Töbr estağfurullah kafayı yiyorum heralde

lonelybuthappy

always alone never lonely
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
2.804
4.507
53
28
Duygularım zinavadan çıktı KK. Daha belki de bir iki hafta önce eski hödükten nefret ederken ve ondan başka bir şey düşünemezken bu sefer de aklıma başka biri girdi sen sabir ver Allahım. Okul başladığı zamanlarda dikkatimi çekmişti ama o zaman ilişkim vardı ve böyle bir şey düşünmemistim. Ben rahat davranan bir insanım, tipimi beğense rahatlığımı beğenmez adam. Hocanin odasında "ee hocam bize çay ikram yok mu" diyen bir insanım :D Ben hocalarla 5 yıldır birlikteyim böyle birbirimize takılırız o yüzden garip değil beni biliyorlar ama buna ilk kez şahit olan biri böyle:KK57: kalabilir. Sevgilimden ayrıldığımda baya da bi kendimi salmıştım o hallerimi de gördü. Bir şeyi konuşmak istediğimde dan dan konuştum yani dikkatli olmadım çünkü aklımda yoktu. Olduğum gibi davrandım.

Adam kaç gündür rüyalarıma giriyor sarılıyoruz bana sevgi gösteriyor. Uyanıyorum fotograflarina bakıyorum takip listesine bakıyorum koca okuldan kadın olarak sadece beni takip ediyor ki isteği de o atmıştı. Gruba bir şey yazsam o cevap verir konuşur. Beni yemekhanede yemeğe çağırırdı (umutlandigim şeye bakin sjsjskksks)

Bana bakan biri var ama onu düşünmüyorum böyle kafayı mı yiyorum ben aklımı mı yitiriyorum yani belki de sevgilisi var ne malum. Yalnızlıktan siyiriyor muyum. O zaman onca erkekten neden bunu düşünüyorum beğendiğim dış görünüşü var hareketleri de öyle ondan mı ki? Ikinci dönem adamı göreceğim bile malum değil arada hâlâ eski hoduge sinirleniyorum beynim bana oyun mu oynuyor bana neler oluyor sen aklıma mukayet ol Rabbim. Hadi ilişki oldu diyelim(sanmam) ama bu sağlıklı olmaz ki ben yalnızım ona çok bağlanırım. Deliriyorum galiba:KK35:

Boşluktan hep.
İnsan duygusal boşluktayken en ufak ilgiyi hoşlanıyor/hoşlanıyorum zanneder.
Bir başkasından ilgi alıyorum beğeniyor birisi ama onu düşünmüyorum mesela. Bunu düşünüyorum sınıftaki halleri aklıma geliyor hakkaten deliriyorum galiba

Bir başkasından ilgi alıyorum beğeniyor birisi ama onu düşünmüyorum mesela. Bunu düşünüyorum sınıftaki halleri aklıma geliyor hakkaten deliriyorum galiba
Boşluktasından kastım önüne gelene ilgi duymak değil zaten. İlgini çeken ilk kişiye dair umut beslemek demek. Ayrıca gayet normal bir durum delirmekle bağdaştırma.

Boşluktasından kastım önüne gelene ilgi duymak değil zaten. İlgini çeken ilk kişiye dair umut beslemek demek. Ayrıca gayet normal bir durum delirmekle bağdaştırma.
Haklısın beğendiğim insana hemen umut duymam normal değil. Ya da aylarca görüp düşünmeyip hoşlanmayip yalnız kalınca onu düşünmem de normal olmayabilir birilerinden hoşlanmak gayet doğal durum ama benim için şu an doğru değil sanırım. Deliriyorum dememin sebebi ben daha az zaman önce eski sevgilimi düşünüp nefret ediyordum falan

Haklısın beğendiğim insana hemen umut duymam normal değil. Ya da aylarca görüp düşünmeyip hoşlanmayip yalnız kalınca onu düşünmem de normal olmayabilir birilerinden hoşlanmak gayet doğal durum ama benim için şu an doğru değil sanırım. Deliriyorum dememin sebebi ben daha az zaman önce eski sevgilimi düşünüp nefret ediyordum falan
En azından dönsün diye beklemiyordun nefret duyuyordun. Şimdi ise başkasına ilgi duyuyorsun bence gayet doğal. Beklemede kal platonik takılmak en güzelidir hayatına renk ve saçma bir şekilde heyecan katar:)
Ha oldu ki o açıldı bakarsın duruma göre. Akışına bırak.

En azından dönsün diye beklemiyordun nefret duyuyordun. Şimdi ise başkasına ilgi duyuyorsun bence gayet doğal. Beklemede kal platonik takılmak en güzelidir hayatına renk ve saçma bir şekilde heyecan katar:)
Ha oldu ki o açıldı bakarsın duruma göre. Akışına bırak.
Şu yazdıklarımdan sence onun ilgisi olabilir mi, bende biraz biraz taşlar yeterine oturuyor ama çok geç:bicak: teşekkür ederim yorum için

Şu yazdıklarımdan sence onun ilgisi olabilir mi, bende biraz biraz taşlar yeterine oturuyor ama çok geç:bicak: teşekkür ederim yorum için
Neden olmasın.
Beklemede kal
Platonik hislerinin tadını çıkar
Dediğim gibi akışına bırak
Gelirse o zaman konu aç yön veririz;)
Rica ederim

Tutunacak dal aradıgınızdan ve duygusal eksikliklikten(sevgili açısından) çivi çiviyi söker diye bir laf var evet ama gelen, karşı taraf olursa. Sevgilisi var mı yok mu bilmiyorsunuz çünkü.

Tutunacak dal aradıgınızdan ve duygusal eksikliklikten(sevgili açısından) çivi çiviyi söker diye bir laf var evet ama gelen, karşı taraf olursa. Sevgilisi var mı yok mu bilmiyorsunuz çünkü.
Aynen ben açılacak değilim çünkü sevgilisi varsa veya reddedilirsem kendimi çok kötü hissederim. Tatilde mesaj atıp danisacagim bir konu var ama dur lonely diyorum kendime

:)
Lonely,aklindaki ex hödükten kurtulabilmek icin senden habersiz is ceviriyor kalbin,aklin.
Kanmaya müsait.Önceki kadar acitacak hali yok ya nasilsa?
Bir süre idare eder sonrasinda hüsran da olsa cok acitmaz.
Bence acini acitsa da yasa bitir sonrasinda özel birisi ve beraberlik düsün canim.

Dın dınnnn.
Benim eşimi aklıma koyma hikayemin benzeri gibi bir hikaye:KK76:
Ben anlatıyım sen mesajları alırsın içinden.
Eşim sürekli beni sosyal medyadan takip ederdi. Her fotoğrafımı beğenir. Bazılarına yorum atar filan sürekli gözü uzaktanda olsa üstümdeydi. Ben göz ardı ederdim. Çünkü benden küçüktü. Akrabam olduğu içinde çook eskiden tanışıyoruz. İlk evliliğimden boşanma aşamasındayken ailemin evine gelmiştim. Duygusal boşluk filan herşey tavan. Mutsuzluk,umutsuzluk nirvana. Neyse ben bunu rüyamda görmeye başladım. Bu hala herzaman ki gibi nasılsın filan yazıyor durumumuda biliyor destek olmak için çabalıyor. Her halimi her zamanımı takipte. Sonra bana dank etti benden hoşlandığı. Biraz destekledim ki benimde kafamın dağılması lazım diye kendimce yardım bulmuştum. Sonra bir baktım aaaa ben aşık olmuşum. Yok canımlar,inkar dönemleri,olmazlar derken. Deneyelim oldu. O zaten dünden razı. Seni birkez kaybettim bir daha göze alamam diyor.
Son durum :halay:Şimdi 3 yıllık evliyiz. Aşırı aşırı mutluyuz. İyikilerimin en büyüğü kendisi.
Ben benzettim sen ne dersin :KK48:

:)
Lonely,aklindaki ex hödükten kurtulabilmek icin senden habersiz is ceviriyor kalbin,aklin.
Kanmaya müsait.Önceki kadar acitacak hali yok ya nasilsa?
Bir süre idare eder sonrasinda hüsran da olsa cok acitmaz.
Bence acini acitsa da yasa bitir sonrasinda özel birisi ve beraberlik düsün canim.
Acım kalmadı eskisi kadar şükürler olsun. Belki de bu kişiyi düşünmem ex hödüğü düşünmemden daha iyidir ne dersin:)

Dın dınnnn.
Benim eşimi aklıma koyma hikayemin benzeri gibi bir hikaye:KK76:
Ben anlatıyım sen mesajları alırsın içinden.
Eşim sürekli beni sosyal medyadan takip ederdi. Her fotoğrafımı beğenir. Bazılarına yorum atar filan sürekli gözü uzaktanda olsa üstümdeydi. Ben göz ardı ederdim. Çünkü benden küçüktü. Akrabam olduğu içinde çook eskiden tanışıyoruz. İlk evliliğimden boşanma aşamasındayken ailemin evine gelmiştim. Duygusal boşluk filan herşey tavan. Mutsuzluk,umutsuzluk nirvana. Neyse ben bunu rüyamda görmeye başladım. Bu hala herzaman ki gibi nasılsın filan yazıyor durumumuda biliyor destek olmak için çabalıyor. Her halimi her zamanımı takipte. Sonra bana dank etti benden hoşlandığı. Biraz destekledim ki benimde kafamın dağılması lazım diye kendimce yardım bulmuştum. Sonra bir baktım aaaa ben aşık olmuşum. Yok canımlar,inkar dönemleri,olmazlar derken. Deneyelim oldu. O zaten dünden razı. Seni birkez kaybettim bir daha göze alamam diyor.
Son durum :halay:Şimdi 3 yıllık evliyiz. Aşırı aşırı mutluyuz. İyikilerimin en büyüğü kendisi.
Ben benzettim sen ne dersin :KK48:
Ayy sizin adınıza çok sevindim:KK36: Umutsuzluk anında karşınıza çıkması benziyor ama bu kişiyle konuşmuyoruz ki telefondan sosyal medyadan. Hikayelerimi kaçırmaz gönderilerimi begenir bu kadar, yüzyüzeyken iyidik o da artık yok. Kısmette varsa olur ama sanmıyorum :KK35:

Anlatım tarzınız çok sempatik ya.
Üzmesinler şöyle kadınları!
Konuya gelince de belki de hoşlanıyordur?
Yani sadece sizi takip etmesi bana da biraz ilginç geldi.

Anlatım tarzınız çok sempatik ya.
Üzmesinler şöyle kadınları!
Konuya gelince de belki de hoşlanıyordur?
Yani sadece sizi takip etmesi bana da biraz ilginç geldi.
Ehehe teşekkür ederim bana da garip geldi ama dedim ya beni beğense rahat davranışlarımı beğenmez keşkem hoşlansa:halay:

Pardon da neden beğenmesin?
insanlar artık doğallık diye yalvarıyor neredeyse.
Kendi kaybeder:KK70:
Koskoca meşhur prof'a ee hocam bize çay ikram yok mu diyen insanım :D Hönk diye kalmıştır zavallım. Hatta dersin birinde de ben ikinci üniversitemi ücretsiz İngilizce öğrenmek için okuyorum demiştim :kızgın: Aman yarabbim:KK17:

Back
X