- 5 Ekim 2016
- 681
- 1.372
- 33
- Konu Sahibi wonderwoman97
-
normalde ben de öyleyimdir ama kavga etmem gerekince kalıveriyorum öyle yaBende öyleydim artık damarıma bastılar mı çenem çıkıyor :)
aslında pek bir özgüvensizliğim yok gibi ama çok kavga edilen bir evde büyüdüm ben biraz ona bağlıyorum gibiOzguven eksikligi olabilir
ev içinde asla ezdirmem kendimi ama işte sokağa çıkınca ya da yabancı insanlarla kavga etmem kendimi savunmam gerekince kaçıyorum hemen, halbuki herkes çok dişli olduğumu söylüyor...seninki biraz asırı zaman zman kavga etmek tartısmak istemeyiz kuaföre laf edemediğim olmustur baska seylerde.
bazen kendimi bu davranıslarım sonucunda cok salak hissetmişimdir simdilerde cözmeye basladım . cevap veriyorum içim rahatlıyor .
küçük seylerden basla cevap vermeye annen abin kardesinden
ilk önce kendinin tek ve biricik oldugunu düsün seni üzmelerine izin verme
aslında yaşıma göre olgunum,uzun süredir de başımın çaresine bakıyorum ama nedense şu hakkımı arama meselesini halledemedim. sanırım evdeki kavgalardan ötürü kaçıyorum böyle ama nasıl aşacağımı bilemedim insanlar bana hakaret ediyor eve gelip ağlıyorum. kendime yedirememeye başladım artıkYaşına bağlıyorum. Çok gençsin. Hele bir üniversiteye git, orada insanları gör, hayata karış, ayaklarının üstünde dur, ondan sonra bu özelliklerinin değiştiğini göreceksin. Kavga etmek değil de hakkını aramak, gerektiği yerde sessiz kalmamak olarak güncellenecek hepsi merak etme. Bir de eğer kavga, gerginlik olan bir evde büyüdüyseniz bu kavgalı ortamdan kaçma yaşanabiliyor. Hepsi aşılabilecek şeyler zamanla.
kavga etmem gereken zaman bile ağlıyorum ya keşke halledebilsem bu sorunumu. çok teşekkür ederim :)Yasadigimiz seyler illaki davranislarimizi etkiler sizinde olaylara tepkinizin bu sekilde olmasi normal,zaten hazir cevap olun yeter kavgaya gerek yok
evde çok acımasızım ve arkadaşlarımı falan korurum kavgalarda savunurum ama kendime gelince kilitleniyorumRica ederim bende mesela aldigim sey bozuk, kirik, yirtik olsa soyleyemem bende pek savunamiyorum hakkimi anca tanidigim kisilere karsi savunuyorum evde sizin gibiyim ama bunu ozguven eksikligine bagladim hep
ben genelde ellerimin titremesiyle ortamı terk ediyorum mesela bir şey aldım eve geldim beğenmedim asla gidip değiştiremem kalır öyle dolapta...Nazenin sin ama hayat oyle degil zaman zaman hepimize olmustur kavgayi sevmem..fakat hakeden olursa miciririm...mesela dun zuccaciyede cam kapak siparis etmistim geldimi dedim kadin geldi iki tane dedi actim baktim biri pasli biri cizik...soyledim bunlarda sorun var diye boyle geldi takayimmi kulbunu diyor dedim kardesim sen sinirlendin sanirim ama bak sorun var diyorum sen kulp diyosun iyimisin dedim.biraz soylendim sonra iyi gunler bile demeden ciktim.bazende kilitleniyorum...asla cevap veremiyorum
umarımhayatı tanıdıkça değişirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?