Todisch'in evi..

evin çok güzel ve uyumlu allah güle güle oturmayı nasip etsin. bu arada mutfak taki halın benim misafir odamda kullandığım halının aynısı :))) evinden huzur sağlık ve mutluluk hiç eksik olmasın canım

güle güle oturursun inşallah,salonundaki halı da benim oturma odamdakinin aynısı alalı bikaç hafta oldu :)

hersey cok cok güzel, özellikle halilarina bayildim.
markalari ne acaba?

Mutfakta ki mini fırın ın üstüne örttüğünüz örtüye pes diyorum artık ya :) çok güldüm canım ya hangi devirde yaşıyoruz babanne evi gibi olmuş örtü olunca

Mutfakta ki mini fırın ın üstüne örttüğünüz örtüye pes diyorum artık ya :) çok güldüm canım ya hangi devirde yaşıyoruz babanne evi gibi olmuş örtü olunca

Sen kullanmayabilirsin, zevkler ve renkler tartışılmaz...
Örtünün devire baktığınıda ne gördüm ne duydum, böyle eleştiri olmaz, ölçülü olmayı bil arkadaşım...

Bence evın cok ama cok guzel canm donup donup bakıyorum ben sureklı cok guzel......gule gule otur tekrar.............

evin çok çok güzel
bayılıyorum yeni gelin evlerine
evlerin hiç eksiği bitmez valla
ama herşey özlenle hazırlanmış belli
çeyiz hazırlıkları daha bir başka
GÜLE GÜLE OTURUN EVİNİZDE

yeni gelin evi mis gibi valla
güle güle otur yeni yuvanda

maşallah ne kadar güzel eviniz var.alah bir ömür huzurla ve aşakla oturmayı nasip etsin:)

amanın ben daha yeni görüyorum resimleri gerçi çok göremedim çogu açılmadı resimlerin ama eminim zevkli arkadaşımın evide de çok çok güzeldir rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin bitanecim azcık eskiyinde begüşümle ewini pisletmeye gelelim

cok güzel
helede sıyah beyaz kırmızı olunca
benımm odamda ölee fanatık bjklıyız bıde onun etkısı var
mutfağın cok kullanıslı
güle güle oturunn yenı yuvanızda

canim benim oncelikle hayirli olsun rabbim yuvanizdan mutlulugu hic eksik etmesin.

evinin her bir kosesine bayildim yeni ev yeni esyalar bayildim ya ne harika n eguzel olur simdi kokulari bile baskadir.

gule gule oturun canim.

mükemmel bir zevk herşey çok güzel
mutluluğunuz daim olsun canım güle güle oturun...

güzel yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar..
hepinizi çok öpüyorumm

Son düzenleme:
evin harika.. ilk önce ahşap tavan sıcaklık katmış resimlere bakarken bile insanın içi ısınıyo :)

salonuna bayıldım, siyah beyaz kırmızı en sevdiğim renkler.. yatak odan içinde aynı şey geçerli, mobilyaların çok hoşuma gitti :)

herşeyin çok şık çok güzel, çeyizlere örtülere vs de çok emek harcadığın belli, Rabbim bir ömür boyu mutlu yaşamayı nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…