TİROİDİ OLAN ANNE ADYLARI NELER YAPTINIZ dr lar neler tavsiye etti

ya ultrasona filan herşeyi normal görünüyo Allah izin verirse oğlum olucak ama bu okuduklarım filan iyice korkuttu beni ilk 3ay organ gelişimi var diye kullanılmıyormuş falan filan bi yan etkisi olsa ultrasonda çıkmazmıydı?

tabi ki çıkar artık teknoloji çok gelişti.zaten tiroid yüksekliği organların çok çalışmasına bebeği besleyen sistemin de az çalışmasına neden oluyor bu nedenle bebekta gelişme geriliği başta olmak üzere erken zamanda düşükler ilerleyen zamanda ise erken doğuma bebekte zeka geriliğine bile yol açabiliyor.sen ilaç kullanarak bunu önüne geçmişsin bi şey cik olmaz merak etme ben ilaç kulllanmadım ama kullanıcam herhalde.buraya yazan arkadaşlara sorabilirsin ilk ne zaman kullanmaya başlamışlar.zannetmiyorum bi şey çıkacaığını
sonuçta cinsiyetini öğrenmişsen ikil üçlü test de yaptırmışsındr.ilaçla tedbirini almışsın işte.bol bol dua et gerçekten de faydası var hiç korkma.Alllah koruyo işte.ben kızımda içmemem gerek bi ilaç içtiç hamile olduğumu bilmeden.ama hep dua ettim koruyor işte GÜZEL ALLAH IM.

Evet dua ediyorum çokça Rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin ikili ve üçlü testlerim normal çıktı çok şükür ama ilacın kendi prospektüsünü okuyunca korktum daha çok sanırım proycil diğer guatr ilaçlarından daha az etkili ama yinede ya bişey çıkarsa dmekten alamıyorum kendimi

Bikere mi içtin bikaç kez mi içtin?off ya ben iyice panik oldum ya

Bikere mi içtin bikaç kez mi içtin?off ya ben iyice panik oldum ya

bi kaç kere...yok hiç panik olma.bebeğine de zarar verirsin..boşuna panik oluyorsun...ilacı kullananlar burda yazmıştı onlar ne zaman kullanmaya başlamışlar acaba?kesinlikle vardır senin gibi..

Bu gibi durumlarda kadın doğumcumuza güvenmekten başka çaremiz yok maalesef ama için rahat değilse başka bi kadın doğumcuya da danış istersen ya da eczaneye falan da sorabilirsin

Ben de majesic ictim. Dis yuzunden. Ilk 3 ay ozellikle ilk 2 ay icindeki zarari dusukmus. Kalitsal bisey yapmazmis. Cok arastirdik. Dusuk yoksa korkmana gerek yok dediler.
Guatr ilaci kullanirken, ikili, uclu,dortlu butun testleri yaptircan, detayli icin uzmanina gidicen. Dua edicen. Her hamile bunlari yapiyo. Icini rahat tut. GuAtr artik cok iyi bilinen bi hastalik.

Bütün testlerimi yaptırdm Allaha çok şükür hepsi iyi çıktı detaylı ultrasonada kadın doğumcum gerek görmedi testler iyi çıktığı için.

canım ben de 7. haftada tsh degerim 7,22 çıktı ve ilaca başladık50 mg geç mi kaldık acaba ilaç için endişeleniyorum

endokrin dr unun istediği test çıktı.tsh antikor reseptör sonucuna göre 4,62 değerim.. normal değer 0 ile 14 arası...sonuç iyi gözüküyor ama dr ilaca başlamamı istedi tsh ım normalden fazla olduğu için.ilaca başlamam gerekli sanırım...

bu akşam itibariyle probcylin e başladım hayırlısı inşallah...dr um ankaradan hocamı arayıp sordum dedi.2 hafta sonra tekrar test yaptırıcam..hayırlısı olur inşallah şu tiroidden kurtulmak istiyorum artık ...

Bütün testlerimi yaptırdm Allaha çok şükür hepsi iyi çıktı detaylı ultrasonada kadın doğumcum gerek görmedi testler iyi çıktığı için.

benimde 5 çıkmıştı ama doktor her ihtimale karşı kullan demişti... hiç bir zararı yokmuş ilacın

lişlkjhgvfcdcgvhjklöşi,

0-4 arası referans değerleri diye biliyorum ben. benım de 2.6 cıktı ıkı kez yaptırdım hep aynıydı. ıkı farklı doktora gıdıyorum kımse yuksek oldugunu soylemedı. sız 2.5 altına dusmelı demıssınız. telaslandım sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…