Aynı ben, tabağını alıp tencereye geri devirip kendim yemeğe devam etmiştim.
Adamcağız "Bu olmamış mı?" diye espri yapıyordu, tabağı önünden alıverdimdi "Kalk buyur kendin yap o zaman!" diye.
Kala kaldıydı.
Yengeç burcu nu bir tek duygusallıkla ve eşine, ewine bağlılıkla özelliği olduğunu bilirdim.Malesef yengec burcu
Bu kadar ters bi yengec olurmu demeyin oluyormus meger
Çok zor bir durum gerçekten,tek çözüm eşinin elbiselerini kendisinin yıkaması veya kuru temizlemeye vermesi bu durumda hoşuna gitmeyecektir tabi kiHayir anlamiyor
Amac trmiz olup olmamasi degil
Kokmamasida degil ben bunu anladim
Takinti olmus artik
Gozuyle gormedigi icin kabul etmiyor
huyları cok kotu gercektenYengeç burcu nu bir tek duygusallıkla ve eşine, ewine bağlılıkla özelliği olduğunu bilirdim.
Bu derece titiz olduğunu bilmezdim... İlginç gerçekten...
Sonra yemedi mi?
Ben olsam yerim şaka yaptım diye :)
Malesef yengec burcu
Bu kadar ters bi yengec olurmu demeyin oluyormus meger
ıkısınıde yapmazÇok zor bir durum gerçekten,tek çözüm eşinin elbiselerini kendisinin yıkaması veya kuru temizlemeye vermesi bu durumda hoşuna gitmeyecektir tabi ki
tersıne benım kaynanam bayramdan bayrama temızlık yapıp cam sılerşaşırdım valla kesin annesi falan çok titizdir ondan geçmiştir..Allah sabırlar versin ne diyeyim..
ıkısınıde yapmaz
zıra ıc camasırlarını kuru temızlıyecegını verecegını sanmıyorum
yıkamıcam kokulu kolu gıysın artık
annesı kendı anlatıyuor kendı yıkarmıs ıpten toplayıpbu adam evlenmeden önce napıyomuş
Doktora mı gitse acaba, bi tanıdık vardı kadın çok titizdi.ıkısınıde yapmaz
zıra ıc camasırlarını kuru temızlıyecegını verecegını sanmıyorum
yıkamıcam kokulu kolu gıysın artık
ınananamdım yaYıkama. Gerçekten çamaşırlarının pis koktuğunu duyumsasın, o zaman kirli-temiz çamaşır arasındaki farkı daha sağlıklı tespit edebilir. Hatta kirli sepetinden al sen çamaşırlarını, direkt gardırobunun içine yerleştir.
gıdecegını sanmıyorumDoktora mı gitse acaba, bi tanıdık vardı kadın çok titizdi.
Torunları ewine bayramlaşmaya gelemezdi, dışarıda buluşurlardı
o camasırlar kuflenır kalkıp yıkamazkendi yıkasın o halde..
neden ona yıkatmıyorsunuz çamaşırları bu görev de onun oluversin evde
herşeyi siz yapacak haliniz yok değil mi yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?