• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tiroid kanserim akcigere sicramis

Inşallah benim troglobin 39 .4 falan şimdilik baya yüksek birde bu atom hemenmi etki eder zamanla mi bilginiz var mi nodulde 15×12 mm boyutunda
Yok hemen küçülmüyor 1 yıl bekliyorlar takip ederek tabi.. Bahsettiğim kişi yılda bir kez alıyordu 6 yıl boyunca her yıl 1 kere atom aldı onunda Tiroglobulin seviyesi şuan 2-4 arası değişiyor ama başka bir tedaviye gerek duymadı doktorları şuan sadece takip ediliyor.. Hastalığın seyri herkeste aynı ilerlemiyor size belkide 1 veya 2 atom yeterli gelir.. Bildiğim bir hastayı size anlattım sadece belki sizin yolunuz çok daha kısa olacaktır. Belki daha uzun bunu Allah bilir ama sonu mutlaka güzel olacak inşaAllah ❤️

Son düzenleme:
Yok hemen küçülmüyor 1 yıl bekliyorlar takip ederek tabi.. Bahsettiğim kişi yılda bir kez alıyordu 6 yıl boyunca her yıl 1 kere atom aldı onunda Tiroglobulin seviyesi şuan 2-4 arası değişiyor ama başka bir tedaviye gerek duymadı doktorları şuan sadece takip ediliyor.. Hastalığın seyri herkeste aynı ilerlemiyor size belkide 1 veya 2 atom yeterli gelir.. Bildiğim bir hastayı size anlattım sadece belki sizin yolunuz çok daha kısa olacaktır. Belki daha uzun bunu Allah bilir ama sonu mutlaka güzel olacak inşaAllah ❤
Inşallah canım ya çok iyi geldin bana cok tesekkur ederim

Kızlar cok üzgünüm kanser tarama sonucum geldi tiroid kanserim akcigere sıçramış papiller kanser turu benimkisi çevresinde atom tedavisi görüp akciğeri ve bu kanser türünü yenen varmı doktorla henüz konuşmadım bu arada ameliyatımı oldum sürekli aynı başlığı açıyorum ama danışacak kimse yok etrafimda atomdan dolayi izole yasıyorum karantinadayım noktalama işaretine takılmayın lütfen ekrana zor bakıyorum
Benimde yıllar önce çok yakın arkadaşlarimdan biri atlattı, lösemiydi. Şimdi çok çok iyi maşallah. Allah şifanizi versin , iyileşen çok insan duyuyoruz. Moralinizi yüksek tutun, iyileseceginize inanın🙏🌸

Cok gecmıs olsun muhakkak atlatan vardır. Dualarım sizinle Allahım yardımcınız olsun AMİN🙏

Kızlar cok üzgünüm kanser tarama sonucum geldi tiroid kanserim akcigere sıçramış papiller kanser turu benimkisi çevresinde atom tedavisi görüp akciğeri ve bu kanser türünü yenen varmı doktorla henüz konuşmadım bu arada ameliyatımı oldum sürekli aynı başlığı açıyorum ama danışacak kimse yok etrafimda atomdan dolayi izole yasıyorum karantinadayım noktalama işaretine takılmayın lütfen ekrana zor bakıyorum

Cok cok gecmis olsun, Allah acil sifalar versin.
Akciger kanserini yenen tanidigim var,yeneli nerden baksaniz 20 yil oluyor hemde.

Rabbim şifa versin, yolunuzu bahtınızı açık eylesin 🤲🏻
Atomu duymadım hiç bilmiyorum. Bağışıklığınızı ve moralinizi güçlü tutun ve hep mutlu olun 🌺 Neleri neleri atlatıyor insanlar öyle düşünün.

Bir de bilmeden tavsiye vermek istemem, siz yine doktorunuza sorun, bir tanıdığım da kanser tedavisi görüyor ve sürekli kefir içiyor. Bağışıklığını yüksek tuttuğunu söylemişti. Ben de içerim severim.

Back
X