Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimin siyasi bi görevi var, dolayısıyla telefonlarının dinlendiğini ben de biliorum, bi kaç defa kendim de tanık oldum. Evi kontrol etmesine de bişey demiorum ama bütün bunların bizim ilişkimizi etkilemesi beni rahatsız edioTam tersi olsaydı, mesela beni dinleselerdi ben aman boşver, kocamla konuşmıcam da kimle konuşucam derdim. Ama tabi o bunu namus meselesi haline getirio. Duyarlarsa benim hakkımda hayaller kurarlar, bişeyler düşünürler zannedio.
Bütün bunları eşimle açık seçik konuştum, her türlü rahatsızlığımı uygun zamanlarda mutlaka dile getiriyorum. Ama çok şakacı biri, hemen şakaya vuruo, ''Genç hanım alırsan, olacağı bu. Bana mavi hap veriiiin.'' falan dio :) Ortam yumuşuo tabi ama problemler hiç çözülmüo! Ben de ona şaka yollu takılıorum. ''Bak içimde patlıcak artık, yeter. Biraz daha benimle ilgilenmezsen Ruslara gidicem.'' falan diorum. Gülüo edio, 2 yanağmı okşuo, yine bişey yok!! Azıcık üstüne abanır gibi oluorum. Dur akşamı farzlayıp geleyim dio :S Bu yıkanma sürecinde yine benim uykum gelio tabi :S
Anladigim kadari ile esinizle aranizdaki muhabbetiniz iyi yani sizi seven ve size ilgi duyan biri ama sanirim işi gereği takintilari fazlaca artmis ve o yuzden hep temkinli yasamaya kendini alistirmis.bence de bi aile terapistine veya obsesif takinti icin bir uzmana gorunun derim ama sizin esiniz ozelimizi millete neden anlatacagiz deyip buna da yanasmaz sanirim:)
Aslında bi keresinde ''Ben psikoloğa gidicem, çok isteksizim, karımı mutlu edemiyorum.'' demişti ama şakayla karışık söölemişti yine. Ciddiydi de ben mi anlamadım acaba :S
Bence de ben de okurken onu düşündüm ve oh be ne guzel ne rahat bir hatun dedimMaddi sıkıntınız yoksa senden iyisi yok boşver canım eşinizin bu huyuda nazar boncuğu olsun...
Konunu okuyunca da cevaplarini okuyunca da tebessum ettim:) ama Eşinizin saf ve masum bir yani var belki de daha önce hic iliskisi olmadi ve o yuzden bu bocalamayi yaşıyor ilk haftayi saymassak 4 hafta olmus bence alisacaksiniz, bi arkadasin dedigi gibi siz giyinin suslenin ama sirtinizi donup yatin ustune dusmeyin bakalim biraz bu sekilde deneyimce ne olacak:) bi de ozel olacak ama gercekten isteksiz mi onu merak ettigimden soruyorum haftada 1 demissiniz o anlarda soze karsi olan yaklasimi normal mi yani istekli mi?
farkındamısın eşiniz hasta ben uzman doktor değilim ama uzun süren el yıkama banyo tuvalet takıntı hastalık nasıl fark etmediniz eşinizi acilen bir psikologa götürün
Bu ak gençler hep böyle işte![]()