meraba cnm benimde tsh 7 yani yüksek ve 3 yıldır anne olamadım bir türlü bende hipotiroid hastasıyım
inşallah hepimiz dileklerimize kavusuruz bunu çok istiyoruz çünkü
Canim peki bu uc yil icinde hipotiroid icin duzenli ilac tedavisi uyguladin mi?
Ben anlamiyorum ilacla eksik olan hormonu disardan aliyoruz buna ragmen nasil gebeligi etkiliyor... Peki adet duzensizligi oluyor mu sizde de? Doktora kalsa gebe kalmakta sIkinti yaratir demiyor ama sIkinti yasayan cok var. Heralde doktorlar stress yapip isi daha da zorlastirmamizi istemiyorlar.beni korkular iyice Sardi Allah yardimcimiz olsun.
evet tatlım haklısın banada doktorum engel değil kesinlikle dedi ama engel herhaldeki 1.5 yıldır benimde olmuyor ayrıca adet düzensizliğim var adet düzensizliği oluncada gebe kalınmıyor nasıl iş anlamadım o zaman gerçeği bizede söylesinler:dilcikar:
Kizlar dun gece sabahlara kadar nette bu konuyla ilgili ne kadar topik varsa okudum, bu hastalik yuzunden gebe kalamiyorum diyenlerin ( hasimato-hipotiroid) cogu bugun ya hamileler yada dogurmuslar. Demek ki hastaneden cikmicaz dogru doza ulasicaz ve tsh imiz normal seviyeye ulasicak bu arada eslerde de sorun olmadigini da anlicaz:bbo: bi taraftan altarnatif tiptan yararlanicaz mesela ben bal tarcin corek otu karistirip sabah aksam yicem, esime de bi karisim hazirlattikcokacimcoook tiroid icinde dere otu ve ceviz. Icimde artik sIkinti ve yorgunluk var ama Allah buyuk.
canım, benim c.tesi 1,5 aylık tedavi sürem doluyor, gidicem bakalım doktora tsh ne durumda. ama olumlu bi cevap alacağımı zannetmiyorum çünkü bu ay regli de olmadım 16 gün gecikti ve hiçbir belirti de yok. alman hastanesinde Hüsrev Hatemiye gidicem ilk kez. senin kontrolün ne zaman ve ilaç dozun ne? doktor bana 50'lik verdi ama ağır geldi heralde. çünkü gece hiç uyuyamıyorum ve reglm kesildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?