Bugün girdim bu sınava(
Geçmiş olsun.. Anlaşılan pek iyi geçmiş gibi gözükmüyor..
Umarım hakkınızda hayırlısı olur..
Zahmet olmassa biraz deneyim ve tavsiyelerini alabilirmiyiz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün girdim bu sınava(
Ben de toefl'a hazırlanıyorum. Amerikada yüksek lisans + doktora için devlet bursu kazandım. Devlet yollamadan önce Toefl için kurs veriyor. Ocak ayında ona katılacağım. Ocak ayına kadar kendi kendime ingilizcemi ilerletmeye çalışıyorum. Şu an upper intermediate seviyesinde ingilizcem var. Fakat kelime bilgim az. yıllardır ing kullanmadığım için unuttum.. ben de kaynak olarak elimde Daylight ve Rosetta Stone var. henüz 5 gündür çalışıyorum. Gramer çalışmak için daylight güzel bir kaynak. Öneririm. Kelime çalışmak için de gayet güzel. ama asminin dediği gibi ingilizce altyazılı ya da altyazısız filmler ya da diziler izlemek lazım. Speaking ve listenin için gayet faydalı olacakır. Özellikle intermediate seviyesindekiler için How I met your mother adlı dizi izlenilebilir. Dili daha basit. Burda birbirimize kaynak önerirsek iyi olur. Ben de çalışmaya yeni başladığım için şu an pek bilgim yok. Ama öğrendiklerimi paylaşırım..
Bence ingilizce temeli olmayan için evde kendi kendine hazırlanılacak bir sınav değil.. Oldukça zor.. Benim en az 80 almam gerekiyor(
Canım ets.org adresinden sınav tarihlerini öğrenebilirsin... :)Tebrik ederim Dideem darısı başımıza :)
sınavların ne zaman olduğunu nereden görebiliyoruz? bize yol gösterebilir misin
selam dideem... amerikada master bursunu hanggi alanda kazandın.... ve bu nasıl oldu... hangi sınava girdın ben hukuk son sınıf ögrencisiyim amerikada master yapmak istiyorum da devlet bursu almak için ne yapmam gerektigini bilmiyorum yardımmcı olursan çok sevinirim.... senden cevap bekliyorum...
ya bende bnlara cevap beklıyorum cevaplarsan cokk sevınırımm :)