- 22 Şubat 2012
- 80
- 5
- 48
- Konu Sahibi pervanemmm
-
2 yil once gene bi konu acmisim esimin titizliginden biktim diye gene cok yoruldum tamam pis erkrkte cekilmez ama surekli evi toparlayan yada toparla diye uyaran bi este cok zor yogun calistigim bi isim var yrucu genede aksam gelip yemek yapiyorum sonra surekli evi toparla canim ckiyo herseyi birakip gitmek istiyorum bazen
Valla çok titiz olmasa da kocamda az biraz öyledir ama ben fırsat vermiom. Üstelik çalışmıyorum ama bana yardım etmek zorundasın. Bende bunları yapmak zorunda değilim senin için yapıyorum sende benm için bişeyler yapabilirsin, hiçbirşey yapamıorsan söylenmiceksin diorum hopp konu kapanıor.
Bizde birde annem böyle yapmazdı cümlesi varki duyunca kuduruyorum. Annen başka ben başka annenin evi başka bizim evimiz başka. 4 ayda alışamadı kocam halaaa:-D
Boyle tipler sadece emreder!Calisiyosun niye her isi sen yapasin? Cok merakliysa toparlasin sana emretmesin
Sen. Cozum bulabildin miSanki eşimi tarif ettin
canım aynısından bende de var yerde bi toz görse o tozun ne işi var orda ah ah2 yil once gene bi konu acmisim esimin titizliginden biktim diye gene cok yoruldum tamam pis erkrkte cekilmez ama surekli evi toparlayan yada toparla diye uyaran bi este cok zor yogun calistigim bi isim var yrucu genede aksam gelip yemek yapiyorum sonra surekli evi toparla canim ckiyo herseyi birakip gitmek istiyorum bazen
Nerelerdesin sen ya, ozlettin kendini.Calisiyosun niye her isi sen yapasin? Cok merakliysa toparlasin sana emretmesin
maalesef2 yil once gene bi konu acmisim esimin titizliginden biktim diye gene cok yoruldum tamam pis erkrkte cekilmez ama surekli evi toparlayan yada toparla diye uyaran bi este cok zor yogun calistigim bi isim var yrucu genede aksam gelip yemek yapiyorum sonra surekli evi toparla canim ckiyo herseyi birakip gitmek istiyorum bazen
ben de çalşyrm elimden geldğnce temizlik yapıyorum ama yaranamıyorum2 yil once gene bi konu acmisim esimin titizliginden biktim diye gene cok yoruldum tamam pis erkrkte cekilmez ama surekli evi toparlayan yada toparla diye uyaran bi este cok zor yogun calistigim bi isim var yrucu genede aksam gelip yemek yapiyorum sonra surekli evi toparla canim ckiyo herseyi birakip gitmek istiyorum bazen
Haftasonlari bi birakip gitmez cam silme suyuma supurme sureme karisir yardim edyo ama oyl bi noktaya geliyorum ki ne yardim et nede konus moduna giriyrumBoyle tipler sadece emreder!
Kafasina vuracaksin kürekle 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?