Tokalarimizi taclarimizi bandanalarimizi saclastiklerimizi paylasmaya ne dersiniz???

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.340
26
208
42
İsviçre
hadi kk nin
süslü püslü
cicili bicili
civil civil
renklimi renkli
kokosmu kokos bayanlari:jeyyar:yerimseniben

kiyafetlerimizi
ayakkabilarimizi
takilarimizi
cantalarimizi gösterdik
saclarimizin neyi eksik pekilülülülülülüonlarin cani yokmu sankim:teytey:
hadi tokalarimizi paylasalimşutarafagitti

sositososito:sm_cool::teytey::dance:

aaaa şimdi fark ettim benim öle süslü püslü tokalarım yokkkk(( saol şimdide bunu takıntı yapar eve hergün her kıyafe uygun toka alırım.....:ecrin_bebek:

tatlisim taki diil tokalari kast etdim ben
takida benimkilerde var zaten
simdi kizkardesime gelinlik bakmaya gidicez gelince eklerim yine insallah

cnm benim hayırlı olsun yeni topikimizzzzzzzzzzzzzz:)yine gözleirmiz şenlenecek :)yakın zamanda bende eklerim :)

şenlenir cnm yaaaa kk daki bayanların hepsi bakımlılar eminim takılarıda bi okdr güzeldr....yarın bende pc de olanları eklerim cnm makinam gelse bisürü bşy çekip koycammmmmmm:):):):):

ya canım sabah hiç üşünmeden erken kalkıp bütün hepsini çektim ama telefonun kablosunu evde unutmuşum ekleyemiyorum senağlama

topiğin hayırlı olsun canım:teytey:
tam bir toka manyağıydım saçlarımı kestirmeden önce ..ama ne var ne yok hepsini verdim..taçlarmı istersin..pırıltılı tokalarmı amaann:teytey:..yeni aldıklarımı ekliyim bari dur az ama uzadıkça saçlar yenileri eklerimyerimseniben

bu taç çok hoşuma gidiyo..ilave saç aldım..ek yerine taç yada bu tokayı takıyorum..çok hoş oluyo..daha yeni alıcam yavaş yavaş.=)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…