Titizlik problemim

Bende böyleydim arkadaşım geldi bana uzakdan kaldı sürece içim içim yedi temilk etsen saatler geçer yapmım ayıp olur dedim öle rahatlı kaptım 😃

Kızlar merhaba ben 1 senelik evliyim evlenmeden önce ablamla yaşıyordum ailemden uzak bir şehirdeyiz hep çevrem temizdi kişisel temizliğim de aynı şekilde iyiydi ama evlendikten sonra boyut atladım resmen kendimi durduramıyorum erkek kılı var ya hani kısa ve kıvrık onu görmeye tahammülüm yok temizlik yapıca eşim eve gelsin istemiyorum resmen kıl dökülmesin diye eskiden böyle değildim ama sinir oluyorum siz nasıl baş ediyorsunuz ya çocuk da istiyorum ama bi yandan gözüm korkuyor evimi pislik götürürse diye

Temizlik Avcıları programında bi adam var Kadir diye. O kardeşinin bacaklarını aldırıyormuş zorla :-)

Direkt psikiyatri.
Arkadaşımın annesi kızı hiç dışarı cıkartmadan baskıyla büyüttüğü için bu hastalıga tutuldu.
Olay da mısafırın cocugunun koltuk ortusune kusmasıyla basladı.
Normalde makıneye atılıp yıkanır ne var demı abovv o kadın krızlere gırdı hastaneye zor yetıstı.
Atıyorum mısafır geldı cay ıctı gıttı, bu gıdıyordu halı yıkıyordu.
Sızın de bu kıl olayı vahım..

kedi gibiler, her yer kıl
ben de geçen gün kediler için olan taraklardan sana alacağım dedim :D
ama tabiki de kocam gelmesin eve denecek kadar da değil yahu
sonra ilerde "kocam çok kıl döküyordu ondan çocuk yapmadım, keşke yapsaymışım" demeyin de :D

Back
X