• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tiroid kanserim akcigere sicramis

oncelikle cok gecmis olsun.

ben bundan iki sene once akciger kanseri tedavisine basladim. aktif olarak bir yil surdu yaklasik, 14 ay falan. tedavi yontemlerimiz ayni degil sanirim ben hem asi hem akilli ilac kullanmistim. size soyleyecegim tek sey lutfen ama lutfen moralinizi yuksek tutun. ne olursa olsun olumsuz hicbir sey dusunmeyin. ben hastaneden ciktigimda bazen yuruyecek durumda bile olmuyordum, kan kustugum
cok fazla oluyordu. sevgilimle kustugum kana bakip
“bu pembe mi kirmizi mi” diye guldugumuz bile olmustu o derece dalga gecmistik hastalikla.

beslenmenize cok dikkat edin, ilaclardan sonra insan yemek gormek bile istemiyor biliyorum ama lutfen kendizi zorlayarak da olsa surekli bir seyler yiyin. ben ilk basta 40 kilo civarina dusup daha sonra 52ye cikmistim ve 40 civariyken yasadigim halsizlik tamamen gitmisti uzerimden.

biliyorum caniniz cok aciyor, umudunuz yok onu da biliyorum her seyi biliyorum ama lutfen olumlu dusunun. bu hastalik artik tedavisi olan bir hastalik. ne zaman konusmak isterseniz, kendinizi kotu hissederseniz buradan veya ozelden bana yazabilirsiniz. eminim siz de bundan kurtulacak kadar guclusunuz. 💜
Teshis daha yeni kondu bana surecten hic haberim yok ne guzel atlatmissiniz hastaligi darisi bana artik cok guzel moral oldunyz bana Allah sagliginizi daim etsin

Babam akciğer kanseri ve 6 ay ömür biçtiler bütün organlara sıçramıştı beyin hariç
Yüksek morali ile ve kendine çok inanıyordu
7 ay tedavi sonrası kemoterapi aldı
Su an sadece akciğerde çok küçük kaldı o çok geriledi ki
Ve babam kalp hastası
Akıllı ilaç alıyo şimdi çok çok iyi kısa bi süre sonra tamamen iyi olacak
Moralinizi yüksek tutun
Tez zamanda iyi olmanız dileğiyle
Ne güzel haberler bunlar Allah babanızı size bağışlamış inşallah benide evladıma bağışlar

Çok samimiyetle çok içten dua ediyorum. İyi bir insan olduğuna inanıyorum yorumlarından. Allah korktuğuna uğratmayacak bu günleri sıkıntılı hatıralar olarak anacaksın yaşlanınca. Eşimin kuzeninin hanımı 6 yıl evel göğüs kanseri oldu. Sürekli tektarladı akciğere sıçradı dendi. Denileni 4 yıl oluyor. Kız gayet iyi. 3 ayda 1 kontrolü varmış. Bebği yeni doğmuştu o vakitler şimdi kocaman mutlu bir oğlan.
Benimde kizim yeni doğdu 5 aylık umarım bende atlatırım ilerde hiç hatırlamak bile isyemeyecgim anı olurlar inşallah cok güzel moral oldunuz teşekkürler

Ne güzel haberler bunlar Allah babanızı size bağışlamış inşallah benide evladıma bağışlar
Amin canım hiç merak etme kanser artık kontrol altında çok rahat alınıyo bak hatta şöyle bi örnek vereyim
Köyümüzde bi adam vardı akciğer kanseri tanısı almış 30 yıl önce hemde kötü huylu çabuk dağılandan küçük hücreli olanlar
Doktoru ailesine hoş tutun bu seneyi çıkarmaz demiş
Adam 30 yıldır yaşıyo bide çok yaşlı ama hergün sahile bisiklet sürmeye iner
Pazar alışveriini yapar
Tatilini yapar
Önemli olan kendimi normal hissetmek der
Hasta psikolojisine girmedim hiç dio
Bu arada hastane de çok önemli bu konularda hasngi şehirdesin bilmiyorum ama ankara İstanbul bu konularda çok ileri de
Babamdan biliyorum

cok gecmis olsun.
Cabuk iyilesirsiniz insallah.
inanin buna ve moralinizi yüksek tutun.
güzel olacak biz size inaniyoruz dualarimiz sizinle.:KK200:

Allah'ım safi ismiyle şifa versin inşallah . Taze tere de çok iyi geliyor diye duymustum

Dr unuzun onaylamadığı hiç-bir bitki baharat karışım vs kullanmayın demek istiyorum. Her kanser hastasına iyi gelmeyebiliyor her seY. Eğer dr unuz sakınca görmezse kullanın tabii ki. Moral her şeyden önemli bu süreçte. Cevrenizde sizi aşağı çeken tüm insanlardan uzak durmanızı tavsiye ederim. Inşallah kısa zamanda atlatırsınız

Allah şifa versin bacım. İnşallah atlatacaksınız bu günleri. Türü aynı değil ama eşimin ailesinde genç yaşta kanser hastası olan çok insan var. Hepsi de atlattılar şükür. Birinin dalağına sıçrama yapmış, işte o ameliyat oldu, tedaviye devam ediyormuş ama durumu iyiye gidiyormuş. İnşallah sizin güzel haberlerinizi de alacağız. Moral gerçekten çok önemli. Vücudumuzun gizli silahı moralimiz. Sevdikleriniz, evladınız size güç verecek, geçecek bugünler. Dualarım sizinle.

Allah şifa versin. İnsalah bu tedaviler ise yarar. Buarada siz başkalarına değil kendine odaklanın. Olumsuz vakaları duymazdan gelin. Bence izole olmak en güzeli. Zor günler ama çok şükür tedavisi var. (İki senedir çocuk onko-hemoto koridorlarında olan biri olarak söylüyorum.)

Oncelikle unutmayin siz akciger kanseri değil, troid kanserisiniz, sadece akcigere metastaz yapmis. Bunu neden ozellikle belirtiyorum cunku internetten basit bir akciger kanseri aramasi yaptiginizda karsiniza hic olumlu bir tablo cikmayacak ve moraliniz bozulacak.
Troid kanserine gelince, tedavi ve sagkalim orani en yüksek kanser turlerinden biri, ben de 2 yil once atlattım, duzenli kontrollerime giriyorum, herhangi bir sorun yasamadim. Darisi basiniza.

öncelikle çok çok geçmiş olsun.

Benim annem tiroid kanseriydi çok şükür atlattık şuan ama ilk defa akciğere sıçradığını duydum genelde lenfe atlıyor hastalık.
Unutmayın tiroid en iyimser kanser türü. Benim atlatacağınıza inancım tam.

Sizin için dua edeceğim .

Tiroidden akcigere sıçramış nuks değil aksine lenflerde birşey yok bende uzak metastaz benim sizede gecmis olsun
Akciğerinizde ki nodül için atomla küçültme veya yoketme yoluna gideceklerdir. Kanda Tiroglobulin seviyenizi 0 civarlarında olması gerekiyor aldığınız tüm tedavi buna yönelik olacaktır. Er yada geç normal hayatınıza döneceksiniz sabırla geçiyor inanın ki. Bahsettiğim papiller kanseri ve uzak metastazı akciğerde olan tanıdığım kişinin 10 yıldır akciğerinde nodül var ama mr veya grafilerde görünmüyor çünkü çok küçülmüş sadece kan değerlerinden anlaşılıyor orada nokta kadar bir nodül olduğu. Sizin içinde küçülerek kaybolmasını dilerim 🌸

Kızlar cok üzgünüm kanser tarama sonucum geldi tiroid kanserim akcigere sıçramış papiller kanser turu benimkisi çevresinde atom tedavisi görüp akciğeri ve bu kanser türünü yenen varmı doktorla henüz konuşmadım bu arada ameliyatımı oldum sürekli aynı başlığı açıyorum ama danışacak kimse yok etrafimda atomdan dolayi izole yasıyorum karantinadayım noktalama işaretine takılmayın lütfen ekrana zor bakıyorum
Rabbim şifa varsin size

Allah şafi ismiyle şifa versin canım.Tez zamanda kavuşursun insallah saglıgına.

Akciğerinizde ki nodül için atomla küçültme veya yoketme yoluna gideceklerdir. Kanda Tiroglobulin seviyenizi 0 civarlarında olması gerekiyor aldığınız tüm tedavi buna yönelik olacaktır. Er yada geç normal hayatınıza döneceksiniz sabırla geçiyor inanın ki. Bahsettiğim papiller kanseri ve uzak metastazı akciğerde olan tanıdığım kişinin 10 yıldır akciğerinde nodül var ama mr veya grafilerde görünmüyor çünkü çok küçülmüş sadece kan değerlerinden anlaşılıyor orada nokta kadar bir nodül olduğu. Sizin içinde küçülerek kaybolmasını dilerim 🌸
Inşallah benim troglobin 39 .4 falan şimdilik baya yüksek birde bu atom hemenmi etki eder zamanla mi bilginiz var mi nodulde 15×12 mm boyutunda

Back
X