Yatak odanizi kilitleyin, cok kalabalik degil kucuk gruplar halinde cagirin. Cok da takmayin su sabunun cozemeyecegi dert yok. Coluk cocugun dokunmasindan cekindiginiz esyalari kaldirin. Bebeginiz olursa da kayinvalidenize baktirmayi dusunmeyin.
Ben de tuvalet kullanimindan asiri rahatsiz oluyorum. Baskasinin evinde girmemeye gayret ediyorum. Evimde misafir varsa her girisimde temizlemeden asla oturmuyorum. Şu ortak klozet kullanımını beynim kabul etmiyor bir türlü

baskalarıyla aynı donu giymek gibi geliyor

totiş değiyor sonuçta

Hele ayakta işeyen erkeklerin klozeti mındar etmesinden bahsetmek bile istemiyorum. adamlardaki nasıl özgüvense, "ben kutsal çişimi her yere saçarım, siz zavallı ölümlülerin üzerine oturmasında hiç bir sıkıntı olamaz" diyorlar zaar.
Konunuzda kendi sıkıntılarıma daldım kusura bakmayın. Zaman zaman sizin gibi hissettiğim için anladım sizi. Bence sizin sıkıntınız misafir değil de haddini, sınırını bilmeyen misafir. Efendi efendi oturup cocuguna da mumkun oldugu kadar sahip ciksa bu kadar rahatsiz olmazsiniz sanirim.
Gecen gun hiç de yakınım olmayan bir misafirim koltukta ayagini toplamiş oturuyor. 1.5 yasinda bebegim var, koltuklara yatiyor kalkiyor yani senin ayakkabinin icinden cikmis corabinin koltugumda ne isi var di mi

öff sonra.misafir sevmiyor oluyoruz