Titiz kocalar ve onlara yaranamayan eşleri

hamileyim de işlerden elini çek. her gün bir yerin ağrısın, deterjan kokusundan miden bulansın, en ufak sözünde ağla zırla. hamileliğin eşini değiştirmek için son fırsat olabilir. çocuktan sonra kafayı yersin yoksa.
ya da ıntıkam almak ıcın:işsiz:

canım benım hergun bellı rutınım var annemde tıtızdı benım ama boyle hastalık derecesınde degıl
mesela sabah uyanır dusumu alırım gıderım kahvaltı hazırlarım esım uyanır daha ıkı uc lokma atıstırırım o yemek yerken gıderım corabını vs yatagın uzerıne koyarım cunku alt ustu edıyor o mu kılı bu mu kırlı kokuyormu dıye . neyse soylene soylene gıder bu kadar pesınde kosturmama ragmen .
evı supururum tozunu alırım
camasırları makınaya atarım gunluk ıkı kere makına acıyorum ben en az
onun camasırları ve carsaflar
cunku sureklı ust degısır ve kırlı dıye atar
ıkı gunde bır carsaf degıstırırım ıkı gunden fazla yatmaz aynı kılıflarla
allahtan kayınvalıdemlerle oturuyorum ben
mutfagımız ortak ben us katta oturuyorum
bu yuzden mutfak duzenıne karısamıyor .

gelecegıne yakın yenıden yatak odadını carsfı prdeyı ortalıgı tozu guburu kontrol ederıjm
malesef elımde kumanda cekırdek cıtleyıp hıc oturamıyorum bı yer dagılacak tozlanacak dıye
ama bı gelır hersyee kusur bulur
içimi darladın aaaaaaaaaayyyyyyyyyyy :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
aşkından ölmüyorsan bu adamla ömür geçmez :63::63:

oyyyyy Allah yardımcın olsun bende doğru düzgün iş yapmam gidip bi evi kırklayım:işsiz::işsiz:
bızım evde kırklanacak yerde kalmadı
ev benden temız
hastane ortamı gıbı ev yaptım
adam hala memnun degı
ben bıraz dagınık olmak ıstıyorum
ne bıleyım gencız
cekırdek yıyeyım fıstık yıyeyım yayılayım yatayım

Ben şansliyim galiba bu yonden:)) eşim hicbirseye karismaz ne pisirsem yer nasil temizıik yaparsam yapiyiç karissmaz.nasil utu yaparim karişmaz.yalniz bir şeye karisie mutfak temizıiyi.mutfak temiz olsun gerisi umrunda degil.mutfagimda hergun temizleniyor zaten

ama onlar genelde hıcbır yere pek dokunamaz
bu iş boyut boyut ileri derecede değildir diyeceğimde bana göre ileri derece okb çeşit çeşittir eşininki koku ütü temizlik üzerine işte gerçi ben burda teşhisi koydum da reçetesi psikologta bence bir kere gitmeli ama kendi halinden memnunsa bir şey diyemem.

Bırakın kendi yıkasın, ütülesin, istiflesin.
Böyle adamlara bir parmak tozun içinde oturmak müstehak. Çamaşır kokuyor diye temiz olsaydı. Ter kokusunun üzerine parfüm sıkan insanlar da temiz olurdu.

Ayrıca yeni nesil makineler yarım şişe yumuşatıcı kullanmadan çamaşırlarda doğru düzgün yumuşatıcı kokusu bırakmıyor.

Ymuşatıcının görevi de çamaşırlarda kirecin sebep olduğu sertliği kırmaktır. Koku olayı tamamen pazarlama.

Ki bizim evde de sizin olayın tam tersi vardı bir ara. Eşim bu çamaşırlar niye kokuyor bu kadar deterjanlı mı kalıyor diye söyleniyordu. Yumuşatıcı kullanmayı bıraktım.

cocugu pıs dıye makınaya bıle atar bu beklerım ben :bicak:
geçenlerde bir konuda okudum. kadın bebeğinin altını değiştiriyor ve elini bir kez sabunluyor. kocası iğrençsin senin elinden yemek yemem diyor, iki kez sabunlamalıymış. kocan hayatı daha çekilmez kılabilir.

canım benım hergun bellı rutınım var annemde tıtızdı benım ama boyle hastalık derecesınde degıl
mesela sabah uyanır dusumu alırım gıderım kahvaltı hazırlarım esım uyanır daha ıkı uc lokma atıstırırım o yemek yerken gıderım corabını vs yatagın uzerıne koyarım cunku alt ustu edıyor o mu kılı bu mu kırlı kokuyormu dıye . neyse soylene soylene gıder bu kadar pesınde kosturmama ragmen .
evı supururum tozunu alırım
camasırları makınaya atarım gunluk ıkı kere makına acıyorum ben en az
onun camasırları ve carsaflar
cunku sureklı ust degısır ve kırlı dıye atar
ıkı gunde bır carsaf degıstırırım ıkı gunden fazla yatmaz aynı kılıflarla
allahtan kayınvalıdemlerle oturuyorum ben
mutfagımız ortak ben us katta oturuyorum
bu yuzden mutfak duzenıne karısamıyor .

gelecegıne yakın yenıden yatak odadını carsfı prdeyı ortalıgı tozu guburu kontrol ederıjm
malesef elımde kumanda cekırdek cıtleyıp hıc oturamıyorum bı yer dagılacak tozlanacak dıye
ama bı gelır hersyee kusur bulur
ben evimde istedigim gibi yiyip icemiyceksem dagitmiycaksam napayim o evi..bebek olunca eline bisey veriyosun kirletiyor kirikliyor meyveyi sikiyor eliyle sip sip suyu akiyor o zamanda mi kizacak..bence siz biraz rahat olun biraz bosverin heseyi tam yapmayin eksik birakinki bebek dogunca en azindan alissin bunaltmasin sizi..
soylenir soylenir alisir .yemek yemeye firsatimiz olmuyor cocuk olunca.

Bırakın kendi yıkasın, ütülesin, istiflesin.
Böyle adamlara bir parmak tozun içinde oturmak müstehak. Çamaşır kokuyor diye temiz olsaydı. Ter kokusunun üzerine parfüm sıkan insanlar da temiz olurdu.

Ayrıca yeni nesil makineler yarım şişe yumuşatıcı kullanmadan çamaşırlarda doğru düzgün yumuşatıcı kokusu bırakmıyor.

Ymuşatıcının görevi de çamaşırlarda kirecin sebep olduğu sertliği kırmaktır. Koku olayı tamamen pazarlama.

Ki bizim evde de sizin olayın tam tersi vardı bir ara. Eşim bu çamaşırlar niye kokuyor bu kadar deterjanlı mı kalıyor diye söyleniyordu. Yumuşatıcı kullanmayı bıraktım.

ben yumuşatıcının özelliğini bilmiyordum sizden öğrendim şimdi
ben onun yerine sirke asidi kullanıyorum hem calgon yerine geçiyor hem leke çıkarıcı

Back
X