- 20 Haziran 2024
- 1.226
- 1.335
- 48
- 48
Neden takılıyorsunuz ki? İstemese silmez, demek silmek istiyor, silsin. Zaten böyle titiz adamlar evde de iş yapar, yani karısından bekleyene kızarım ben. "neden buraları iyi temizlemedin" vs diye size sövmüyorsa bırakın istediğini yapsın.Yapıyor zaten sorun da ordazaten işten yorgun geliyor bide bazen sagı solu siliyo ilk başlards takmıyordum da artık takılıyorum
Oglak miCidden can sıkıcı başak mi oğlak mi
Tanıdığım ne kadar oğlak burcu varsa inanılmaz düzenli ve temizOglak mi
temizlik takıntısı olmaz ki oglaklarda
Benimle tüm bildiklerini unutmaya var mısınTanıdığım ne kadar oğlak burcu varsa inanılmaz düzenli ve temiz
Bundan sonra hiç dert etmicem ohh yapsın tabi ev ikimizin ahahhahNeden takılıyorsunuz ki? İstemese silmez, demek silmek istiyor, silsin. Zaten böyle titiz adamlar evde de iş yapar, yani karısından bekleyene kızarım ben. "neden buraları iyi temizlemedin" vs diye size sövmüyorsa bırakın istediğini yapsın.
Kirli donunu çorabını evin ortasına atsa daha mı iyi?Eşim aşırı titiiz, temizlik hastası... Bende severim temiz olmayı dikkat ederimm ki bana zaten çevrem evin çok temiz düzenlisin vs diyor lakin, eşimin benden 10 kat belki daha fena bu takıntısı bazen cidden zorluyor. Acaba diyorum benim yaptıgım temizliğimi beğenmiyor lakin öyle değil güzel olıyor diyor. Kafam karısık yani. (Annesi kız gibi yetiştirmiş ) elbette iyi benim için ama fazlası da zarar malum..
Çok temizlik yapan erkekler çok da konuşur bıt bıt,yaptığı işlerle ilgili.Konuşmuyorsa bırak yapsın.Eşim aşırı titiiz, temizlik hastası... Bende severim temiz olmayı dikkat ederimm ki bana zaten çevrem evin çok temiz düzenlisin vs diyor lakin, eşimin benden 10 kat belki daha fena bu takıntısı bazen cidden zorluyor. Acaba diyorum benim yaptıgım temizliğimi beğenmiyor lakin öyle değil güzel olıyor diyor. Kafam karısık yani. (Annesi kız gibi yetiştirmiş ) elbette iyi benim için ama fazlası da zarar malum..
Hahaha ezber bozarım diyorsunBenimle tüm bildiklerini unutmaya var mısın
o zaman tek olmadıgıma sevindimBenim eşim de çok titiz ama ben bu durumdan dolayı şikayetçi değilim bilakis çok mutluyum.
Kendi yapıyormuş zatenTitizse kendi yapsın.
Benim eşimde titiz ve temizdir ama terör estirmez.
Alır eline kendi yapar.
Sizin eşiniz kendine hizmetli arıyor sanırım.
Kız gibi yetiştirmiş ne biçim lafEşim aşırı titiiz, temizlik hastası... Bende severim temiz olmayı dikkat ederimm ki bana zaten çevrem evin çok temiz düzenlisin vs diyor lakin, eşimin benden 10 kat belki daha fena bu takıntısı bazen cidden zorluyor. Acaba diyorum benim yaptıgım temizliğimi beğenmiyor lakin öyle değil güzel olıyor diyor. Kafam karısık yani. (Annesi kız gibi yetiştirmiş ) elbette iyi benim için ama fazlası da zarar malum..
Kv dem de öyle diyor kızı olmadıgı için ona ögretmişKız gibi yetiştirmiş ne biçim laf
Daha ne istiyorsunEşim aşırı titiiz, temizlik hastası... Bende severim temiz olmayı dikkat ederimm ki bana zaten çevrem evin çok temiz düzenlisin vs diyor lakin, eşimin benden 10 kat belki daha fena bu takıntısı bazen cidden zorluyor. Acaba diyorum benim yaptıgım temizliğimi beğenmiyor lakin öyle değil güzel olıyor diyor. Kafam karısık yani. (Annesi kız gibi yetiştirmiş ) elbette iyi benim için ama fazlası da zarar malum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?