Kv olayı bilmiyor kocası da anlatmamış sadece arkadaşlarına filan aileye anlatmıyorEvet mail olarak gidebilir
Farklı yollar var
Ancak kişinin başı çok ağrır
Olay suç.
Yani kocasına yapsa oda suç ama bi nevi anlarımda kv yapmak çok saçma tabiBu suç yalnız .
Mahkemede delil olarak bile sunulsa ses kaydı alan kişinin başı fena ağrır .
İnsanlar böyle saçma şeylere neden gerek duyarlar anlamam . Eşinle aran iyiyse boşver kayinvalideyi , eltiyi .
Bizim hakkımızda konuşmayan akraba teyze , hala var mı acaba ? Mutlaka dedikodumuzu yapıyorlardır ama ben bilmek istemem .
Valla bende hem kız adına üzüldüm hemde güldüm eşim arkadaşına demiş hangi kv gelinini çekiştirmez ki bari senin konuşmalarını dinleseydi arkadaşı da gülmüş demiş kafası nelere çalışıyo diye zaten araları kötüydü ayrılacaklardı bu. Konudan sonrada tamamiyle ayrılmaya karar vermişlerBelli biseyi neden böylesi sekilde ortaya cikartma geregi duymuski,ne gecmis eline hangi kv yapmaz ki
Zaten kötüydü ve kv gelin bir birlerini sevmiyorlardı daha doğrusu kv kızı hep küçük görüyordu kız da böyle bişey yapmış yani bu kayıt olmasa bile ayrılacaklardı zatenBen olsam bende boşanırım kadından.
Evliliğin iki kişiden oluştuğunun farkında olmayanlar evlenmesinler bi zahmet.
Eşim bana sordu sen yaparmıydın dedim anneni görünce laf sokmalarından uzun süre kendime gelemiyorum bide ses kaydı yapsam psikolojim bozulur en iyisi hiç dinlememekKim kimin hakkında konuşmuyor ki.. Kendimizi duşunelim, bizde herkes hakkında konuşuyoruz muhakkak.. Çok gereksiz birşey..hatta piskopatlık bu
Yok araları uzun zamandır kötüydü zatenBöyle bir şeyden dolayı ayrilinmaz bahane olmus
Konuşmayan kayinvalide , görümce , elti yoktur şu dünyada imkansız yaniYani kocasına yapsa oda suç ama bi nevi anlarımda kv yapmak çok saçma tabi
Eşim bana sordu sen yaparmıydın dedim anneni görünce laf sokmalarından uzun süre kendime gelemiyorum bide ses kaydı yapsam psikolojim bozulur en iyisi hiç dinlememek
Zaten araları çok kötüydü bi ara dilekçe verdiler vazgeçtiler ama sürekli boşanıcaz diyorlardıKonuşmayan kayinvalide , görümce , elti yoktur şu dünyada imkansız yani
Kadın öyle işlere hiç girmeseymiş keşke en azından kocasıyla bu noktaya gelmezlerdi .
Hahaha aynen valla sesini bile duymak istemiyorum bide konuşmalarını mı dinlicemaynenn.. Arkamdan konuşulduğunu zaten biliyorum, bide onları duysam yuzlerine bakmak gelmez içimden.
Kendini kv ye karşı haklı çıkarmak isterken kendini çok küçük düşürmüş.Zaten kötüydü ve kv gelin bir birlerini sevmiyorlardı daha doğrusu kv kızı hep küçük görüyordu kız da böyle bişey yapmış yani bu kayıt olmasa bile ayrılacaklardı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?