- 21 Haziran 2018
- 181
- 184
- 18
Şaka bir yana çok zor bir durum düşününce. Çok üzerine gitmeyin ablanız kendisi karar versin. Yarın öbürgün boşanmazlar da barışırlarsa siz kötü olursunuz aradaAhahahahah:))töbee töbeee daha neler okuyacağım bu sitede acaba:))
Ne kadar da vaatkar bir konu
E yalanlayamazki ? Ss alıp kendine atsaydı ablanız mesajları fotoğrafları? Ya da başka bir telefondan fotoğrafını çekseydi? Sonuçta elinde kanıt varInanmadiysaniz size msjlari atabilirim baska isim mi yoktu.
Isin icnden cikamdm da yazdim bir tek ben biliyorum.
Esi tehdit ediyor yalanlarim ailene soylersen diyor
Inanmadiysaniz size msjlari atabilirim baska isim mi yoktu.
Inanmadiysaniz size msjlari atabilirim baska isim mi yoktu.
Siz değil ablanız karar verecek. Ve böyle bir durumda karar veremeyen biri boşanmayabilir de. Karışmayın bence.
Bana mı söylüyorsunuz:)Şaka bir yana çok zor bir durum düşününce. Çok üzerine gitmeyin ablanız kendisi karar versin. Yarın öbürgün boşanmazlar da barışırlarsa siz kötü olursunuz arada
Yok rica ederim böyle bir konu uydurma olamaz ancak gerçek bu kadar tuhaf olabilir. Kesinlikle onu ima etmedimInanmadiysaniz size msjlari atabilirim baska isim mi yoktu.
Bence boşanmayı düşünmüyorsa ailenize duyurtmasın. Yarın öbürgün hep kafasına kakacaklar böyle bir adamla evlisin bak hala vs vs diye.Allah korusun ben olsam msjlari herkese ata ata onu rezil ederdim de kardesim ole bi yapida degil.
Kendisi de soyluyor .
Gozunu korkutayim akillanir diyor.
Bnde babama soyle diyorum bilmiyorum
Allah korusun ben olsam msjlari herkese ata ata onu rezil ederdim de kardesim ole bi yapida degil.
Kendisi de soyluyor .
Size birşey demedim, konu sahibine yazdım :)Bana mı söylüyorsunuz:)
Akıllansa ne olacak yani ?
Ablanız sizinle şaka falan mı yapıyor anlamadım.
Allah korusun ben olsam msjlari herkese ata ata onu rezil ederdim de kardesim ole bi yapida degil.
Kendisi de soyluyor .
He anladım.Zira benim eniştem jigolo falan değil.İşinde gücünde adamcağız:)))Töğbe estağfurullah:)Size birşey demedim, konu sahibine yazdım :)
O zaman önce OHA
Akıllanmak derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?