Tokat atan eş

Sakin olun. Tamam tepki veriyosunuz da abartmişsiniz. Tepsi fırlatmak nedir. Bu tip hareketler hiçbir şeyi çözmez . Sessiz kalın demiyorum ama daha ayarında davranmalıydınız. Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. Tokat yiyen siz, evden gönderilen siz, ama arayan mesaj atan yine siz oldunuz.
 
Sabırlı olun, bekleyın. Üstüne giderseniz ters teper. Bu yüzden adam sizi silmez merak etmeyin. Unutulur gider. Barıstığınızda, konustugunuzda, hatalı davrandığınızı ama tokat olayının sizi cok kötü etkilediğini söyleyin. Ama suclayıcı mesajlar da atmayın. Ve suclayıcı konuşmayın. Mağduru oynayın işte ama suçlamadan...
 
Sakin olun. Tamam tepki veriyosunuz da abartmişsiniz. Tepsi fırlatmak nedir. Bu tip hareketler hiçbir şeyi çözmez . Sessiz kalın demiyorum ama daha ayarında davranmalıydınız. Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. Tokat yiyen siz, evden gönderilen siz, ama arayan mesaj atan yine siz oldunuz.
Aynen öyle oldu burdaki arkadaşlar i dinleyip şuan sessiz kaldım tabi oğlum ses kaydı vs atıyor babasına ama ben konuşmuyorum keşke buraya dha önce yazsaydm
 
Siz eşinizi sevdiğinizden mi, yoksa maddi imkansızlıklardan mı boşanmak istemiyorsunuz? Adam gerçekten problemli bi tip olsa, bu kadar korkmazdınız boşanmaktan. Atansanz, en ufak şeyde, öfkeyle adamı boşarsınız gibime geliyo. Lütfen, evliliğinizde daha olgun davranın. İlerde bosayacak kadar ciddi problemler mi var?
 
Aynen öyle. Sessiz kal ve bekle. Mağduru oyna. Yapacağın en iyi şey bu. Emin ol. Ve sabırlı ol. Gün sayma. Bırak ölçsün tartsın. Senin kırgın olduğunu hissetsin. Kendini suçlasın. Vicdan yapsın. Rah
at ol. Bundan boşanılmaz. Krizi fırsata bile çevirebilirsin. Sen kırıldın, hiç beklemediğin bişey yasadın, üzgünsün. Bunu haketmedin. Duruşun bu olsun.
 
Sevgili hanımlar,
Bana doğruyu yanlışı ne yapmam nasıl davranmam konusunda yardımcı olun lütfen zira sizden başka kimsem yok desem yeridir. Allah büyük!

Eşimle şiddetli bir şekilde tartıştık, 8 yıllık evliyiz bir oğlumuz var 5 yaşında.
Eşim iyi bir babadır. Biraz sinirli olsada beni dinler aileci olsada %30 kötü ise %70 iyi bir evliliğimz vardı.
Üç dört gün önce tartıştık tartışma konusu bulunduğumuz ilden başka yere iş gereği gitmemiz gerek bir kaç seçenek vardı bana sordu tercih ettik ertesi gün tercihleri vermiş ama benim çok istedim il i çıkarıp başka il eklemis geri kalan hepsi aynı bende kızdım bağırdım neden değiştin diye
Gerekçeleri anlattı o şehir gelmiyormus çok yığılma vs varmış ben yinede sinirlendim çünkü çok istemiştim. Çünkü bende yasayacagim o şehirde.
Çok fevri davrandım bağırdım çağırdım oğlum odada idi allahtan...
Eşimde sustu sustu ben tepsiyi fırlatınca birden gözü dönmüş kalkıp bana tokat attı yere bardak fırlattı ailemin aradı ben çok korktum aileme geldim şuan hiç aramadı sormadı oğlum özledi aradı oğlu ile konuşsada benimle zerre muhatap olmuyor.
Bugün teli açtım ben açınca yüzüme kapadi benden nefret ediyormuş gibi ama görüntülü konuşma yaparken oğlum la yüzüğü hep parmağınnda profilinde halen ikimizin foto var. Nyse suratıma kapatinca bende msj attım
Hemen alyansmi çıkar madem telefonu kapattn
Onca şey yaptın hem suçlu hem güçlü olmak bumuydu tam olarak vs yazdım. Yine cevap yok.
Kızlar ne yapmam gerek benimle zerre muhatap olmuyor.
Tokat yemiş biri olarak canım acıyor evliliği bitirmem şuan mümkün değil ama alttan da almak istemiyorm kızlar aklınıza ihtiyaçm var.
İş olarak belirli bir işim yok ama hiç boş durmadım evden dikişli ürünler sattım eşime destek oldum her konuda maddi olarak.
Aileme gelince arkamda gibi durup asla arkadmda olmayan bir ailem var.
Sakin olun biraz, biraz zaman tanıyın ikinize de.. üzerine de düşmeyin... Sakinleşince konuşursunuz.. Evet eşinizin tokat atması asla kabul edilemez ama sizde çok anormal davranmışsınız..
 
Adamı zıvanadan çıkarana kadar uğraşmışsın, bari artik sessiz dur biraz da kafasını toplasın. Hepimiz refleks olarak olmayacak hareketler yaparız zaman zaman. Tepsi fırlatıp bağırıp çağırmanın sonucunu yaşıyorsun.En büyük ceza görmezden gelinmek,umursanmamak oda bunu yapıyor. Sessiz kal,bu sebeple boşanmaz ama sen üzerine üzerine gidersen değerini iyice düşürürsün. Bir araya geldiğiniz zaman kendi hatana özür diler,onun yaptığının da nekadar kötü olduğunu anlatırsın. Mümkünse çocuk bahanesiyle bile irtibat kurma.
 
Back
X