• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Titiz ve takıntılı kocamın yüzünü göremiyorum! İmdat !!!

Eşimin siyasi bi görevi var, dolayısıyla telefonlarının dinlendiğini ben de biliorum, bi kaç defa kendim de tanık oldum. Evi kontrol etmesine de bişey demiorum ama bütün bunların bizim ilişkimizi etkilemesi beni rahatsız edio :( Tam tersi olsaydı, mesela beni dinleselerdi ben aman boşver, kocamla konuşmıcam da kimle konuşucam derdim. Ama tabi o bunu namus meselesi haline getirio. Duyarlarsa benim hakkımda hayaller kurarlar, bişeyler düşünürler zannedio.

Bütün bunları eşimle açık seçik konuştum, her türlü rahatsızlığımı uygun zamanlarda mutlaka dile getiriyorum. Ama çok şakacı biri, hemen şakaya vuruo, ''Genç hanım alırsan, olacağı bu. Bana mavi hap veriiiin.'' falan dio :) Ortam yumuşuo tabi ama problemler hiç çözülmüo! Ben de ona şaka yollu takılıorum. ''Bak içimde patlıcak artık, yeter. Biraz daha benimle ilgilenmezsen Ruslara gidicem.'' falan diorum. Gülüo edio, 2 yanağmı okşuo, yine bişey yok!! Azıcık üstüne abanır gibi oluorum. Dur akşamı farzlayıp geleyim dio :S Bu yıkanma sürecinde yine benim uykum gelio tabi :S

Esinizde cimrilik de var mi? Daha dogrusu pintilik?
Çünkü iki arkadasimin da kocasi hastalik boyutunda titiz. Ve iki adam da korkunc derecede pinti. Yalniz isin tuhaf tarafi iki arkadasim da gayet umursamaz gibiler. Sanirim Allah dagina gore kar yagdiriyor. Ya da oyle gozukuyolar disariya karsi bilemiyorum. .

Aslında tam tersi. Aşırı müsrüf :) Her hafta bi şişe duş jeli bitirio. Haftada bir diş fırçasını değiştirio. Diş macununu yiyo mu napıo anlamıorum! :) Işıkları sürekli açık bırakıo, her şeyin en iyisini yiyip içio, en iyi kıyafetleri giyiyio. Ama ailesi de ööle, rahat insanlar. Gelir açısından da problem olmayınca alışmışlar bööle yaşamaya. Ben tabii memur çocuğuyum, tuhaf gelio bu kadar israfçılık ama sesimi çıkarmıorum. Kendi kazanıo, kendi harcasın diorum. :)

Eşimin siyasi bi görevi var, dolayısıyla telefonlarının dinlendiğini ben de biliorum, bi kaç defa kendim de tanık oldum. Evi kontrol etmesine de bişey demiorum ama bütün bunların bizim ilişkimizi etkilemesi beni rahatsız edio :( Tam tersi olsaydı, mesela beni dinleselerdi ben aman boşver, kocamla konuşmıcam da kimle konuşucam derdim. Ama tabi o bunu namus meselesi haline getirio. Duyarlarsa benim hakkımda hayaller kurarlar, bişeyler düşünürler zannedio.

Bütün bunları eşimle açık seçik konuştum, her türlü rahatsızlığımı uygun zamanlarda mutlaka dile getiriyorum. Ama çok şakacı biri, hemen şakaya vuruo, ''Genç hanım alırsan, olacağı bu. Bana mavi hap veriiiin.'' falan dio :) Ortam yumuşuo tabi ama problemler hiç çözülmüo! Ben de ona şaka yollu takılıorum. ''Bak içimde patlıcak artık, yeter. Biraz daha benimle ilgilenmezsen Ruslara gidicem.'' falan diorum. Gülüo edio, 2 yanağmı okşuo, yine bişey yok!! Azıcık üstüne abanır gibi oluorum. Dur akşamı farzlayıp geleyim dio :S Bu yıkanma sürecinde yine benim uykum gelio tabi :S

Anladigim kadari ile esinizle aranizdaki muhabbetiniz iyi yani sizi seven ve size ilgi duyan biri ama sanirim işi gereği takintilari fazlaca artmis ve o yuzden hep temkinli yasamaya kendini alistirmis.bence de bi aile terapistine veya obsesif takinti icin bir uzmana gorunun derim ama sizin esiniz ozelimizi millete neden anlatacagiz deyip buna da yanasmaz sanirim:)

Anladigim kadari ile esinizle aranizdaki muhabbetiniz iyi yani sizi seven ve size ilgi duyan biri ama sanirim işi gereği takintilari fazlaca artmis ve o yuzden hep temkinli yasamaya kendini alistirmis.bence de bi aile terapistine veya obsesif takinti icin bir uzmana gorunun derim ama sizin esiniz ozelimizi millete neden anlatacagiz deyip buna da yanasmaz sanirim:)

Aslında bi keresinde ''Ben psikoloğa gidicem, çok isteksizim, karımı mutlu edemiyorum.'' demişti ama şakayla karışık söölemişti yine. Ciddiydi de ben mi anlamadım acaba :S

Maddi sıkıntınız yoksa senden iyisi yok boşver canım eşinizin bu huyuda nazar boncuğu olsun...

Aslında bi keresinde ''Ben psikoloğa gidicem, çok isteksizim, karımı mutlu edemiyorum.'' demişti ama şakayla karışık söölemişti yine. Ciddiydi de ben mi anlamadım acaba :S

Konunu okuyunca da cevaplarini okuyunca da tebessum ettim:) ama Eşinizin saf ve masum bir yani var belki de daha önce hic iliskisi olmadi ve o yuzden bu bocalamayi yaşıyor ilk haftayi saymassak 4 hafta olmus bence alisacaksiniz, bi arkadasin dedigi gibi siz giyinin suslenin ama sirtinizi donup yatin ustune dusmeyin bakalim biraz bu sekilde deneyimce ne olacak:) bi de ozel olacak ama gercekten isteksiz mi onu merak ettigimden soruyorum haftada 1 demissiniz o anlarda soze karsi olan yaklasimi normal mi yani istekli mi?

Maddi sıkıntınız yoksa senden iyisi yok boşver canım eşinizin bu huyuda nazar boncuğu olsun...
Bence de ben de okurken onu düşündüm ve oh be ne guzel ne rahat bir hatun dedim;) ama herkesin kendine gore bir derdi oluyor iste mesela biz esimle ikimiz de ogretmeniz ve ister istemez bir gecim derdimiz var
Maadi imkanlari iyi olan ciftlere imreniyorum o yüzden. Ama tabi en önemlisi huzur. Allah kimsenin ailesinden huzuru eksik etmesin

Banada eşiniz obsesifmiş gibi geldi.Telefonun bataryalarını neden çıkartırki bi insan devlet sırrımı konuşuluyor sanki evin içinde..Eşinizi bence psikatriste yönlendirin :/

Son düzenleme:
titizliğinden ve takıntılarından dolayı eşinizle sevişmeye fırsatınız olamamış ama nişanlıyken nasıl fırsat bulup ta sizle görüşebildi bu adam. ve sizi rahatsız eden anlattığınız garip anormal takıntılar değil yeterince sevişmemek öylemi :53::53::53:

Sabah akşam çamaşır yıkıyor :53: :44: eşiniz bana çok tuhaf geldi bilemedim :26: bence norma değil eşiniz, doktora gitmekte fayda var gibi.:26::26::26::26:

Eşinizin takıntıları anormal siz bunları nişanlıyken farketmediniz mi...Şaşkınlıkla okudum :53::53: Eşinizin davranışlarını ailesi fark etmemişmi yoksa sadece sizin yanınızdayken mi böyle...

Uzman değilim tabi ama doktora anlatsanız buna kesinlikle obsesif kompulsif tanısı koyardı.
Eşinizin çok tuhaf takıntıları var normal insanlardan kat kat fazla. O yüzden buna hastalık gözüyle bakılabilir.

Siz çekici ve güzel olmasanız da eşinizi bu durum ilgilendirmezdi bence. Çünkü alışkanlıklarına obsesif şekilde bağlı.
Sizinle sevişirken aklı eksik veya aynı şekilde yapmadığı bir temizlik işinde kalabilir ve odaklanamaz zaten.
Ve güvenlik endişesi de meslek hastalığına dönüşmüş.
Bence eşinizi kesinlikle doktora gitmesi için ikna edin.

Bence eşinizin ciddi bir psikolojik rahatsızlığı var konuşurken telefonun bataryasını sökmesi camları bi kaç kez kontrol etmesi vs vs normal değil bunlar :44:

Konunu okuyunca da cevaplarini okuyunca da tebessum ettim:) ama Eşinizin saf ve masum bir yani var belki de daha önce hic iliskisi olmadi ve o yuzden bu bocalamayi yaşıyor ilk haftayi saymassak 4 hafta olmus bence alisacaksiniz, bi arkadasin dedigi gibi siz giyinin suslenin ama sirtinizi donup yatin ustune dusmeyin bakalim biraz bu sekilde deneyimce ne olacak:) bi de ozel olacak ama gercekten isteksiz mi onu merak ettigimden soruyorum haftada 1 demissiniz o anlarda soze karsi olan yaklasimi normal mi yani istekli mi?

Yok aslında isteksiz değil. Kısmet olur da birlikte olmaya vakit bulabilirsek, çok güzel vakit geçirioruz. Ama galiba bizim yaşam saatlerimiz çakışıyo. O, gece 11'de 12'de gelio temizlik işlerini bitirip, nasıl olsa sabah işe gitme derdi yok ya, yanaşıo o zaman. Ama tabi ben o saatte uyumaya hazırlanıo oluorum çünkü benim sabahın köründe gitmem gereken bi işim var. Bi taraftan da şüpheleniyorum acaba benim çalışmamam için baskı mı uygulamaya çalışıo diye. Çünkü bi kaç sefer lafını açar gibi oldu ben de ''O kadar okudum, çabaladım. Evde çürümek istemiorum.'' dedim. Ama asıl şimdi çürüorum evde! :) Anlayamıorum! insan yeni evlendiği kadın yanında güzel gecelikleriyle uyumak isterken neden ''Öyle uyursan üşütürsün, kötü rüyalar görürsün.'' gibi bahanelerle çocuk gibi pijama giydirmeye çalışır ki!!! Hiç yeni evli gibi değiliz. :( İnsanlar bizim bu yaşadıklarımızı 2 çocuktan sonra yaşıolar! :(

farkındamısın eşiniz hasta ben uzman doktor değilim ama uzun süren el yıkama banyo tuvalet takıntı hastalık nasıl fark etmediniz eşinizi acilen bir psikologa götürün

Katılıyorum. Başarılı bir yorum. Bu kadar takıntı, bir de izleniyor dinleniyor şüphesi.. Bence asıl derdin cinsellik değil. Dikkat..

Sadece şunu eklemek istiyorum. Bu durum psikoloğu aşar, psikiyatrist daha yararlı olur.

Back
X