tiroid ve hamilelik

Troit kan ilacı vitamin hapları ne hormon kalıyor ne ben bende kalıyorum 19 haftanın içindeyiz daha cinsiyetini bile bilmiyorumm

benim kansızlık problemim var tsh degerim yüksek ama hiç aksatmadan kullanıyorum zorla yemeye çalışıyorum aklım bebeğim de canım istemese bile o küçük kalbi için yapıyorum

Biz 18+3 bilmiyoruz doktor cinsiyete bakmadım dedi kız istediğimi biliyor ondan söylemiyor diye düşünüyorum

benim kansızlık problemim var tsh degerim yüksek ama hiç aksatmadan kullanıyorum zorla yemeye çalışıyorum aklım bebeğim de canım istemese bile o küçük kalbi için yapıyorum
Hiç yemek istemiyorum dün ne hikmetse biraz yedim iştahsızlık hat boyu oğluşumda nasıl yiyorsum hamilelik şekeri vardı yiyemediğim için kıyameti koparıyordum 75 kilo olmuştum 52 kilodan

Yaşadığım yerde çok zor doktor değiştirmek bekliyorum ama artık sabırsız değilim erkek olduğunu biliyor doktor ondan söylemiyor diye düşümüyorum ne yapalım beklicez artık

Önemli olan sağlıklı olması bende ilk haftalarda oyleydim kendime baskı yapa yapa zorla zorla yedim şimdi arada bulantim var ben hala kendime baskı yapıyorum küçük atan kalbi için canım ama zor gerçekten yemek isteyip yiyememek
Hiç yemek istemiyorum dün ne hikmetse biraz yedim iştahsızlık hat boyu oğluşumda nasıl yiyorsum hamilelik şekeri vardı yiyemediğim için kıyameti koparıyordum 75 kilo olmuştum 52 kilodan

Tabi önce sağlık doktorum aç kalma canın neyi istiyorsa onu ye dedi ama açlığı hissetmiyorum ki ya işte oğullarım var birde Rabbim kız vereydi hayırlısıyla

Hayırlısı ile inşallah o da olur annem beni hamileliginde hic birşey yemezmiş çok hastanede yatmış serum alarak Rabbim inşallah sana hayırlı kız evlat verir

Slm arkadaslar benim tiroidim oglumda hamileyken cikti 6hafta da bir kontrol ediyolardi bi yukseltiyolardi bi azaltiyolardi dozunu hapin bi sorun olmadi oglumda saglikli allaha sukur cok kafana takma saglikli bi bebegin olur insallah ben bilmiyodum bile tiroidin ne zarari vardiye o zamanlar stres yapma allahin izniyle biseycik olmaz

Back
X