Tiroid kanserim akcigere sicramis

demetc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
1.675
2.075
133
İstanbul
Kızlar cok üzgünüm kanser tarama sonucum geldi tiroid kanserim akcigere sıçramış papiller kanser turu benimkisi çevresinde atom tedavisi görüp akciğeri ve bu kanser türünü yenen varmı doktorla henüz konuşmadım bu arada ameliyatımı oldum sürekli aynı başlığı açıyorum ama danışacak kimse yok etrafimda atomdan dolayi izole yasıyorum karantinadayım noktalama işaretine takılmayın lütfen ekrana zor bakıyorum

Elbette vardır atlatan birileri, bir kitap yazarı vardı defalarca kez atlatmış kanseri. Bir tanıdığımız da iki kez atlattı, türünü bilmiyorum. Çok geçmiş olsun Allah şifanızı versin, moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Moral çok önemli 💐💐

Birebir aynı durum değil ama tanıdığım biri de 70 yaşının üstündeydi, sigara alkol kullandığı halde akciğer kanserini yenmişti. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.

Yakın bir arkadaşımın eşi önce ameliyat sonra atom tedavisi ile atlatmis suan hiçbir sıkıntısı yok şükür .
Size de çok geçmiş olsun inslalah çabucak atlatir iyilesirsiniz ❤

her sabah aç karnına zerdeçal karabiber bal karışımı yiyin. kanser hücrelerini öldürmesiyle ünlüdür. annem kanseri böyle yenmişti doktoru bile şaşırmıştı. acil şifalar diliyorum size ve de unutmadan endorfin de gerçekten çok önemli. modunuzu hep yüksek tutun biz hiç acılı davranmamıştık anneme.

Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Allah’ım acil şifalar versin. Bir hastalık gelip bulmuş sizi ama çok şükür iyileşmesi en kolay türlerinden biri gelmiş en azından. Çevremden duyduğum kadarıyla böyle bilirim ben. Bu bir imtihan, en güzel şekilde vereceksiniz geçecek bitecek. Hep böyle düşünün, kendinize inanın. Hep pozitif düşünün. Düşünme tarzı o kadar önemli ki. Heal diye bir belgesel var öneririm izleyin. İnanıyorsanız bol bol ibadet içinize iyi gelecektir. “Ben hastalığı yendim” mesajınızı bekliyor olacağız ☺️

Çok geçmiş olsun..
Pozitif olun bunu da atlatacaksınız.
Allah acil şifa versin.. :dua:

Gecenlerde birisinin digerine şöyle bir şey yazdığını gördüm. Kopyalamstm belki ihtyci olan biri olur diye:
"Annem akciğer kanseri 3B evreden kurtuldu. Kullandığımız bütün doğal şeyleri yazacağım. Bizimki tedavisi bile henüz bulunmamış saldırgan tip idi. Buna rağmen iyileşti.
Her gün 1 bardak suya 1 tatlı kasığından biraz az ingiliz karbonati. Sabahları ac karnına (Bakınız prf dr ayşegül çoruhlu kitabı)
Her gün 2 kaşık yoğurda eklenmiş zerdeçal çörek otu yağı bitkileri unuttum birazdan dersim var girip çıktıktan sonra tamamlarım o kısmı
Hergün 3-4 tane taze kırılmış kayısı çekirdeği
Her gün 2 dilim ananas
5-6 fındık
Buğday sırası ve çimi
Eczaneden idrardan ph ölçen çubuklardan alın her sabah idrarınızdaki ph i ölçün eğer seviye 7 ye yakın ise içtiğiniz karbonatlı su yeterli öyle devam edin. Ph düşükse karbonatı biraz arttırın.
Her gün her renk sebzeden az da olsa tüketin özellikle mor olanlardan
Şekerden ve greyfruttan uzak durun
Eğer kemoterapi devam ediyorsa mutlaka bağırsaktaki faydalı bakterilerin geri yüklenmesi için kefir tüketin.
Her şeyden önce bu yaptıklarınızın faydasına gönülden inanın. Sevgiler" belki işinize yarar. Gecmis olsun :(

Back
X