- 24 Ağustos 2013
- 1.317
- 856
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım bnde aynısını kullanıyorum düzenli içip kontrole gitcez :)
bu arada bişi paylaşmak istiyorum sizle ben ilk tahlilde 6.4ü görmüştüm öle öğrendim troidim olduğunu. Sonra 2. doktora gittim test yaptırdım 4.29 çıkmıştı ve doktor ilaca gerek yok sınırın azcık üzer,nde demişti ama bebek istiyoruz diyince bana 25 mg EUTHYROX verdi başladım içmeye ve pazartesi gittim tahlil verdim 19.ilacımı içmiştim o gün yani. bugün sonuçları aldım değerim 3.6 olmuş normal sınırlarında yani.
Bnm doktorum yoktu başka doktor yapmıştı testi ona sordum hamile kalmak için değerin 2.5 ve altı olması lazım diyorlar dedim doğrumu yoksa şuanda ben hamile kalabilirmiyim dedim doktor bilmiyorum end. uzmanına gidin dedi .
Şimdi benim 28 mayıs regl günümdü ama olmadım bugün.
sol kasığımda ağrılar oluyor bikaç gündür gögüslerim şişti fln ayrıca ayıptır sölemesi gazım arttı.
16 mayısta göz damlalarımı gebelerin kullanması tehlikeli die kan testi ile gebeliğe baktırdık negatifti ama biz korunmuyoruz eşimle.
regl hala gelmedi 30una kadar beklicem döngüm 30günlükte olabilir bnm adetler arası gün sayım her ay aynı değil yumurtalama günümü hesaplamam o yüzden sağlıklı olmuyor her ay regl oluyorum ama günleri sabit değil.
Size sorum sizce 4.29 - 3.6 arasındaki bir değerle hamile kalmış olma şansım nedir? :2:
100lerle hamile kalanlar var yazılmış bunlar bnm içimdeki umudu arttırıyor.
Eşimde çok bebek istiyor daha evleneli 1 ay oldu ilk denememiz ama bilmiyorum umutlanıp üzülmek istemiyorum.
16 sında kanda değer düşüktü ama mayıs ayında hamile kalnların topiğinde okudum 2 gün önce değeri 3 olup 2 gün sonra yükselenler hamile kaldığını öğrenenler olmuş şimdi tüm bunları birleştirince umutlanmıyor değilim.
Nolur bana dua edin bu ay bebeğim bni bulmuş olsun
Anneler günü hediyesi olmadı bari eşime babalar günü hediyesi olsun.
Sağlıkla gelsin inş herkese bebişi![]()
Kizlarrrr Allahima sukurler olsun tahlil sonuclari. Cikti ve normal seviyeye inmis.1ayda dustu bakalim bu ay bebis calismalarina baslicaz dua edin bana
Merhaba
sennle sorunlarımız aynı gibi. Bnm değerim 2.73 cıktı ve doktorum söyle dedi : Aslında bu ilacı yazmamam gerekiyo normal değerin az üstünde ama hamile kalmak istediğini söylediğin için yazıyorum dedi 25 mg EUTHYROX verdi bunun günlük yarısını içiceksin bitanesini bütününü içme dedi bnde günlük yarısını alıyorum ayın 13 ünde kontrolüm var.
Bu konuda bnde arastırmalar yaptım normal değer 2 ila 2.5 olduğunu bu değerler arasnda hamile kalınabileceğini arastırmalarım sonucu öğrendim
doktorum çok yoğun çalışıyo adamakıllı bilgi alamıyorum birkaç kişide en fazla 2.5 olması gerektğini söylüyo bu durumda senin değerin biraz daha yüksek gbi sanki. Bu konuyu endokrinle görüşmelisin bnm değerim 3 ve bu değerle hamile kalabilir miyim arastırmalarmda en fazla 2.5 ile hamilev kalındığını öğrendim diyebilirsin
ayrıca daha çok yeni evlisin bebek için çok erken değil mibn 9 aylık evliyim 6 aydır bebek istiyorum gerçi sende haklısın bebek ha deyince olmuyo zamana yayılıyo tıplı bnm gibi. gecen yıl agustosta evlendim aralıkta korunmayı bıraktım hala hamile kalmayı bekliyorum sen kaç yasındasın ?
ayın 28 inde yani dünden beri adet olmadıysan dün 30 gün dolduysa ve adet olmadıysan test yapmalısın inş hamilesindirtsh ın tedavsi olanlar ilacı kullandığı ay hamile kalanlar oluyomuş daha bir sonraki ay. inş en kısa sürede hamile kalırız
stres yapma stres bu işin en kötü yanı. stres yapınca istesende olmuyo çok düşünme düşündükçe belirtileri hamileliğe yoruyosun bn 6 aydır hamile topiclerinde sürünüyorum bu ay öncesinde çok stres yapıodum çok hamile topiclerinde takılıodum kendmi yıprattım bür süre hamilelik üzerne düşünmeme kararı aldım bu ay daha rahatım kendmi baska seylere verdim.
suan hamile topiğinde tanıstıgm birçok arkadasm var 1 yıl-1.5 yıl bebek isteyenler var aman diyim stres yapma. Gelişmeleri de yaz canım buraya.![]()
canım bnm ilk değerim çok yüksekti 6.4 sonra tekrar yaptırdım 4.29 çıktı ve 4.29 dan snra ilaç başladım. 19 günlük ilaç kullanımında değerim 3.6 düşmüş işte adam akıllı doktor bulup tek yerden kontrol olmam lazım istnbula gelin oldum kalabalık şehir sıra gelmesi randevu alması hepsi bi dert iyi doktoru bulmak fln. Ama dediğim gibi biz hiç korunmadık evlendik evleneli eşim 84lu ben 90lıyım eşim benim yaş ilerliyor sende çockları çok seviyorsun diyor yapalım bebek. Bende cidden bebek manyağı biriyimher gördüğümü minciklarım
bide bu troid çıkınca dedim tmm korunmuyoruz ve tedavı oluyoruz denemede yapıyoruz hayırlısı olsun dedik dua ederek bekliyoruz.
Sizin gibi ve daha çok uğraşmış olanları görünce zaten inan ben kndi halime şükrediyorum ve stresime kızıyorum abartıyorum ama bnm gençlik evlenmeden önceki en büyük korkum bile anne olamamaktı bnm için önemli bu yani hassasım bu konuda. Bakalım eşimde sabırla biran önce güzel hbri almak istiyor.
bu ay 28 inde hasta olmadım 30undada olmazsam 31i sabahı ilk idrarla gebelik testi aldım yapacam.
yani hamile kalıp hamile kaldığındaki testlerde troidi olduğunu öğrenenler var yani çokta imkansız değil aslında bu değerle hamilelik ama Allahın nasibi
inş güzel hbrlerimizi paylaşırız birbirimizle
canım bnm ilk değerim çok yüksekti 6.4 sonra tekrar yaptırdım 4.29 çıktı ve 4.29 dan snra ilaç başladım. 19 günlük ilaç kullanımında değerim 3.6 düşmüş işte adam akıllı doktor bulup tek yerden kontrol olmam lazım istnbula gelin oldum kalabalık şehir sıra gelmesi randevu alması hepsi bi dert iyi doktoru bulmak fln. Ama dediğim gibi biz hiç korunmadık evlendik evleneli eşim 84lu ben 90lıyım eşim benim yaş ilerliyor sende çockları çok seviyorsun diyor yapalım bebek. Bende cidden bebek manyağı biriyimher gördüğümü minciklarım
bide bu troid çıkınca dedim tmm korunmuyoruz ve tedavı oluyoruz denemede yapıyoruz hayırlısı olsun dedik dua ederek bekliyoruz.
Sizin gibi ve daha çok uğraşmış olanları görünce zaten inan ben kndi halime şükrediyorum ve stresime kızıyorum abartıyorum ama bnm gençlik evlenmeden önceki en büyük korkum bile anne olamamaktı bnm için önemli bu yani hassasım bu konuda. Bakalım eşimde sabırla biran önce güzel hbri almak istiyor.
bu ay 28 inde hasta olmadım 30undada olmazsam 31i sabahı ilk idrarla gebelik testi aldım yapacam.
yani hamile kalıp hamile kaldığındaki testlerde troidi olduğunu öğrenenler var yani çokta imkansız değil aslında bu değerle hamilelik ama Allahın nasibi
inş güzel hbrlerimizi paylaşırız birbirimizle
Canım ne bu umutsuzluk Allah aşkına...içtiğin ilaç 25 mg yazmışsın , şeker niyetine içilir o dozaj.. rahat ol stres yapma lütfen...benim tüm tiroid bezlerim alındı tiroid kanseri atlattım radtoıyod tedavisi aldım atom da deniyor halk arasında...şu an 275 mg içiyorum ilaçı...ve ben ikinci denememde hamile kaldım...hasta değilsin ki sen eksiği ilaçla alıyorsun.. Kesinlikle gebeliğine engel değil...ruh halin çok önemli olmaz dersen olmaz canım....olacak inşallah sen inan ki bebeğin sana gelsin inşallah annesi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu arada bişi paylaşmak istiyorum sizle ben ilk tahlilde 6.4ü görmüştüm öle öğrendim troidim olduğunu. Sonra 2. doktora gittim test yaptırdım 4.29 çıkmıştı ve doktor ilaca gerek yok sınırın azcık üzer,nde demişti ama bebek istiyoruz diyince bana 25 mg EUTHYROX verdi başladım içmeye ve pazartesi gittim tahlil verdim 19.ilacımı içmiştim o gün yani. bugün sonuçları aldım değerim 3.6 olmuş normal sınırlarında yani.
Bnm doktorum yoktu başka doktor yapmıştı testi ona sordum hamile kalmak için değerin 2.5 ve altı olması lazım diyorlar dedim doğrumu yoksa şuanda ben hamile kalabilirmiyim dedim doktor bilmiyorum end. uzmanına gidin dedi .
sol kasığımda ağrılar oluyor bikaç gündür gögüslerim şişti fln ayrıca ayıptır sölemesi gazım arttı.
16 mayısta göz damlalarımı gebelerin kullanması tehlikeli die kan testi ile gebeliğe baktırdık negatifti ama biz korunmuyoruz eşimle.
regl hala gelmedi 30una kadar beklicem döngüm 30günlükte olabilir bnm adetler arası gün sayım her ay aynı değil yumurtalama günümü hesaplamam o yüzden sağlıklı olmuyor her ay regl oluyorum ama günleri sabit değil.
Size sorum sizce 4.29 - 3.6 arasındaki bir değerle hamile kalmış olma şansım nedir? :2:
Eşimde çok bebek istiyor daha evleneli 1 ay oldu ilk denememiz ama bilmiyorum umutlanıp üzülmek istemiyorum.
16 sında kanda değer düşüktü ama mayıs ayında hamile kalnların topiğinde okudum 2 gün önce değeri 3 olup 2 gün sonra yükselenler hamile kaldığını öğrenenler olmuş şimdi tüm bunları birleştirince umutlanmıyor değilim.
İnssss cNimmm hadi bakalm artik hepimiz mujdeli haberler verelim bu ay glsin bebislerimiz bizegözünaydınn hadi bakalım en kısa sürede hamile kalırsın inş.çalışmalar başlasınnnnnnn
![]()
![]()
![]()
İnssss cNimmm hadi bakalm artik hepimiz mujdeli haberler verelim bu ay glsin bebislerimiz bize
inş inş Allah gönlüne göre versin inş hamilesindir testin sonucunu buraya yaz bnde heyecanlandım
bu arada bnde 89 doğumluyum 25 yasındayım esinin adı mustafa mı bnmde esimin adı mustafa![]()
![]()
istanbulda yasam zor ya nerelisin ? bn samsunluyum daha adetime cok var 16 haziran adet günüm. Suan yumurtlama dönemindeyim.
Canım ne bu umutsuzluk Allah aşkına...içtiğin ilaç 25 mg yazmışsın , şeker niyetine içilir o dozaj.. rahat ol stres yapma lütfen...benim tüm tiroid bezlerim alındı tiroid kanseri atlattım radtoıyod tedavisi aldım atom da deniyor halk arasında...şu an 275 mg içiyorum ilaçı...ve ben ikinci denememde hamile kaldım...hasta değilsin ki sen eksiği ilaçla alıyorsun.. Kesinlikle gebeliğine engel değil...ruh halin çok önemli olmaz dersen olmaz canım....olacak inşallah sen inan ki bebeğin sana gelsin inşallah annesi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet eşimin adı mustafa![]()
ben aslen artvinliyim ama 4 yaşımdan beri bursada yaşıyorduk babam memur tayin gelmiştik.
Eşim sivaslı aslen ailesi fln orda sivasta yaşıyor istnbulda öğretmenlik yapıyor o yüzden istnbula gelin olduk![]()
yaa inanki haklısın canım RAbbim bizlere ve bizden daha kötü durumdaki herkese şifa versin yardım etsin. ben bir anda öğrendim anne olamamak fikri bnm için kabustu böle evlilik öncesi düğüne 1 hafta varken de öğrendim sanırım bni kötü etkiledi ama yazdıklarınz bana moral verdi tşk ederim :)
Kızlar gece yatarken dua ede ede yattım Allahım nolur yarın cuma mübarek gün bana güzel haberler nasip et inşAllah bebeğim bana gelmiştir dedim. Ölecene uyudum. SAbah 7de uyandım ilacımı içtim ama Annemlerdeyim ben herkes yattığı için geri yattım. On olmamıştı 5 dk vardı uyandım rüyamda idrar testini yapmıştım ve çift çizgiyi görmüştüm. Bu bni etkilediği için yaptım testi kızlar yarın sabahı bekleyemedim. TAm onda alarm çaldı telefonun onu kapadım banyoya gittim kimse görmesin öğrenmesin die (ortada resmi bişe yokken kimseyi heveslendirmek istemediğim için ailem bilmiyor günümün geçtiğini fln) onda banyoya girdim idrarımı yaptım sabahın günün ilk idrarıydı. 3 damla damlattım testin hanesine çizgi çıkacak yerdeki kağıt gibi bişe ıslanmaya başladı islanırkende bir kırmızı belirginleşti ama 2.sı belirgin değildi sonra 2 dk sonra oda belirginleşti derken banyodan çıktım telime saate baktım 6 geçiyordu bnm testin 2. kırmızısıda vardı çok kıpkırmızı değildi. Sonra telde saat 10.11 geçiyorduki biraz daha kırmızı oldu 2. çizgide. Benim telefonum iyi kameralı bişi değil resmini çekip atmak isterdim ama. tam onda damlatmamışımdır teste çünkü tuvaletimi yapıp idrarı bir kaba almak zaman almıştır 4dk olmuştur 4 geçe damlatmışımdır 6 geçe 2. çizgiyi gördüm 11 geçe çizgi biraz daha kırmızıydı.
İçimde bir şey var bu testlerin yanılma ihtimali varmıdır pozitif gösterip kanda negatif çıktığı fln olur mu kendimi umutlandırmak sevinmek sonra hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum kızlarsevinemedim bile teste 2 çizgi gördüğüme. Annem uyandığı için hemen çıkıp gidip kan testi yaptıramadım onada söylemicem erkenden bilip hayal kırıklığı yaşamasınlar die olmazsa die.
ayy bn çok garip biriyim dimi başkası olsa yerimde kndini mutluluğa bırakmıştı bile ben böle sağlamcıyım işte ille sağlam kesin öğrenmeden kndimi mutluluğa bırakamıyorum :18:
Bebeğim bana gelmiş ol inşAllah![]()
Canim git hemen kan testi yaptir derim ben epey belirginse cizgi kesin hamilesindir.benim testimde 2.cizgi cok silikti aksam 9bucuktu esim kosa kosa acile goturdu beni kani verdik yarim saat bekledik hayatimin en uzun yarim.saatiydi sanirim :)
Beta hcg 3000 li bise cikmisti hamilesin dedi doktor cok mutlu olduk.Allah herkese nasip etsin insallah..
canım mümkünse kan testi yaptır ilk 10 dkda silikte olsa cizgi çıktıysa büyük ihtimal hamilesindr çünkü idrar testlerinin yanılma payı az. yada baska bir marka idrar testi al baska markada da ilk 10 dkda silik çizgi çıkarsa yüksek ihtimal hamilesinden söz edebilirizseni çok iyi anlıyorum tedirginsin hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz bizi merakta bırakma
![]()
![]()
![]()
yaa canım içim kıpır kıpır anlatamam böle garibim ki ama netleşsin öle söyliyim diyorum aileme oyüzden kimseye böle bişi anlatmadanda bu ihtimalde bile olmak inan zor sabrediyorum. Annemlerin yanındayım ben bursada eşim cmrtesi akşam gelcek oda her gün arıyor regl varmı die soruyor ona bugün test yaptım 2 çizgi çıktı bile demedim yoksa orda durmaz atlar gelirdi![]()
Dua edin nolur benim için bebeğim beni bulmuş olsun.
Bide kmiyasal gebelik dış gebelik fln die bişe varmış içime stres sokuo bunu bilmiyordum ben.
öğlen sağlık ocağına gittim kan testi için ama bursa merkze gönderiolarmış kanları ordan geliomuş sonuç pzrtesi gelir dedi orda yaptırmadım hava feci yağmurlu devt hastanesi uzaktek başıma gidemedim özel tıp merkzi gittim oda çok para istedi bi teste o yüzden bugün kan testi yapamadım:18:
Sağlık ocağındaki kız dedi idrarda çıktıysa yüksek ihtimal vardır gebesindir bizde idrarda net bişe çıkmaynlar bile kanda gebe çıkıo fln dedi ama kadındoğum doktoru kontrolunda ol dedi dış gebelik fln çıkarsa dedi içime kurt düşürdü. Ama güzel düşünmek bebeğimin bni bulmuş olduğunu düşünmek istiyorum![]()
yok canım ilk 10 dk silik değildi damlattım çekmeye başladı idrarı sonra ilk çizgi koyu şekilde belirginleşti hemen ardından 2 çizgi çıktı yavaş yavaş belirginleşti 6 dk içinde. 11dk iyice kırmızıydı. seni dinledim başka marka 1 tane daha aldım test yarın sabahta onu yapıcam ilk idrarımla inş güzel hayırlı sonuçlar alırım sizinle kan testi yapar yapmaz paylaşırım iyiki varsınız saolun dua edin nolur![]()
hmm iyi yapmıssın inş hamilesindir inş inş yaa hadi bakalım sabahki testte de çift çizgi çıkarsa hamilesin demektir stres yapma. kimyasal gebelik dış gebelik filan bunlar küçük ihtimaller. bunları kafana takma. Sabahleyin buraya da yaz![]()
Cok sevindim canim hadi hayirlisi :)
Bebek oluncada yazarsin buraya artik..
ayyyyy canımmmm çok sevindimmmm inş bebişin seninle yarın test yapar yapmaz yaz bizede
canım cinsiyet belli oldumu bak unutma bize haber vermeyi![]()