Titiz kocalar ve onlara yaranamayan eşleri

Ya bence sebeklik yapiyor yikamicam dedim diye .
Ama gecti bolunun pazari :halay::halay:
Şaka bi yanada bebeğin için takma böyle şeyleri. Hamileyim ben üzmek beni bebek bu yüzden huzursuz oluyor vs de sık sık. Deterjanla oynama bence kendi çamaşırlarını ayrı ve az deterjan ve sıfır yumuşatıcı ile yıka. O bebek yarın doğunca agresif sürekli ağlayan geceleri uyumayan bi bebek olursa asıl o zaman yandın demek olur.
Erkeklere hakaret etmeden arada görünmek şart.

Bu halinin son bulması bir anlık sinir krizine bakar. Çek resti beğenmiyorsa kendisi yapsın da gör sen de koku nasil kalıcı oluyormuş öğretsin sana madem.

Bir de ben bi kıyafetimi ütülerken su koyulan kısma bir kaç damla parfüm damlatıyorum. Güzel kokuyor o zaman, aklinda bulunsun.

Gunaydin kizlar
Sabah sabah sinir krizi geciriyorun artik. Esimin titizligi beni boguyor artik . Hicbirseyden memnun olmayan bir adamla omur gecmiyor . Esim inanilmaz derecede titiz . Evlendigimden beri surekli camasir yikama kavgamiz bitmedi ve ben artik bu evde camasir yikamak dahi istemiyorum . Surekli ust degistiren sonra yikanan camasirin kokusunu begenmeyen bunun icin surekli kalbimi kiran bi adamla yasamak gercekten cok zor artik. Markete gittigimde ilk ugradigim reyon temizlik urunleri reyonu Gercekten sıkıldım ben artik imdat diye bagirmak istiyorum . Neden cok az kokuyormus , bilmiyorsam yikamayacakmisim en sonunda otur kendin yika el surmem camasirina tukettin beni artik dedim tartistik cikti gitti . Kizlar deterjan kokusunu kaybediyorsa bu benim sucum mu ? Inanin en iyisini almaya calisiyorum , 3 4 kapak koyuyorum her seferinde . Eve gelir dolabina bakar katlayip koyduklarima onume atar hic yoktan yerde kirli bu neden buraya koyuyorsun diye . Kirli olup olmadigina kokusundan karar veriyor beyefendi
Napicam bi akil verin kaldiramiyorum artik yoksa bi gun acicam yumosu bosalticam agzina yeter :KK34::sinirli::sinirli::sinirli:
Pekiiii bu kadar şikayet ediyor da size ev işlerinde yardım ediyor mu? Benim eşimde titizdir, kirli çamaşırlarını kirliye katlayarak koyar, ufacık toza tahammül edemez, temizlik kokusu takıntılıdır, düzen tertibi sever, bende eşimin aksine titiz değilimdir, ıyy denecek kadar pasaklı değilim ama bugün toz almasam rahatsız olmam veya bütün gün iş yapıp evi şartlayacağım diye uğraşmam, biz bunu kendi aramızda dengelemesini bildik ama, benden çok daha detaylı süpürdüğünü düşündüğü için süpürme işini yapar, bende toz alma ve silme işini, deterjan yumuşatıcı etkili değilse güzelce söyler bu aldığın iyi çıkmadı su kokusunu hissettiriyor değiştirelim şunu dene diye, dolaptaki kıyafetlerini istediği gibi düzenlememişsem oturur kendi düzenler, zaten düzen takıntısı olduğundan günlük giydikleriyle dışarı da giydiklerini ayırarak yerleştirdiğinden kimse onun düzenine karışsın istemez, titiz biriyle yaşamak kolay değildir ama orta yolu bulmak mümkün, anladığım kadarıyla eşiniz uzlaşı yoluna gitmiyor sizinle, oturup konuşun, o da yardım etsin, deterjanı beğenmiyorsa kendi istediği deterjanı alsın, hamilesinizde zaten bu durumda yardım etmesi gerekir.
Ev yalnızca sizin değil, ikinizin.

Son düzenleme:
Bizde cok sorun yasadik benim yuzumden en son psikologa gittim iyigeldi..Suan kendimi frenliyorum dünya varmis..Onuda gönder bence..Ama sadece koku takintisiysa camasirlarini ayri yikasin..Yumos yada parfumlu bingo kullan bas yumusaticiyi koksun daya burnuna..Ben öyle sonradan falan katmiyorum makineyi calistirirken atiyorum hepsini..Ama cok doldurma makineyi..

Valla omrum xamasir yikayip kokup kokmadigini kontrol etmekle gecti
Artik yikamayacagim biktim
Komik gibi gelebilir ama a101 de satilan mor renkli parfumlu abc marka yumusatici alin.inanin kokusu haftalarca hatta aylarca cikmiyor.10 gunlugune tatile gittim geldim.eve ilk girdigimde abc kokusunu aldik esimle.canasirlikta camasir birakmisim meger.abartmiyorum kesinlikle.belki bi nebze sorununuz cozulur

Bu kadar deterjan, bu kadar yumusatıcı sağlığa zararlı ama sağlığından önemli miymiş eşinin?

Sağlıktan girsen konuya azalmaz mı bu takıntısı?

Pekiiii bu kadar şikayet ediyor da size ev işlerinde yardım ediyor mu? Benim eşimde titizdir, kirli çamaşırlarını kirliye katlayarak koyar, ufacık toza tahammül edemez, temizlik kokusu takıntılıdır, düzen tertibi sever, bende eşimin aksine titiz değilimdir, ıyy denecek kadar pasaklı değilim ama bugün toz almasam rahatsız olmam veya bütün gün iş yapıp evi şartlayacağım diye uğraşmam, biz bunu kendi aramızda dengelemesini bildik ama, benden çok daha detaylı süpürdüğünü düşündüğü için süpürme işini yapar, bende toz alma ve silme işini, deterjan yumuşatıcı etkili değilse güzelce söyler bu aldığın iyi çıkmadı su kokusunu hissettiriyor değiştirelim şunu dene diye, dolaptaki kıyafetlerini istediği gibi düzenlememişsem oturur kendi düzenler, zaten düzen takıntısı olduğundan günlük giydikleriyle dışarı da giydiklerini ayırarak yerleştirdiğinden kimse onun düzenine karışsın istemez, titiz biriyle yaşamak kolay değildir ama orta yolu bulmak mümkün, anladığım kadarıyla eşiniz uzlaşı yoluna gitmiyor sizinle, oturup konuşun, o da yardım etsin, deterjanı beğenmiyorsa kendi istediği deterjanı alsın, hamilesinizde zaten bu durumda yardım etmesi gerekir.
Ev yalnızca sizin değil, ikinizin.

Esim erkek adam is yapmaz seklinde buyutulmesine ragmen ev isi yapar . Bir tek cok gerekmedikce bulasiga el surmez hastaysam vs onuda yikar . Genelde bu perde carsaf takintilari da var yamuksa dayanamiyor
Kumandalar telefonlar hersey siracik olmali mesela
Masa duzenindede boyle
Sanirim biraz simetri hastaligi var .
Askeriyede oldugu icin bi kac arkadasimda eslerinin boyle oldugunu soyledi sinir stresten daha cok dediler.
Ama bizim camasir sorunumuz ileri derecede yani bi camasir guzel kokmuyorsa o camasir kirlidir . Yani genel olarak ev temizliginde yardimci oluyor.
Iki gunde bkr carsaf degistiririm bazen yatar kalkar o carsaf takimini aksam istemez . Ter komusuna yada bi diger ayri kokuya gelemiyor .
Ben cok evde onun bunun yerini degistiririm surekli ayni sekilde oturamam iki haftada bi onu bunu surukler baska tarafa alirim yada ordaki perdeyi soker oteki tarafa takarim yani birseyi aylarca yerli yerinde kullanamam buda beni bunaltiyor mesela . Oda bundan sikayetci . Ama hem hamile oldugum icin hemde o sikayet ettigi icin ellemiyorum artik
camasir sorununu asamadim .
Iki uc kapak yumusatici bosaltiyorum yani utuleyip katlayip koydugumdada gayet guzel kokuyor .
Ama o takintili bi sekilde bu kokmuyor kirli diyor .
Bnde artik camasirini yikamayacagini soyledim ve dun gece camasirini kendi yikadi kendi asti
Toplamayi bile dusunmuyorum
Kendi karar versin pismi degil mi

Bu kadar deterjan, bu kadar yumusatıcı sağlığa zararlı ama sağlığından önemli miymiş eşinin?

Sağlıktan girsen konuya azalmaz mı bu takıntısı?
Zaten benim alerjim var hemen kasinmaya basliyor tenim .
Genelde onun camasirlarini tek atiyorum ben bazen boyasi akiyor vs diye

Komik gibi gelebilir ama a101 de satilan mor renkli parfumlu abc marka yumusatici alin.inanin kokusu haftalarca hatta aylarca cikmiyor.10 gunlugune tatile gittim geldim.eve ilk girdigimde abc kokusunu aldik esimle.canasirlikta camasir birakmisim meger.abartmiyorum kesinlikle.belki bi nebze sorununuz cozulur
Marka takintim yoktur neden komik olsun estafurullah :)
Sadece sunu demek istedim en iyisini bile denedim
Koku gittiginden degil esimde soeun var
Mesela ben balkona camasir asarim
Kokusu ta assagidan gelir

Bizde cok sorun yasadik benim yuzumden en son psikologa gittim iyigeldi..Suan kendimi frenliyorum dünya varmis..Onuda gönder bence..Ama sadece koku takintisiysa camasirlarini ayri yikasin..Yumos yada parfumlu bingo kullan bas yumusaticiyi koksun daya burnuna..Ben öyle sonradan falan katmiyorum makineyi calistirirken atiyorum hepsini..Ama cok doldurma makineyi..
Ben durlarken koyuyorum
Zaten onun camasirlarini bn genelde tek yikarim biseyin boyasi akinca vs kiziyor diye . Ve alerjim var tenim o kadar deterjani kaldrmiyor kasinmaya basliyorum .
Bizim sadece camasir sorunumuz ileri derecede cok. Yine otekileri idare ediyoruz .
Doktora gitmez esim :/

Ama dun gece camasrlarini kendi makinaya atip asti
Istedigi deterjanida koydum onune istesigi iadar koydu
Artik kokmuyor bu kirli diyemez:halay:

Bu halinin son bulması bir anlık sinir krizine bakar. Çek resti beğenmiyorsa kendisi yapsın da gör sen de koku nasil kalıcı oluyormuş öğretsin sana madem.

Bir de ben bi kıyafetimi ütülerken su koyulan kısma bir kaç damla parfüm damlatıyorum. Güzel kokuyor o zaman, aklinda bulunsun.
Utuye zarar vermez degilmi ?

benim eşimde de yemek lezzeti sıkıntısı var mükemmel yemek ister kendisi tam bir gurme.yemeğin içindeki her türlü baharatın tadını alır ve gramajına kadar söler şöle at böle at o yoğun olmuş bu onun tadını bastırıyor bu bunu törpülüyor bir gün ağladım ağladım sen yap öğreneyim dedim sonra yine ben yaparım dedim tüm samimiyetimle.beş yıldır öğretecek bana kendi bir tuttursun hele bulamadı daha tam manasıyla ne istediğini.artık özel ağır yemekleri o yapıyor birlikte eleştiriyoruz.:KK11:

bingo lovely kırmızı bayılıyorum.takıntılıyımdır biraz bende koku konusunda.
kalıcı ve kokusu güzel e zaten parfümde kullanılıyor.
kalbinizi kırması elbette hoş değil ama koku konusunda hassasiyetini anlayabiliyorum.eşim atıyorum yeni yıkanmıs utulenmiş tişört vs giysin hemen sapık gibi koklarımmm ohhh mis diye :KK48::KK48:

yumuşatıcı bu bingo dediğim
adam da haklı bence hava les gibi asınca çaamaşırları leş gibi kokuyor.deterjan kokusu kalmıyor kı

onu annem düşünecek artık.okuyor dışarda kendisi.bende merak ediyorum nasıl geçinecek bir bayanla kendisi ben dahil tüm bayanlara ters ters davranır.
Yandi desenize esi
Benim esim ev islerinde yardim ettigi halde bu huyu beni bitiriyor

Back
X