- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi serenityjane
Sen titiz değil misafir sevmiyorsun aşırı titiz insanlar başkasının evine de gidemez dışarıya da çıkmaz..senin misafir sevmeme huyun yorumlanmalı bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen titiz değil misafir sevmiyorsun aşırı titiz insanlar başkasının evine de gidemez dışarıya da çıkmaz..senin misafir sevmeme huyun yorumlanmalı bence
Öncelikle kv nizin sizin evinize insanları davet etmesi çok yanlış. Sizde de belli ki artık hastalık boyutunda bence ilerlemeden tedavi olunMrb arkadaşlar. Bende titizlik var. Şöyle ki bir yere gittiğimde sıkıntı yok. Ama evr gelince hemen duş almak istiyorum. Eve misafir gelsin istemiyoeum eşyalarımın kirlendiğini düşünüyorum. Ama seviyorum da insanları. Beni tamamen dışlasınlar da istemiyorum. Eşimin çok fazla akrabası var. Kayınvalidem hepsini evime çağırmak istiyor. Çağırsam ortalıkta her şeye dokunacaklar, çoluk çocuk odama girecek diye korkuyorum. Bir şey desen anlamazlar, alınırlar. Napıcağımı bilmiyorum.
Ben kayınvalidenin eve misafir doluşturmasına izin verme demeye geldimMrb arkadaşlar. Bende titizlik var. Şöyle ki bir yere gittiğimde sıkıntı yok. Ama evr gelince hemen duş almak istiyorum. Eve misafir gelsin istemiyoeum eşyalarımın kirlendiğini düşünüyorum. Ama seviyorum da insanları. Beni tamamen dışlasınlar da istemiyorum. Eşimin çok fazla akrabası var. Kayınvalidem hepsini evime çağırmak istiyor. Çağırsam ortalıkta her şeye dokunacaklar, çoluk çocuk odama girecek diye korkuyorum. Bir şey desen anlamazlar, alınırlar. Napıcağımı bilmiyorum.
Hahahaha bayıldım vallahi cok yaşayın:) tuttum bu mantığı. Bir de gelen insanların sizden temiz titiz olmadığını nerden biliyorsun konu sahibi? Bu tur takıntılar hayatı zorlaştırır.temizlersin millet gidince.
titizliğin temiz eve mi?
pislenecek temizleyeceksin ki titiz olasın.
NasılBen kayınvalidenin eve misafir doluşturmasına izin verme demeye geldim
Sonra önünü alamıyorsun kendi misafirini senin evinde ağırlamaya başlıyorşar
Mrb arkadaşlar. Bende titizlik var. Şöyle ki bir yere gittiğimde sıkıntı yok. Ama evr gelince hemen duş almak istiyorum. Eve misafir gelsin istemiyoeum eşyalarımın kirlendiğini düşünüyorum. Ama seviyorum da insanları. Beni tamamen dışlasınlar da istemiyorum. Eşimin çok fazla akrabası var. Kayınvalidem hepsini evime çağırmak istiyor. Çağırsam ortalıkta her şeye dokunacaklar, çoluk çocuk odama girecek diye korkuyorum. Bir şey desen anlamazlar, alınırlar. Napıcağımı bilmiyorum.
[/QUOTE
Eve gelen misafirden kv ne karisiyo hepsini cagirmak istiyo diyosun ister çağır ister çağırma sana kalmış
Burada da çok konu açılıyor
Arkadaşlar beni anlamamış. Evlenmeden önce de böyle bir problemim vardı. Biri beni öpse gidip yüzümü yıkıyorum, dışardan eve gelince duş alıyorum, eşyalarıma dokunulunca gidip siliyorum yoksa sıkıntılanıyorum. O nedenle misafir gelme ihtimali beni ürkütüyor. Kimseyi küçümsemiyorum. Elimde olan bir şey değil. Tedavi de aldım fayda görmedim.
Bu bir hastalık.Odanıza neden girsinler.Psıkıyatrıye gıdın.Mrb arkadaşlar. Bende titizlik var. Şöyle ki bir yere gittiğimde sıkıntı yok. Ama evr gelince hemen duş almak istiyorum. Eve misafir gelsin istemiyoeum eşyalarımın kirlendiğini düşünüyorum. Ama seviyorum da insanları. Beni tamamen dışlasınlar da istemiyorum. Eşimin çok fazla akrabası var. Kayınvalidem hepsini evime çağırmak istiyor. Çağırsam ortalıkta her şeye dokunacaklar, çoluk çocuk odama girecek diye korkuyorum. Bir şey desen anlamazlar, alınırlar. Napıcağımı bilmiyorum.