titiz koca

pervanemmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
80
5
48
2 yil once gene bi konu acmisim esimin titizliginden biktim diye gene cok yoruldum tamam pis erkrkte cekilmez ama surekli evi toparlayan yada toparla diye uyaran bi este cok zor yogun calistigim bi isim var yrucu genede aksam gelip yemek yapiyorum sonra surekli evi toparla canim ckiyo herseyi birakip gitmek istiyorum bazen

ozaman o toparlasın birazda hep sizden isticeğine,çalışmasanız anlarım ama çalışıyormuşsunuz bir de yardım ediyor mu size

Valla çok titiz olmasa da kocamda az biraz öyledir ama ben fırsat vermiom. Üstelik çalışmıyorum ama bana yardım etmek zorundasın. Bende bunları yapmak zorunda değilim senin için yapıyorum sende benm için bişeyler yapabilirsin, hiçbirşey yapamıorsan söylenmiceksin diorum hopp konu kapanıor.
Bizde birde annem böyle yapmazdı cümlesi varki duyunca kuduruyorum. Annen başka ben başka annenin evi başka bizim evimiz başka. 4 ayda alışamadı kocam halaaa:-D

Yani cocugumuz olsa napariz bimiyorum huniyi takinir oturur herhlde dun gece onu memnun etmek icin tam 2 saat banyo temizledim

Seni çalıştırmasın ozaman..
Sende rahatlıkla derle toparla ewini.,
Bunu teklif et ona bakalım ne diyecek..

canım aynısından bende de var yerde bi toz görse o tozun ne işi var orda ah ah

maalesef
ben de çalşyrm elimden geldğnce temizlik yapıyorum ama yaranamıyorum

Pis erkek çekilmez elbet ama ttitizlikte afiri giden erkekte zor. Çocuk evde oyuncak oynayamiyor ev dagiliyor diye. Ben de çok titizimdir üstelik calismiyorum yaparim iş ama çocuk bu daha 2.5 yasinda oyun oynayacak tabi

Söylenir ama kendisi de çok yardim eder. Bende derim ona sen yeterki soylenme bütün isleri ben yaparum bana yardim etme . Dırdır dır tepemde çok bunaltici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…