• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Titreşim

Ve bir şey daha söyleyeceğim belki kızanlar olacak ama, eş wc de uzun kalma sebebine iki kere açıklama getiriyor; birinde oyun oynadıgını söylüyor
Digerinde bende telefon aradım diyor

Telefon aradı baktı yok neyse oyuna bakayım bari mi dedi sizce?

Tabi ki böyle düşünmüş de olabilir çok hızlı ruh hali değişkenliği yaşıyorsa şayet..

Son düzenleme:
Ve bir şey daha söyleyeceğim belki kızanlar olacak ama, eş wc de uzun kalma sebebine iki kere açıklama getiriyor; birinde oyun oynadıgını söylüyor
Digerinde bende telefon aradım diyor

Telefon aradı baktı yok neyse oyuna bakayım bari mi dedi sizce?

Tabi ki böyle demişte olabilir çok hızlı ruh hali değişkenliği yaşıyorsa şayet..
Ben onu wc de telefon aradım şeklinde değilde etrafıma bakindim ses nereden geliyor gibi anladım. Wc dolaplarında falan telefon aradığından bahsetmemiştir bence ya.

Ben onu wc de telefon aradım şeklinde değilde etrafıma bakindim ses nereden geliyor gibi anladım. Wc dolaplarında falan telefon aradığından bahsetmemiştir bence ya.

Ama eş ilk etapta hiç oralı olmuyor ki komşudan geliyor diyip üstüne düşmüyor
Kadın balkona çıkıyor eşinin yanına uzun bir süre sessizlik olumca adam titreşm konısına geri dönüyor
Yani oraya kadar bir sey yokmuş gibi yapıyor

Madem telefonu arayacak gel baklım nerden geldi bu ses demez mi
Kadın wc kapısının önünde onu bekliyor üstelik
Arayacak olsa eşiyle arardı

Ama eş ilk etapta hiç oralı olmuyor ki komşudan geliyor diyip üstüne düşmüyor
Kadın balkona çıkıyor eşinin yanına uzun bir süre sessizlik olumca adam titreşm konısına geri dönüyor
Yani oraya kadar bir sey yokmuş gibi yapıyor

Madem telefonu arayacak gel baklım nerden geldi bu ses demez mi
Kadın wc kapısının önünde onu bekliyor üstelik
Arayacak olsa eşiyle arardı
Evet sende haklısın. Bir keresinde tamamen tesadüfler ve basiret bağlanması yüzünden o kadar zor durumda kalmıştım ki şimdi adam da aynı şeyi yaşıyormuş gibi geliyor bana.

Konu sahibi ikna olmuş gerçi. Umarım hayal kırıklığına uğramaz.

Evet sende haklısın. Bir keresinde tamamen tesadüfler ve basiret bağlanması yüzünden o kadar zor durumda kalmıştım ki şimdi adam da aynı şeyi yaşıyormuş gibi geliyor bana.

Konu sahibi ikna olmuş gerçi. Umarım hayal kırıklığına uğramaz.

Hayır konu sahibi ikna olmadı
İkna olmayı çok istiyor bu yüzden son açıklamayı yaptı ve konunun kapatılmasını istedi
Bence...

Şuan elim ayağim titriyor. Kizlar nolur acil fikir verin. Kafam allak bullak . Yanliş ifade edersem kusura bakmayin. 4 yillik evliyim 1 yasinda oglum var. Bugece saat 10 civari lavaboya girdim tam çikmak uzereyken wc nin hemen yanindan telefon titreşim sesi duydum. Kapiyi açtim etrafa bakindim. Eşimde duydu hemn geldi . Benim sesi duyduğumu farkedince hemn senin telefonun tutreşimde mi dedi . Yoo dedim. Peki senin dedim. Oda yoo dedi. Ust kattan geliodur muhtemelen dedi. Kapıyi kapat cocuk sana bakio dedi
Biz bunlari konuşurken telefon hala çaliodu. Sonra bn çiktim afallamiş bir şekilde eşime bakiorum. Oda israrla ust kattan gelio dedi. Biraz etrafa bakindim birşey bulamadim. Hemn çocuğu goturdum uyutmaya. O sirada eşim wc ye girdi ve belki 15 dk içerde kaldi. Bn çocuğu uyutup wc nin onune gittim onu bekledim. Donuk bi şekilde durmus ona bakiorum. Oda çikti içerden ve çok neşeli bi şekilde guldu noluo bnden mi şupheleniosun dedi. Evet dedim. Nerde telefon dedim. Kahkaha atti aacmalama faln dedi. Sonra ben balkona ciktim arkamdan geldi. Uzunca bi sure sustuk. Oda telefonuyla uhrasti. Sonra kalk kahve yap icelim dedi. Istemiorum sen git ic dedim. Kolumdan tuttu beni odaya goturdu. Çok sinirli bi sekilde bagrdi. Noluo ya dedi. Sen ne dediginin farkinda misin dedi. Bnde evet titresim sesi duydum dedimm. Üst kattan geliodur muhtemelen dedi. Bende dedim ki kac ay oncede duymustum o neydi peki. Hic bisey demedi.(bu olaydan 4-5 ay kadar oncede yatak odasindaydik.yibe titresim sesi duydum. Ve odanin icinden geldiginden emindim. Cok yakindan geliodu ses. Yine bana ust kattan geliodur fln dedi. Normalde hep o once dusa girerdi o gece hemn beni duşa gonserdi. O gece çok ustunde durmamistim.ama bu gecede olunca şuphependim. Kizlar sizce esim 2. Bir telefon kullanip aldatio mu beni. Bunun disinda hicbir supgem olmadi bu gune kadar esime karsi.
Hemen kötü düşünmeyin. Eşimle bir gün odada yana yakıla titreyen telefon aradık durduk ve en sonunda bu sesin komşudan geldiğini farkettik hatta öyle ki yatak odasından gelen ses bizim salonumuza kadar duyuluyordu. Eşinizi takip edin hal hareketleri vs. Fakat hemen suçlamayın derim,böyle bir durum varsa bile daha titiz davranacaktır.

Konu sahibi ikna olmuş gerçi ama yine de söyleyeyim, hattının illa kendi üzerine olması gerekmiyor, açık hatlar var kimin üzerine olduğu belli olmayan, 2. Bir telefon kullanıyorsa öyle bi hat almıştır kesinlikle

Eve gelince sakladı titreşimde unuttu bence sonrada kıstı sesini, daha önce böyle bir konu okumuştum kocasının aldatmasını 2, bir telin üstünde unutmasından yakalamıştı, üstelikte baya uzun bir ilişkiymişti..unutup yakalanan çok Allahın adaleti işte..umarım bu konuda öyle olmaz
İns olmaz bence de . Varsa da ortaya çıkması en güzeli.

Ben bizim yan evden titresimin kendi evimdeymis gibi duyulabildigini yazmistim. Ama senmdi aklima bi fikir geldi. Eger konu sahibi emin olamadi ve bu mesele cok sikacaksa canini yarin komsuya bi kahve icmeye ciksin. Komsunun yasini bilemem ama uygun bi dille anlatirsa o saatte telefonu calmis mi rica ederse herkes yardimci olur bence. Tabi tek bi evden gelme ihtimali varsa sesin. Yoksa kapi kapi dolasilmaz. Durumu da esine baglamasin babamin telefonu kayip bizde boyle bi titresim duyuyoruz ama evde bulamiyoruz eger sizden gelmiyorsa daha iyi arayacagiz gibi gibi bi bahane hani rezil olmamak adina?

komşunun alarm sesini telefon sesini duyuyoruz biz diye örnek verenler var,
Arkadaslar bahsettiğiniz sesler 80 desibel
Titreşim sesi olsun olsun da 40 desibel olsun-ki sanmıyorum daha azdır- insan sesi 60 desibel
Burdan hesap yaparsak komşunun alarm sesini duymak mümkün ama titreşim sesi biraz zor
He konu sahibinin yalıtımı belki de hiç iyi değildir
Derse ki komşunun ev içinde tüm konuşlarını duyuyoruz o zaman titreşim sesini de duymuş olmasına ihtimal verebilirim .
Konu sahibi titreşimi bu zamana kadar ikinci kez duyduğunu söylüyor
Ve ilki 5-6 ay önceymiş
Eğer titreşim alt kattan duyulacak olsa bu sese aşina olması gerekirdi

İlla da bu titreşim sesi konşudan gelsin diyorsak o zaman da, yerlerin parke olduğunu ve komşunun eşin kullandığı wc nin hemen üstüne denk gelen bir yerlerde telefonunu yere koyduğunu (şarja taktığını demiyorum çünkü çoğu telefon şarjda titremiyor diye biliyorum) ve o esnada titrediği ihtimalini de değerlendirrsek ancak o zaman bir olasılık çıkıyor.
Ama konu sahibi sesi derinden değil net bir şekilde duyduğunu söyledi

Yine de umarım ki tesadüfler zinciri burada da kendini göstersin ve konu sahibinin eşi ikinci bir telefon kullanmıyor olsun.
Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum. Eski evimizde üst komşunun alarmı titreşimli ve melodiliydi ben de o titreşim sesini duyardım ama kesinlikle aynı odada yan taraftan gelen bir ses gibi değil, gayet üst kattan geldiği belli olan bir titreşim sesiydi.yani eğer konu sahibinin dediği yerde hemen yan duvarda başka bir dairenin odası olsa oradan geliyor olma ihtimali düşünülür, çünkü bizim de duvarlar ince ama yine de seslerin aynı odadan geldiği hissine hiç kapilmadim. Konu sahibi ayakkabılık ve gardırobun içinden geliyordu diye yönünu bile tarif ediyor.

Bana eşinin ilk anda verdiği soğuk kanlı tepki ve tuvaletten çıkınca yersiz bir şekilde suç bastırırcasina kahkaha atması da çok profesyonelce gelmişti. Konuyu kapak istemiş tekrar kafasını karıştirmak istemem ama onun da suphelerinin tamamen gitmediğine eminim.

Tc den üstune kayitli telefonlar bulunuyor bakin internete .
Sonra arayın o evdeyken ne heyecanlı olur ama .Telefona siz çıkarsinız .
Dizi mi izliyosunuz ayip ya. Bari belli etmeyin bu kadar keyiflendiginizi. Kadin orda evliligiyle cebellesiyo ne heycanli olurmus. Basiniza gelirse gorursunuz heycani. Davulun sesi uzaktan ne hos...

Aklima şöyle bir şey geldi, az evvel Birgaripinsan Birgaripinsan 'in yorumundan esinlenerek:) Konu sahibi üst kata kahve içmeye çıksın, ve telefonunu titreşim açık bir şekilde koltuğun bir kenarına yerde bıraksın, daha sonra evine dönsün. Sanki telefonu orada düşüp unutmuş gibi. Eve geldiğinde o odanın altındaki odadan bir şekilde o telefonu çaldırsin. Bunu eş evdeyken onun telefondan arayarak da yapabilir. Ya da arkadaşına beni tam şu saatte uzun uzun çaldır diyerek önceden tembih edebilir. Bu şekilde titreşim sesi gerçekten aynı odada gibi geliyor mu gelmiyor mu anlamış olur

eşinin konuşmalarından ikna olunca, üst komşuya sormaktan vazmıgeçtin
Bence olayin kilit noktasi buydu. Komsu ya afedersiniz evet titresimde hep telefonum dun de gece calmis deseydi olay zaten cozulurdu.ya ben konu sahibi arkadasi da anliyorum su an buraya konu actigi icin de pisman bir gazla acti. Olayi cozmek degil esinin ilgisini talep etti. Tlf suratina kapatinca gelecegini biliyordum ve geldi dedi. Hepimiz aynıyiz cogu zaman beynimiz bizi ya cok supheci ya da cok unutma yanlisi yapiyor.ki ikisi de saglikli degil bence.ozetle bizim defalarca yazdigimizi konu sahini hanimefendi de biliyor. Oyle bir tlf var ise asla eve gelmeyecek tekrar o halde sorun yok yuvada huzur bozulmayacak. O da radikal kararlar almak zorunda kalmayacak zaten almak istemiyor.

Eger varsa 2.bir kadin evvli olmadigini bilmesi imkansiz. Tum sosyal medya hesaplarinda watsapta ikimizin resmi var. Tum is arkadaslari beni tanir. Bi kc bayan arkadasyla cok samimiyim.

Maalesef bu hiçbir şeyi garantilemiyor. Şu aralar medyada Murat Başoğlu ve yeğeninin ilişkisi gündemde. Akraba ilişkisi zaten iğrenç de sonuçta 2 si de evli insanlar. Ve birbirlerinin eşleriyle de yakınlar..

Canım eğer üst katındaki şfonyer gibi bişeyin üstüne koyduysa inanılmaz duyuluyor evin içinde gibi bencede çok iyi olmuş barışmanız

Back
X