Titiz kocalar ve onlara yaranamayan eşleri

benim eşimde de yemek lezzeti sıkıntısı var mükemmel yemek ister kendisi tam bir gurme.yemeğin içindeki her türlü baharatın tadını alır ve gramajına kadar söler şöle at böle at o yoğun olmuş bu onun tadını bastırıyor bu bunu törpülüyor bir gün ağladım ağladım sen yap öğreneyim dedim sonra yine ben yaparım dedim tüm samimiyetimle.beş yıldır öğretecek bana kendi bir tuttursun hele bulamadı daha tam manasıyla ne istediğini.artık özel ağır yemekleri o yapıyor birlikte eleştiriyoruz.:KK11:
Benim esimde yemek begenmez
Yani yemek turu yiyen bir adam degil
Kahvalti turunu cok swver kenfisi .
Ben pilav kuru fasulye sevmeyen adamida gordum ne diyim
Hani erkeklerin ana yemegi gibidir ya :kk77:

Yani yemek yediremezsin
Haftada bir cani corba vs ister

Ama kahvlti kizartma vs turunde bile hep bi amasi vardir .

Guzel olmusta ama ...

E hayatim amasi ne soylede oyle yapayim
Yok kendide bilmiyor

Simariklik yani
:işsiz:

Sen yine de bence al karşına mantıklı bir şekilde konuşmayı dene,güzel bir şekilde yaptıklarını anlat,alıyorum parfümlü deterjanı talimatlara göre ayarlayıp çalıştırıyorum yapabileceklerim bu kadar de,kendisi kimyasal içinde yüzmek istiyorsa kendisi en parfümlü şekilde yıkamayı becerebiliyorsa yapsın bakalım,ha dinlemiyosa ve yine boş gerilim yaratıyorsa bi yardım alması lazım,hayır bi de fazla fazla deterjan koyuyorsan zararlı yani bu,kimyasallar alerjik etki yaratır hiçbir sağlıklı yanı yok.

adam da haklı bence hava les gibi asınca çaamaşırları leş gibi kokuyor.deterjan kokusu kalmıyor kı

ben hiç dışarıya asmam çamaşırlarımı sevmem kokuyor dediğin gibi.
içeride çamaşırlıkta camın önünde hemen kurur zaten mis gibide kokar
yaz kış içeri asarım

kesin çok titiz bir ev hanımı annenin çocuğudur eşin. Kız kardeşi olduğunu da zannetmiyorum eşinin. Ya 2 erkek ya da 3 erkekler ve annesi evde bunlara bardak bile getirip götürtmemiştir :D çünkü benim eşim de aynı model. Şimdilerde derecesi azaldı titizliğinin ama ben mutfağı temizlemişim mesele gelirdi fırının içini açar kontrol ederdi aa fırının içini neden silmedin bak yağ içinde derdi. Yani heryeri baldök yala yapmışım bi fırın içi batardı beyfendiye:rolleyes::rolleyes: Dresuardaki makyaj malzemelerimin çokluğundan şikayet, ev tozlanmış şikayet, tişortlerinde kırışıklık kalmış şikayet. Ben de başlarda çok alınıyordum , çünkü kadın kendini eksikli hissediyor evinin düzenine bir erkek tarafından eleştiri getirilince. KAdınlığında eksiklik varmış gibi geliyor. İşte erkekler bunu anlamıyor, ben eşime derdim beni çok kırıyorsun böyle sürekli ev düzenimi eleştirince. O da neyine kırılıyorsun bunu ev kirlenmiş sen de yapmamışsın bunu söylüyorum yapmak lazım diye derdi. Bu kadar düzmantıklar. Halbuki o eleştirince ben kendimi iş bilmez bir halta yaramaz eksik bir kadın gibi hissediyordum bunu anlamıyordu.

Neyseki ben de elimi sürmemeye başlayınca yavaştan anlamaya başladı, bir de çok yoruluyorum hem iş hem ev , ay gücüm yetmiyor fln diye nazlanınca da o da yardım etmeye başladı. Şimdilerde temizlik yapılacağı zaman banyoyu balkonu bana bırak der hep, yardımcı kadın tutalım der.

Çamaşır konusunda bizimkinin ütüye özel hassasiyeti var örneğin. ben genelde tişörtlerimi çok ütülemem zaten geneli likralı giyince üzerimde düzeliyor. Ama bizimkisi hep ütü ister. Jilet gibi olacak giydikleri. Ben de zaman zaman geriliyorum ama bazen ona yıkıyorum ütüyü o zamanlarda oohh iyi oldu al ütüle diye içim soğuyo :confused:

Oo kocan gelsinde bizim evdeki çamaşırları koklasın kalp krizi geçirir heralde ben organik deterjan kullanırım yumuşatıcıda kullanmam çamaşırlarım da kokmaz öyle buram buram.Sonuçta yıkanıyo çamaşırlar temizleniyo koku istiyosa parfüm sıkacak kardeşim.Hamile halinle o kadar kimyasalı dökme bence çamaşırlara

Gunaydin kizlar
Sabah sabah sinir krizi geciriyorun artik. Esimin titizligi beni boguyor artik . Hicbirseyden memnun olmayan bir adamla omur gecmiyor . Esim inanilmaz derecede titiz . Evlendigimden beri surekli camasir yikama kavgamiz bitmedi ve ben artik bu evde camasir yikamak dahi istemiyorum . Surekli ust degistiren sonra yikanan camasirin kokusunu begenmeyen bunun icin surekli kalbimi kiran bi adamla yasamak gercekten cok zor artik. Markete gittigimde ilk ugradigim reyon temizlik urunleri reyonu Gercekten sıkıldım ben artik imdat diye bagirmak istiyorum . Neden cok az kokuyormus , bilmiyorsam yikamayacakmisim en sonunda otur kendin yika el surmem camasirina tukettin beni artik dedim tartistik cikti gitti . Kizlar deterjan kokusunu kaybediyorsa bu benim sucum mu ? Inanin en iyisini almaya calisiyorum , 3 4 kapak koyuyorum her seferinde . Eve gelir dolabina bakar katlayip koyduklarima onume atar hic yoktan yerde kirli bu neden buraya koyuyorsun diye . Kirli olup olmadigina kokusundan karar veriyor beyefendi
Napicam bi akil verin kaldiramiyorum artik yoksa bi gun acicam yumosu bosalticam agzina yeter :KK34::sinirli::sinirli::sinirli:

Eşin okb olabilir mi?
Takıntılı?

kesin çok titiz bir ev hanımı annenin çocuğudur eşin. Kız kardeşi olduğunu da zannetmiyorum eşinin. Ya 2 erkek ya da 3 erkekler ve annesi evde bunlara bardak bile getirip götürtmemiştir :KK70: çünkü benim eşim de aynı model. Şimdilerde derecesi azaldı titizliğinin ama ben mutfağı temizlemişim mesele gelirdi fırının içini açar kontrol ederdi aa fırının içini neden silmedin bak yağ içinde derdi. Yani heryeri baldök yala yapmışım bi fırın içi batardı beyfendiye:rolleyes::rolleyes: Dresuardaki makyaj malzemelerimin çokluğundan şikayet, ev tozlanmış şikayet, tişortlerinde kırışıklık kalmış şikayet. Ben de başlarda çok alınıyordum , çünkü kadın kendini eksikli hissediyor evinin düzenine bir erkek tarafından eleştiri getirilince. KAdınlığında eksiklik varmış gibi geliyor. İşte erkekler bunu anlamıyor, ben eşime derdim beni çok kırıyorsun böyle sürekli ev düzenimi eleştirince. O da neyine kırılıyorsun bunu ev kirlenmiş sen de yapmamışsın bunu söylüyorum yapmak lazım diye derdi. Bu kadar düzmantıklar. Halbuki o eleştirince ben kendimi iş bilmez bir halta yaramaz eksik bir kadın gibi hissediyordum bunu anlamıyordu.

Neyseki ben de elimi sürmemeye başlayınca yavaştan anlamaya başladı, bir de çok yoruluyorum hem iş hem ev , ay gücüm yetmiyor fln diye nazlanınca da o da yardım etmeye başladı. Şimdilerde temizlik yapılacağı zaman banyoyu balkonu bana bırak der hep, yardımcı kadın tutalım der.

Çamaşır konusunda bizimkinin ütüye özel hassasiyeti var örneğin. ben genelde tişörtlerimi çok ütülemem zaten geneli likralı giyince üzerimde düzeliyor. Ama bizimkisi hep ütü ister. Jilet gibi olacak giydikleri. Ben de zaman zaman geriliyorum ama bazen ona yıkıyorum ütüyü o zamanlarda oohh iyi oldu al ütüle diye içim soğuyo :confused:
Esimin ikinci annesi ikide gprumcem var .
Buyuk gorumcem temizdir
Ama kayinvalidemle kucuk gorumcem pistir acikcasi .
Yo esim isini kendi yapar yemeginide hazirlar
Bekarkende annesinin wlinden yemek yemezmis o konuda hakli cunku bende yiyemiyorum dikkat etmiyor cunku kayinvaldem temizligine .
Yani kessen yemez esim .

Ama esimin ragmetli olan anneside esim gibi takintili ve temizlige cok onem verirmis .

Esim evde yardim eder getirir hoturur supurur ama bisey begenmiyor iste

Back
X