- Konu Sahibi duruberil10
-
ya ultrasona filan herşeyi normal görünüyo Allah izin verirse oğlum olucak ama bu okuduklarım filan iyice korkuttu beni ilk 3ay organ gelişimi var diye kullanılmıyormuş falan filan bi yan etkisi olsa ultrasonda çıkmazmıydı?
birde içmemen gereken ilaç neydi merak ettim cnm?
Bikere mi içtin bikaç kez mi içtin?off ya ben iyice panik oldum ya
Bikere mi içtin bikaç kez mi içtin?off ya ben iyice panik oldum ya
Bu gibi durumlarda kadın doğumcumuza güvenmekten başka çaremiz yok maalesef ama için rahat değilse başka bi kadın doğumcuya da danış istersen ya da eczaneye falan da sorabilirsinbendede hipertiroidi vardı proypcil diye bi hap kullanıyorum kadın doğumcum kullan kullanmazsan zararı olur dedi kullandm bende şimdi prospektüsünü okudm ilacn ilk 3ay kullanılmamalı yazıyo çok üzüldüm kullanan var mı arkaaşlar nolur ferahlatıcı bişeyler söyleyin yok bebeğe yan etkisi filan olur yazıyo internettede
sedefcim hamilelik öncesinde de tiroidin yüksekmiydi? mesela benim normalde tiroitlerimde bişey yok hamile kalır kalmaz tiroidim yükselir :) hamilelik boyunca tiroit ilacı kullanıyorum ilk hamileligimdede böyle olmuştu,50 mg kullanıyorum günde 1 defa sabah..çok şükür hemen düzene giriyor,hamilelik biter bitmezde troit degerlerim normale dönüyor,ilacın bir yan etkisini hiç görmedim kızım çok şükür saglıklı dogdu,ilacı kullanmazsan bebegin zeka gelişimini etkiliyor..merak etme için ferah olsun ilaç hemen düzene sokuyor..
canım ben de 7. haftada tsh degerim 7,22 çıktı ve ilaca başladık50 mg geç mi kaldık acaba ilaç için endişeleniyorum
Bütün testlerimi yaptırdm Allaha çok şükür hepsi iyi çıktı detaylı ultrasonada kadın doğumcum gerek görmedi testler iyi çıktığı için.
ya ultrasona filan herşeyi normal görünüyo Allah izin verirse oğlum olucak ama bu okuduklarım filan iyice korkuttu beni ilk 3ay organ gelişimi var diye kullanılmıyormuş falan filan bi yan etkisi olsa ultrasonda çıkmazmıydı?
benimde 5 çıkmıştı ama doktor her ihtimale karşı kullan demişti... hiç bir zararı yokmuş ilacın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?