cunku oyle bir piskoloji olusmuskii herkezden duymam lazim cok teizsin cok titizsin duyuyorumda mesela biri geldi tuvalete girdi aklim tuvallette kalir acaba kapagi indirdimi acaba muslugu actimii ben muslugumuu piril piril yaparim gel caniimm komsum oll delityim seni hee
Yerlerine mi yoksa bulaşık makinesine mi o şekilde koyuyorsunuz?
Siz sınırlar dışına çıkmışsınızbu kadar titizlik hastasıyken wc nin kokmak gibi bi lüksü yoktur heralde:hulya:
makineye tabiyki canim haaaaha kizkardesim gelip kaldiginda diyodikii b*k kokan tuvaket ozledim diye :
temiz ve düzenli olmak çok güzel ama bu seni yoruyorsa aklın sürekli temizlikteyse işde hasta olmak an meselesi.. bu kadar düşünme ... hayat o kadar kısa ki. sen temzilikle ömrünü heba ediyorsun...
ama inan nette hep böyle yazıyor bir bak istersen...
biliyorum iste benim gibi sinir disina cikan varmi diye merak ettimde actim konuyu eminimki titizleirin cogu o burctan degildir ama ben burclara inanmadigim icin aoruin yok :) titizlige devamm mezara kadar[/QUOTE
Reyhan senin kadar titiz biri olsa burda ne değişir ki canım.İçini rahat ettirirsin sadece,ama bu yine de takıntı hastalığın olduğunu değiştirmez.
Önceki konularında da eşinin yanında akrabası dahi olsa kadın,kız görmeye dayanamadığını yazmışsın.Bunu takıntı haline getirdiğinden bahsetmişsin.Ben daha önce söylediğimi yineleyeceğim,uzman yardım alman ve kendini başka şeylere kanalize etmen gerekir.Yine de sen bilirsin tabi.:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?