oncelikle cok gecmis olsun.
ben bundan iki sene once akciger kanseri tedavisine basladim. aktif olarak bir yil surdu yaklasik, 14 ay falan. tedavi yontemlerimiz ayni degil sanirim ben hem asi hem akilli ilac kullanmistim. size soyleyecegim tek sey lutfen ama lutfen moralinizi yuksek tutun. ne olursa olsun olumsuz hicbir sey dusunmeyin. ben hastaneden ciktigimda bazen yuruyecek durumda bile olmuyordum, kan kustugum
cok fazla oluyordu. sevgilimle kustugum kana bakip
“bu pembe mi kirmizi mi” diye guldugumuz bile olmustu o derece dalga gecmistik hastalikla.
beslenmenize cok dikkat edin, ilaclardan sonra insan yemek gormek bile istemiyor biliyorum ama lutfen kendizi zorlayarak da olsa surekli bir seyler yiyin. ben ilk basta 40 kilo civarina dusup daha sonra 52ye cikmistim ve 40 civariyken yasadigim halsizlik tamamen gitmisti uzerimden.
biliyorum caniniz cok aciyor, umudunuz yok onu da biliyorum her seyi biliyorum ama lutfen olumlu dusunun. bu hastalik artik tedavisi olan bir hastalik. ne zaman konusmak isterseniz, kendinizi kotu hissederseniz buradan veya ozelden bana yazabilirsiniz. eminim siz de bundan kurtulacak kadar guclusunuz.