- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi Orman Perisi
yok ilkkez duyduğum için afalladım birazBen de bisey olmadi ama tabi arkadasimin kendibilir ben iilaki yapsin demiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ilkkez duyduğum için afalladım birazBen de bisey olmadi ama tabi arkadasimin kendibilir ben iilaki yapsin demiyorum
seni yerim ben yaa kıyamam yavrum bit ya çok temiz ya da çok kirli saçı sever zaten .... muhtemelen ilkidir seninki bir de sirkeyle yıkayaydın üstüneMerhaba arkadaşlar 2 haftadadır saçım kaşınıyor bir hafta önce eczacıya gösterdim yok kepek dedi bende inandım saf saf sonra kendim kontrol ettiğimde şirketler saçımda çoşuyordu bildiğin bügünde eczacıdan bit şampuanları spreyleri aldım tarakla herşeyi yaptım tarakta haraket ediyor bildiğin(ıyk) şimdi ben saçımı boyarim diyorum hemen kurtulmak için sizce hemen giderler mi?
bit $ampuani surekli kullanilmazAnti bit şampuanı alın önce bitten kurtulun sonra boyayın
Yani tereddut etmekte haklisiniz ama tecrubeyle sabittiryok ilkkez duyduğum için afalladım birazama fikir cepte
![]()
Kokten cõzüm gazyagi surup saclarinizda bekletip yikamak yoksa sirkeler ölmez e sirkeler olmezse bitten de asla kurtulamazsiniz
Ya kullandığım şampuan kullanıyorum sprey de kullanıyorum kaç günde geçer tahminen
Merhaba arkadaşlar 2 haftadadır saçım kaşınıyor bir hafta önce eczacıya gösterdim yok kepek dedi bende inandım saf saf sonra kendim kontrol ettiğimde şirketler saçımda çoşuyordu bildiğin bügünde eczacıdan bit şampuanları spreyleri aldım tarakla herşeyi yaptım tarakta haraket ediyor bildiğin(ıyk) şimdi ben saçımı boyarim diyorum hemen kurtulmak için sizce hemen giderler mi?
Geçmiş olsun, en basit ve sağlıklı yolu Elma SirkesiMerhaba arkadaşlar 2 haftadadır saçım kaşınıyor bir hafta önce eczacıya gösterdim yok kepek dedi bende inandım saf saf sonra kendim kontrol ettiğimde şirketler saçımda çoşuyordu bildiğin bügünde eczacıdan bit şampuanları spreyleri aldım tarakla herşeyi yaptım tarakta haraket ediyor bildiğin(ıyk) şimdi ben saçımı boyarim diyorum hemen kurtulmak için sizce hemen giderler mi?
o kadar bitlendım ki hatrlamıorm bıle kac kere oldugunu teyzemn kızındn gectı ilk bosanmıslardı enıstemm annem temızlesn dıye bize getrdı hepimz bitlendık tam temızlendıkk amcamn kızından gectıı ondanda temızlendık okuldan gectı hemde her defasnd tüm aıle fertler kızkardesm annem en son babam hepimzz bitlendıkk en son bekarkenn yıne gectıı sacımı orıellle boyattımm yaktı bitttii bittler en son eşim rahatsızlandı hastaneye yattı on gün kaldım hastanede orda yıne bitlendım artık ısyyaaaaann edıyodum ee şimdi tesettürlüyüm bide cok zor oldu bnm için
aynennnnn resmen dedm yanı yuhh bu bnm kaderımmı dedımm kocama bıle dıyemedımm öle bı basımakaldım köye gttkk kalabalktan bısey yapamadmm o zamanlarr farketmedmde coğalldı kafam kaşındı tabı artk tecrubelydm dedm ben bu kasınmayı bıyerden tanıyorum dıye ve korktugum basıma geldiay afedersiniz komik geldi....hic bu kadar bunlardan cekeni gormemistim hadi kucukken neysede hastaneden bile
aynennnnn resmen dedm yanı yuhh bu bnm kaderımmı dedımm kocama bıle dıyemedımm öle bı basımakaldım köye gttkk kalabalktan bısey yapamadmm o zamanlarr farketmedmde coğalldı kafam kaşındı tabı artk tecrubelydm dedm ben bu kasınmayı bıyerden tanıyorum dıye ve korktugum basıma geldi