Oglum var
Bosansam ne yapicam ki diyor.
Ayyy bilmiyorum galiba o sağlikli dusunemiyor isin tuhaf tarafi bnde.
Çok kotuyum sabahtan beri.
Ne olucak bilmiyoruz
Ay hiç güleceğim yoktu ilahiHe anladım.Zira benim eniştem jigolo falan değil.İşinde gücünde adamcağız:)))Töğbe estağfurullah:)
Ay bunun kocası da mı jigoloymuş?Sende dikkatli ol senin kocada pek tekin değil.
Ablan çocuk mu karar veremiyor ?
Ne mi yapacak,bilmem kendine yeni bir hayat kurabilir mesela ?
Bilemiyorum,böyle bir adamla gerçekten evli kalmaya devam mı edecek ? Yani bu hem aldatmak hem de ötesi,nasıl böyle bir insanla hala aynı evde kalmayı ister benim de aklım almadı şu an ablanızı.
Valla ikinci defa söyleyeceğim, ablanızın boşanma niyeti yoksa hiç kimseye duyurtmayın ailenizden bu konuyu. İlerde çok kafasına kakarlar. Bir de ablanızla da cinsel hayatı devam ediyorsa bir doktora görünüp hastalık kapmış mı diye kontrol ettirsin. Korunsun korunmasın adam hastalık kaptıysa birilerinden ablanızada geçmiştir , evde çocukta varmış tehlikeliSende dikkatli ol senin kocada pek tekin değil.
Ablan çocuk mu karar veremiyor ?
Ne mi yapacak,bilmem kendine yeni bir hayat kurabilir mesela ?
Bilemiyorum,böyle bir adamla gerçekten evli kalmaya devam mı edecek ? Yani bu hem aldatmak hem de ötesi,nasıl böyle bir insanla hala aynı evde kalmayı ister benim de aklım almadı şu an ablanızı.
Onun ayıbı değilki, kadıncağız nerden bilsin? Adamın ayıbı adam utansın korksunAslnda birde rezil olmakdan korkuyor sanirim ben oyle anladim yani
Yanlış alıntıladınız galiba :)Valla ikinci defa söyleyeceğim, ablanızın boşanma niyeti yoksa hiç kimseye duyurtmayın ailenizden bu konuyu. İlerde çok kafasına kakarlar. Bir de ablanızla da cinsel hayatı devam ediyorsa bir doktora görünüp hastalık kapmış mı diye kontrol ettirsin. Korunsun korunmasın adam hastalık kaptıysa birilerinden ablanızada geçmiştir , evde çocukta varmış tehlikeli
Kardeşin. Neden rezil olsun, adam sapık üç kadının ne bildiği varAslnda birde rezil olmakdan korkuyor sanirim ben oyle anladim yani
Yok bilmiyorum o kadarını da eşi eve gelen bi misafirin göğüs dekoltesine bakmıştı galiba.Ay bunun kocası da mı jigoloymuş?
Ya bunu ŞIRNAKTA mı yapıyor
Ay evet kusura bakmayınYanlış alıntıladınız galiba :)
Yok bilmiyorum o kadarını da eşi eve gelen bi misafirin göğüs dekoltesine bakmıştı galiba.
Hatırlıyorum bu konuyu
Kolay yoldan para kazanmaya mı çalışıyor yoksa keyfi için mi yapıyor bilmiyorum ama birkaç sene önce okuduğum bir haber geldi aklıma.Hayir ben tayin nediyle burdayim.
Tum ailem batida yasiyor
Kolay yoldan para kazanmaya mı çalışıyor yoksa keyfi için mi yapıyor bilmiyorum ama birkaç sene önce okuduğum bir haber geldi aklıma.
Bir travesti ölü bulunuyor.
Araştırıyorlar, adam evli, 2-3 çocuklu.
Düşük gelirli ve eve ek iş buldum deyip para kazanmak için böyle bir yola giriyor.
Aşırı acıklı.
Aman allahim.
Ayy cok kotu oldum
Yo gelir le alakali d3ğil.diye dsnuyorum
"Bu" derken konu için dedim açtığınız konuyu herkes görüyor kaldı ki.Mune rica ederim uyarirmisin bu diye hitap etme hakkini kim veriyor size.haddinizi bilin konuyu saptirmayin.
Konu suan bambaska .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?