Tokalarimizi taclarimizi bandanalarimizi saclastiklerimizi paylasmaya ne dersiniz???

saol canımın içi:1hug:eh senin kadar olmasada arada alıyorum işteopuyorumnanaktan
ohoo uzamazmı omuzlarıma geldisüprizzzzz

benden sonra kimse eklememişmi:sm_confused:
bu gün aldım taze taze ekliyimsüprizzzzz

kaydirigubbakcemile3sorma balim foto cekip ekliyemedim bi türlükaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanoy oy oy yakisirmis ASO ma taclar ben cok severim bayilirim hatta harika canim güle güle takopuyorumnanaktan

taç takmayı çok seviyorum, genelde taç alırken hafif olmasına dikkat ediyorum, bazıları resimde altın renkli taç gibi metalden, ağır oluyor, kafamı acıtıyolar, dolayısıyla 2 saat geçirmeden çıkarıyorum :bbo:

Yillardir aksesuar alma aliskanligim var, rengarenk piril piril seyleri görünce
gözüm dönüyor resmenyasakkelime
bunlar ücde biri digerleri sonra:sm_cool:

duygulu canim arkadasim ayni ben :)
al bndende okadar inanki
buarada gülüne bayildim ya rengine büyüklügüne offfffffffffffff
hepiciginide güle güle tak saclarina canim benim

benimminikkalemgüle güle kullan
incitanem bende taç aldım onu ekliyim dedim:icecream:

benden sonra kimse eklememişmi:sm_confused:
bu gün aldım taze taze ekliyimsüprizzzzz

kokoş seniiiii, resimlerin hepsini birden açmıştım karıştı ama seninkileri pembe çantandan tanıdım valla güzeller güle güle kullan canımın içi -tatlicadiarzu-

incitanemtuana bende eklerim bir ara, çok toka takmam ama bir kaç şey var işte ,benim cadıyla takıyoruz beraber!!!... hihoyyyt

kızlar bettyli tacıma bakın çok net çekemedim kardeşim makinamı götürdü ,umarım beğenirsiniz incim bak sana bi sende ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…