çok kötü senağlamasenağlama
hipotroidi +
anti-tipo
tsh=24.12
ve dr endokrine gönderdi beni samatyada ya yerim 22 aralık salıya randevu verdi
off ya yuksek cikmisk:1no2: ama ilacla normale doner ins canini sIkma.
inşallah canım inşallah hepimi amacımıza ulaşırız
Amin tatlim, bugunlerde gecicek ve hamileyimmm yada hersey yolunda dicez Allah dermansiz dert vermesin:Saruboceq:
amin bitanem buda geçer napalım
Iklimcim senin tsh 7 mis nasil simdi o kadar yukselmis canim?
Canim sende hangi tip tiroid rahatsizligi var?doktor bana ilaci omur boyu kullanmam gerektigini soyledi. Gebelik oncesi hipotiroidi, ovulasyon yani yumurtlama icin en buyuk engel bu nedenle hmile kalma sansi son derece dusuk. Ama ilac tedavisiyle bu sorun ortadan kalkiyor mu bilmiyorum.
bende hipotroıd hastasım diğer yanıylada hashimatoo
ve ömür boyu ilaç kullanmak zorunluyum..ilaç larımı aldığım müddetçe hiç sıkıntı yaşamadım.gebeliklerimde oldu.suan 1 oğlum var cok şükür..Rabbim sizlereede ihşalalh nasip etsin.sadece ilaçla olmuyo inanın ruhsal yapıda cok önemliii..biraz relaks olmak sanırım tedavilerinizi daha da başarılı kılacaktır..Allah yardımcınız olsun...opuyorumnanaktan
canim bu tiroid hastaligi bendede var 3 senelik evliyim ilk 1 sene korunuyordum korunmayi biraktim ve 6 aya yakin hamile kalmayi bekledim doktora gittigimde bana hamile kalamicami soyledi tiroid ilacini kullandim bende baya yuksekti mesela normalde 0.25 ve 4.20 arasi olmasi gerekirken bende 7 kusurlerdeydi ve yaklasik 5 ay ilac kullandim 2.35 duser dusmez hamile kalmistim ama ben hamile kalir kalmaz tekrar yukseldi tiroidim 7lere cikti hamile kalinca tiroid ilacini daha fazla alman gerekiyormus bilmiyordum ve bebegim karnimda gelismedi kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim bu olay gecen sene oldu ve bu sene hamile kalmak istiyordum ama diger kurtajin ustunden 1 sene gecmesine ragmen sutun korudugu icin hamile kalamiyorsun dedi ilac verdi ve tiroid ilacinida kullanmaya devam et dedi ve suan 2 aylik hamileyim tiroid ilacimi kullaniyorum suan normal seviyede hamilelik boyunca olene kadar kullanacakmisim bu ilaci kullanirsan bebege bisey olmaz dedi ve suan bekliyorum bu ay in 27 sinde randevum var insallah bebegim benimle saglikli bi sekilde kalir
ahhh arkadaşlar ahhh ben yine gördüm kırmızıları
canım benim üzülme bak adet görüyosun ne güzel olsun bi sonraki ay olur hiç üzülme canım :teselli:
inşaallah tatlım ama tam günümde olmama çok sevindim sağolun
canim bu tiroid hastaligi bendede var 3 senelik evliyim ilk 1 sene korunuyordum korunmayi biraktim ve 6 aya yakin hamile kalmayi bekledim doktora gittigimde bana hamile kalamicami soyledi tiroid ilacini kullandim bende baya yuksekti mesela normalde 0.25 ve 4.20 arasi olmasi gerekirken bende 7 kusurlerdeydi ve yaklasik 5 ay ilac kullandim 2.35 duser dusmez hamile kalmistim ama ben hamile kalir kalmaz tekrar yukseldi tiroidim 7lere cikti hamile kalinca tiroid ilacini daha fazla alman gerekiyormus bilmiyordum ve bebegim karnimda gelismedi kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim bu olay gecen sene oldu ve bu sene hamile kalmak istiyordum ama diger kurtajin ustunden 1 sene gecmesine ragmen sutun korudugu icin hamile kalamiyorsun dedi ilac verdi ve tiroid ilacinida kullanmaya devam et dedi ve suan 2 aylik hamileyim tiroid ilacimi kullaniyorum suan normal seviyede hamilelik boyunca olene kadar kullanacakmisim bu ilaci kullanirsan bebege bisey olmaz dedi ve suan bekliyorum bu ay in 27 sinde randevum var insallah bebegim benimle saglikli bi sekilde kalir
bende hipo tiroidliyim 15 yaşındayım yaklaşık 2 sene de tedavi görüyorum ömür boyuda görcem ilerde ben de sıkıntı mı yaşıcam yani
ahhh arkadaşlar ahhh ben yine gördüm kırmızıları
2 sene önceki tsh değerinle su anki değişti değilmi canım eğer gereken seviyedeyse sorun yaşamassın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?