Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

bende hipotroıd hastasım diğer yanıylada hashimatoo
ve ömür boyu ilaç kullanmak zorunluyum..ilaç larımı aldığım müddetçe hiç sıkıntı yaşamadım.gebeliklerimde oldu.suan 1 oğlum var cok şükür..Rabbim sizlereede ihşalalh nasip etsin.sadece ilaçla olmuyo inanın ruhsal yapıda cok önemliii..biraz relaks olmak sanırım tedavilerinizi daha da başarılı kılacaktır..Allah yardımcınız olsun...opuyorumnanaktan

canim bu tiroid hastaligi bendede var 3 senelik evliyim ilk 1 sene korunuyordum korunmayi biraktim ve 6 aya yakin hamile kalmayi bekledim doktora gittigimde bana hamile kalamicami soyledi tiroid ilacini kullandim bende baya yuksekti mesela normalde 0.25 ve 4.20 arasi olmasi gerekirken bende 7 kusurlerdeydi ve yaklasik 5 ay ilac kullandim 2.35 duser dusmez hamile kalmistim ama ben hamile kalir kalmaz tekrar yukseldi tiroidim 7lere cikti hamile kalinca tiroid ilacini daha fazla alman gerekiyormus bilmiyordum ve bebegim karnimda gelismedi kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim bu olay gecen sene oldu ve bu sene hamile kalmak istiyordum ama diger kurtajin ustunden 1 sene gecmesine ragmen sutun korudugu icin hamile kalamiyorsun dedi ilac verdi ve tiroid ilacinida kullanmaya devam et dedi ve suan 2 aylik hamileyim tiroid ilacimi kullaniyorum suan normal seviyede hamilelik boyunca olene kadar kullanacakmisim bu ilaci kullanirsan bebege bisey olmaz dedi ve suan bekliyorum bu ay in 27 sinde randevum var insallah bebegim benimle saglikli bi sekilde kalir

canım ne mutlu sevindim senin için allah sağlık versin canım umut oldun bize

senle aynıyız bende 3 senelik evliyim ama yeni başladım tedaviye ve tsh 24.12 lerde ama ilaca başlayınca inşallah düzelicek sende umut oldun bize teşekkürler canım inşallah bebeğin seninledir hiç bırakmaz darısı bize :Saruboceq:

canım çok sevindim hamişsin demek merak etme dr kontrolünde sağlıcakla alırsın inş bebişini kucağına sadece hamişliğin tadını çıkar derima.a.s

bende hipo tiroidliyim 15 yaşındayım yaklaşık 2 sene de tedavi görüyorum ömür boyuda görcem ilerde ben de sıkıntı mı yaşıcam yani

bende hipo tiroidliyim 15 yaşındayım yaklaşık 2 sene de tedavi görüyorum ömür boyuda görcem ilerde ben de sıkıntı mı yaşıcam yani

2 sene önceki tsh değerinle su anki değişti değilmi canım eğer gereken seviyedeyse sorun yaşamassın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…