benim eşim de böyle bir giydiğini bir daha giymez kokusu beğenmez ütüsünü beğenmez ama beni delirtti şimdi elimi bile sürmüyorum umrumda değil ne halin varsa gör bıktım artık dedim.
Canim inanirmisin iki uc kapak koyuyorum sirf laf etmesin diye. Bir yumusatici toz bi bucuk hafta zor gidiyor bana . Yikiyorum dolabina koyuyorum yemek yerken geliyor onume atiyor kirli bunlar diye .
Masa duzenindede boyle
Herseye karisiyor
Artik bende yikamayacagim birseyini bu kadar nankorluk fazla
kendi yapıyor bırak sende yapma. bu kadar dırdır eden erken artık nefretim yani.
yerler düzgün silinmemiş duvarda parmak izi var bak bunu bile demişti eşim bana.
sonra sonra düzeldi epeydir darlamıyor beni.
insanız yahu bizde hem çalış hem ev işi yap hemde azar işit ohh beyimizde yan gelip yatsın.
yok öyle bir dünya.
bırak kendi yapsın.
Valla omrum xamasir yikayip kokup kokmadigini kontrol etmekle gectiablacım yıkama yahu. yıkama katlama ütüleme. bu ne be? güzellikle söylemek te yok madem. bırak ne hali varsa görsün. kendi canının kıymetini bil be.
Ya bu cok fazlaallah allah,
kocanın titizliği iyidir aslında, tabi fırsata çevirenler için.
benim eşim eskiden evde yardımcı istemezdi, yabancı birisi gelmesin evimize kafasındaydı, kendisi de bana nazaran titiz ve düzenlidir.
e tabi yılların alışkanlığı(3 erkek kardeş büyümüşler, anneleri de asla iş yaptırmaz) önce benden bekledi, baktı benden hayır yok bir çok işi kendi üzerine aldı, öyle idare ediyorduk. çocuktan sonra ben ev işleri ile alakamı sıfırladım, bu baktı bütün işler ona kalacak, yana yakıla yardımcı buldurdu bana,
böyle de güzel tanışma hikayemiz vardır yardımcımız ile, ama ayran içtik ayrı düştük, taşınınca gene kaldı işler goha nın kocasına
Valla omrum xamasir yikayip kokup kokmadigini kontrol etmekle gecti
Artik yikamayacagim biktim
Yapmayincada brn ne ise yariyorum oluyorYapma sen de bırak kendi yapsın :)
Omrum camasir makinasinin basinda gecti ne diyeyimO kadar şikayet ediyorsa bırak kendisi yıkasın, bırak kendisi bir çözüm bulsun çamaşırlarında kokuyu muhafaza için.
Bir de hamilesiniz yani şu halde sürekli deterjanlarla haşır neşir olmak iyi de olmaz.
Ay uyuz oldum kocanıza, gıcıklığına gardırobunun içine pastırma asmak lazım.
Ya bu cok fazla
Ama bu camasir konusunu delirtiyor artik beni . Evi supururum begenmez alir ustunden gecer . Masa duzenine karisir . Yatak carsafi yamuk ona karisir ha bide bi carsafla iki gunden fazla yatmaz
Surekli vidi vidi
Ben işe yaramıyorum hayata oksijen israfı olarak geldim deYapmayincada brn ne ise yariyorum oluyor
Ama artik bitti isterse cop ev olsun biktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?