Titizlik Hastası Ben Bitlendim :(

Merhaba arkadaşlar 2 haftadadır saçım kaşınıyor bir hafta önce eczacıya gösterdim yok kepek dedi bende inandım saf saf sonra kendim kontrol ettiğimde şirketler saçımda çoşuyordu bildiğin bügünde eczacıdan bit şampuanları spreyleri aldım tarakla herşeyi yaptım tarakta haraket ediyor bildiğin(ıyk) şimdi ben saçımı boyarim diyorum hemen kurtulmak için sizce hemen giderler mi?
Boya işe yarıyor. Geçmiş olsun

önce kafanıza bone takın sonra bütün yattığınız yerleri iyice bi temizleyin çarşafları bi kaç gün havasız bir halde bulundurun sonra o boneyi hiç çıkarmadan eczaneye koşun ne varsa alın O.o

Ben taraya taraya bitirdim.
Ilac kisa sacta (oglum ve kocam) ise yaradi ama bende bazilarini canli birakiyordu. Haliyle onlar tekrar cogaliyordu.nitty gritty diye ozel bir tarak aldim, sirkeleri ve yumurtalari de yakalayan. Usenmeden hergun islak tarama yaptim. Bitti sukur.

Mayonez veya zeytinyagi ile yagla sık tarakla tara sirkeler hemen kayiyor bitlerde yagdan oluyolar inan yap

Yuksek ısıdaki bir saç duzlestiricisiyle fon yaparsaniz sirkeler yanar diye dusunuyorum birde saciniza kolonya dokup bone takin bir sure bekleyip tarayin kokusuyla bitleri bayiltiyor kolay gelsin ;)

Back
X