Tiroid kanserim akcigere sicramis

oncelikle cok gecmis olsun.

ben bundan iki sene once akciger kanseri tedavisine basladim. aktif olarak bir yil surdu yaklasik, 14 ay falan. tedavi yontemlerimiz ayni degil sanirim ben hem asi hem akilli ilac kullanmistim. size soyleyecegim tek sey lutfen ama lutfen moralinizi yuksek tutun. ne olursa olsun olumsuz hicbir sey dusunmeyin. ben hastaneden ciktigimda bazen yuruyecek durumda bile olmuyordum, kan kustugum
cok fazla oluyordu. sevgilimle kustugum kana bakip
“bu pembe mi kirmizi mi” diye guldugumuz bile olmustu o derece dalga gecmistik hastalikla.

beslenmenize cok dikkat edin, ilaclardan sonra insan yemek gormek bile istemiyor biliyorum ama lutfen kendizi zorlayarak da olsa surekli bir seyler yiyin. ben ilk basta 40 kilo civarina dusup daha sonra 52ye cikmistim ve 40 civariyken yasadigim halsizlik tamamen gitmisti uzerimden.

biliyorum caniniz cok aciyor, umudunuz yok onu da biliyorum her seyi biliyorum ama lutfen olumlu dusunun. bu hastalik artik tedavisi olan bir hastalik. ne zaman konusmak isterseniz, kendinizi kotu hissederseniz buradan veya ozelden bana yazabilirsiniz. eminim siz de bundan kurtulacak kadar guclusunuz. 💜

Kızlar cok üzgünüm kanser tarama sonucum geldi tiroid kanserim akcigere sıçramış papiller kanser turu benimkisi çevresinde atom tedavisi görüp akciğeri ve bu kanser türünü yenen varmı doktorla henüz konuşmadım bu arada ameliyatımı oldum sürekli aynı başlığı açıyorum ama danışacak kimse yok etrafimda atomdan dolayi izole yasıyorum karantinadayım noktalama işaretine takılmayın lütfen ekrana zor bakıyorum
Merhaba bende papiller tiroid kanseri yim 19 adet lenf bezine sıçramıştı 2014 te ameliyat oldum tekrarlama açısından yüksek risk grubundayım. Sizin hikayeniz nasıl başlamıştı ilk ameliyat ilk teşhis mi yoksa nüks mü var.. Bu arada bir kişi tanıyorum akciğerine sıçrayan 11 yıldır hayatta yaşıyor normal kontrollerine devam ediyor çok geçmiş olsun

Kızlar cok üzgünüm kanser tarama sonucum geldi tiroid kanserim akcigere sıçramış papiller kanser turu benimkisi çevresinde atom tedavisi görüp akciğeri ve bu kanser türünü yenen varmı doktorla henüz konuşmadım bu arada ameliyatımı oldum sürekli aynı başlığı açıyorum ama danışacak kimse yok etrafimda atomdan dolayi izole yasıyorum karantinadayım noktalama işaretine takılmayın lütfen ekrana zor bakıyorum
Allah şifa versin

Cok gecmis olsun, Allah sifa versin. Benim babam da akciger kanserini atlatti cok sukur, sag akcigeri alindi. Sonrasinda herhangi bi tedavi gormedi. Tamamen bitti. Suan rutin kontrolleri yapiliyor. Bi sorun yok sukur.
Rabbim sizide cabucak sagliginiza kavustursun. Lutfen moralinizi yuksek tutun, en onemlisi o cunku

Çok samimiyetle çok içten dua ediyorum. İyi bir insan olduğuna inanıyorum yorumlarından. Allah korktuğuna uğratmayacak bu günleri sıkıntılı hatıralar olarak anacaksın yaşlanınca. Eşimin kuzeninin hanımı 6 yıl evel göğüs kanseri oldu. Sürekli tektarladı akciğere sıçradı dendi. Denileni 4 yıl oluyor. Kız gayet iyi. 3 ayda 1 kontrolü varmış. Bebği yeni doğmuştu o vakitler şimdi kocaman mutlu bir oğlan.

Allahım şafi ismiyle şifa versin. Yürekten dua edicem. Benim etrafımda akciğer kanserini yenen bir akrabamız ve kayınpederim oldu çok iyiler. Stresli bir zaman eminim ki zordur, Allah bu zamanı kolaylaştırsın size inşallah

Çok üzüldüm geçmiş olsun
Akrabalarımın arasından atom tedavisi olup mide kanserini yenen var.
Allah size de şifa versin inşallah

Rabbim şifa versin. instagram da aysenurparlak var takip etmeni öneririm.

Akciğerdeki kanserli hücreler erken farkedildiğinde sorunsuzca temizlenebiliyor. Doktorunuz bunun için uygun bir program çıkaracaktır, bu süreçte tek ihtiyacınız moral.

Bitkisel birşeyler kullanmayın. En masum bitki bile zehir olabilir çünkü aldığınız ve alacağınız kemoterapi ilaçları çok yan etkisi olan ilaçlar. Doktorunuza sormadan bitki, baharat vs takviye yapmayın.

Kanserin onlarca türü var herkesin yaşadığı birbirinden farklı, internetten kötü senaryolar okuyup stres yapmayın.

Allah şifa versin.

Çokk geçmiş olsun, geçecekte. Ben bu tedaviyle iyileşenleri anımsıyorum. Ama nolur internetten araştırmayın veya kötü bilgilere kulak asmayın. Sakın moralinizi düşürmeyin sakın. Çok iyi olacaksınız Allahın izniyle. Süreci mutlaka paylaşın güzel güzel haberler verin. Tedavi bitincede Türkçe dersi alalım beraber bende noktalama de da hiç bakmadan yazarım 😂 uzun sağlıklı bir ömrünüz olsun inşallah ❤️ 4.evre rahim ağzı kanserini atlatmış bir annenin kızı olarak konuşuyorum sakın demoralize olmayın 🌺

Merhaba bende papiller tiroid kanseri yim 19 adet lenf bezine sıçramıştı 2014 te ameliyat oldum tekrarlama açısından yüksek risk grubundayım. Sizin hikayeniz nasıl başlamıştı ilk ameliyat ilk teşhis mi yoksa nüks mü var.. Bu arada bir kişi tanıyorum akciğerine sıçrayan 11 yıldır hayatta yaşıyor normal kontrollerine devam ediyor çok geçmiş olsun
Tiroidden akcigere sıçramış nuks değil aksine lenflerde birşey yok bende uzak metastaz benim sizede gecmis olsun

Babam akciğer kanseri ve 6 ay ömür biçtiler bütün organlara sıçramıştı beyin hariç
Yüksek morali ile ve kendine çok inanıyordu
7 ay tedavi sonrası kemoterapi aldı
Su an sadece akciğerde çok küçük kaldı o çok geriledi ki
Ve babam kalp hastası
Akıllı ilaç alıyo şimdi çok çok iyi kısa bi süre sonra tamamen iyi olacak
Moralinizi yüksek tutun
Tez zamanda iyi olmanız dileğiyle

Back
X