Tokalarimizi taclarimizi bandanalarimizi saclastiklerimizi paylasmaya ne dersiniz???

saçım karışık gözükebilir,tokayı çekmek için uğraştımda ya bayılırım ben beyyt boopa yastığımın altında uyudum tokalarımla :))

biraz konu dışına çıkmış olacam ama tokalarımın saatide varda :))

Son düzenleme:

biraz konu dışına çıkmış olacam ama tokalarımın saatide varda :))

ama ama ama byildimmmmmmmmmm nerden aldin kiz süper vallahi bayildim
buarada haberin olsun ASO nun taki topigi var orayada ugra göz at ve ekle derim söyle gözümüz gönlümüz acilsin fistigim
güle güle takin inanki bayildim saatine bulsam hemen alirimkaydirigubbakcemile5

toyyz shop taan aldım canım,cocuk reyonundan aamadelikafaduldenbilmiyorum bende çok severek takıyorum saatimi canım benim daha güzelleri senin olsun kaydirigubbakcemile5

kızlar ben bu tacımı çok severek takıyorum,öyleki kıyıp kullanamıyorum bile,bakalım beğenecek misiniz

kızlar ben bu tacımı çok severek takıyorum,öyleki kıyıp kullanamıyorum bile,bakalım beğenecek misiniz

kiz begenicekmisinizde ne demek gözüm gönlüm acildi resmen zevklerimiz cok ayni resmen ya ben bayilirim böyle cicekli seylere yingeneler gibi güle güle tak canimcigimalkisalkisalkisa.s.

kiz begenicekmisinizde ne demek gözüm gönlüm acildi resmen zevklerimiz cok ayni resmen ya ben bayilirim böyle cicekli seylere yingeneler gibi güle güle tak canimcigimalkisalkisalkisa.s.

canım benim beğenmene çok sevindim evet ya sanırırm zevklerimiz aynı ben pek kokoşluktan hoşlanmıyorum,çicekli ,böcekli yada çocuksu şeyler olsun çizgi film karakterleri felan ohhhh yeter bana kaydirigubbakcemile2

geçenlerde takmıştım resmini çektim fakat eklemeyi unutmuştum bugün paylaşamak istedim

ooooo hepiniz tokaları çok hoş. güle güle takın. suprensesi saatini çok beğendim, çiçekli tacında çok hoş yani. cıvıl cıvılsın ne güzel.

ooooo hepiniz tokaları çok hoş. güle güle takın. suprensesi saatini çok beğendim, çiçekli tacında çok hoş yani. cıvıl cıvılsın ne güzel.

canım benim tşk ederim beni bulmanız zor olmaz işte alkisalkisalkis etrafta çiçek açan biri varsa o benim alkisalkisalkis

Çok güzel yaa, çiçekli yazlık bir elbiseyle, yada boyundan bağlı ayak bileklerine kadar inen upuzun bir elbiseyle düşündüm. Gerçekten çok güzel bir taç. Güle güle kullan arkadaşım. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…