Tokalarimizi taclarimizi bandanalarimizi saclastiklerimizi paylasmaya ne dersiniz???

şeyyy..gerçektenmii:asigim:
ya dur şımartma şimdi beni,gaza gelir kutu topiği açarım bakkaydirigubbakcemile3..saolasın canım benim...

ayyy aç tabii takı tokaların kutusunu görmemek olur muuu kaydirigubbakcemile3 benimde cicili kutularım var atarım resimleri senin için :))))

bende eklerim tokalarımdan cok sevdiklerimi :asigim: bin şükür halimize bayanlar herşeyimiz tamam burda bu muhabbetleri yapabiliyoruz...Bazen cok ama cok sanslı oldugumu hissediyorum :Saruboceq:a.s.

Topik hayırlı ugurlu olsun bu arada

cnm bnmmmmmmmmmm cok cici yaa bayıldımmmmmmdelikafaduldengüle güle kullan kıs öpüyorum seni:1hug:a.s.

aynen talesim yaa.sALLAHImıza şükürler olsun tabi.internetimiz var,pc miz var..az da olsa özde olsa herşeye sahibiz..rabbim olmayanlarada nasip etsin:Saruboceq:millet yiyicek ekmeğini bulamıyo sokaklarda..öyle insanlar varki:çok üzgünüm:allah yardımcılaı olsun..halimizede sonsuz ve binlerce kez şükürler olsun..güzel bir noktaya değindin..tebrik ederim...ayrıca topic için düşünücemkaydirigubbakcemile3
cnm bnmmmmmmmmmm cok cici yaa bayıldımmmmmmdelikafaduldengüle güle kullan kıs öpüyorum seni:1hug:a.s.

annem 2 tane be=)saol yinede nemcim..saçlar kısa olunca verdik topunu..uzadıkça yavaş yavaş başlıycaz..burda paylaşırız zaten..ama yok öyle yorum yazıp kaçmak..incitanemin topiğine destek verelimhani resimler??kk nın kokoş hatunları nerde??delikafaduldenherkezden resim bekliyorum..işte o kadar

Olaya el koyduysan bitmiştir hehehehh :roflol::roflol:
Sen cok alemsin çoook Şeniz

bu da benden :))
vay kokoş vaaay:1shok:...o kalpli kutuyu istiyorum:enbuyukkk:..tokalara bakamadım bi an ona bakmaktanşakkıdı..patii nerden aldın onukaydirigubbakcemile2..tokalarda ayrı bir cici zaten..en güzel günlerinde kullan canım arakdaşım:1hug:

o pembe kutunu ve odandaki masayı sorcaktım bende sna cnm
tüylü tüylü ayna var galiba :)))
senin üzerine kokoş tanımıyorum ben tatlım yerimseniben
o kutunun içinde kalpler var camdan flan...geçen sene sevgülüm almştı :asigim:

ayrıca ben taç hastasıyımdır :lepi:
süper canm o toka ayrı dimi ondan
altın sarısı benm rengm zaten :dance:

o benim tuvalet aynamhihoyyyt..ben yaptımhihoyyyt...eminönünden kuş tüyleri aldımve aynamı ben yaptım öyle..bitane daha öyle aynam var ama o duvar aynası..odam baya bir aynalıkaydirigubbakcemile3silikon tabancam var,onla yapıştırdım..avizelerimde tüylü:))ama onlar hazırsengözlerimebaksanab..annemle kapışıyoruz hep,tozun içinde oturuyosun die kaçıyo odama gelince:roflol:deli odası die:dilcikar:...
kalpli kutuna bayıldım vallazevklerimiz çok benziyo senle..kaydirigubbakcemile5...benim pembe kutumda makyaj çantam..kilitli..içi ayrı bi kokoş sorma:))
taç ile toka ayrı canım..öyle çektim resimde..saçlarımı kestirince herşeyimi verdim..bunlarıda yeni aldım uzamaya başladılar..hihoyyyt

bayıldım o aynana canm yaaa :asigim:
benm dolapta kendi aynası oldugu içn başka yok malesef :çok üzgünüm:
evet benziyo zevklerimz canm yaa kaydirigubbakcemile5
saçlarını ndn kestrdn yaaa uzun saça her toka taç yakışır hem...
gerçi bende kırıklarımı aldrsam kısacık kalır merk etme kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…