tokat yemenin ne gibi sebebi var acaba sana soruyorum. bir insan ne kadar büyük hata yaparsa yapsin tokat atilirmi biraksin gitsi ozaman.
tokat yemenin ne gibi sebebi var acaba sana soruyorum. bir insan ne kadar büyük hata yaparsa yapsin tokat atilirmi biraksin gitsi ozaman.
Offff Offfff allahım ne büyük başım varmış ta böyle insanlar hep beni bulur!
Ya bişi demicem diyorum ama insanı çıldırtıyosunuz yani!
Tokat yemenin bana göre nasıl bi sebebi var biliyomusunuz?
Bi insan aldatıyorsa, çok büyük bi yalan söylediyse öfkeyle tokat attırabilir bu durumlar...
Onaylıyormuyum hayır tabi ki ama böyle durumlarda erkekler kendilerine hakim olamadıkları için böylee kötü bir davranışta bulunabiliyor!
ANLADIN MI? ANLATABİLDİM Mİ AÇIKLAYICI OLABİLMİŞİMDİR UMARIM.. SALDIRMAYA HAZIR PANTER GİBİSİNİZ HA...
BİLGİSAYAR BAŞINDA ASLAN KESİLİRSİNİZ NORMALDE KUZU
Offff Offfff allahım ne büyük başım varmış ta böyle insanlar hep beni bulur!
Ya bişi demicem diyorum ama insanı çıldırtıyosunuz yani!
Tokat yemenin bana göre nasıl bi sebebi var biliyomusunuz?
Bi insan aldatıyorsa, çok büyük bi yalan söylediyse öfkeyle tokat attırabilir bu durumlar...
Onaylıyormuyum hayır tabi ki ama böyle durumlarda erkekler kendilerine hakim olamadıkları için böylee kötü bir davranışta bulunabiliyor!
ANLADIN MI? ANLATABİLDİM Mİ AÇIKLAYICI OLABİLMİŞİMDİR UMARIM.. SALDIRMAYA HAZIR PANTER GİBİSİNİZ HA...
BİLGİSAYAR BAŞINDA ASLAN KESİLİRSİNİZ NORMALDE KUZU
Arkadasin yorumunda hic saldirgan veya cirkin birsey yoktu!!
Lakin kendi yorumuna bakarsan kimin panther ve kimin kuzu oldugnu anlarsin bence...
Al birde burdan yak
bugün hepinizin sorunu var galiba yorumlarıma takmış durumdasınız...
SALDIRMAYA HAZIR PANTER GİBİSİNİZ HA...
BİLGİSAYAR BAŞINDA ASLAN KESİLİRSİNİZ NORMALDE KUZU:1closedeyes:
bu cümle tipik yorum yapan herkese ait tek bi kişiye değil.Savunma yapıcağınıza konu hakkında yorum yapın derim:1closedeyes:
aldatmis olsa bile kimse tokati hakketmez dönersin arkani gidersin. seven insan da zaten aldatmaz, akadasimizda zaten tokata ragmen halen daha sevdigi söylüyor. bende eski kocasindan tokat yemis bir kadinim ( onun icinde eski ya zaten) ama bunu hic icime sindiremedim, gururuma yediremedim bu öyle kolay affedilecek bir sey degil. bence yol yakinken vazgec canim sen ondan
yapmayın Allah aşkına erkekler söz konusu olduğu zaman asıyoruz kesiyoruz yakıp geçiyoruz...tabikide karşı olanlardanım... ama tokat attıracak kadar demekki üstüne gitmişsiniz bu yorumları yazanların çoğu hiç yemedimi sanıyosunuz..kimse şddeti onaylamıyo ama eğer o insan pisikopat diilse dönüp birde hatayı kendimizde aramak lazım yoksa kim kime dururp dururken vurur...altını çizerek sölüyorum şiddete karşıyım asla onaylamıyorum ama kimse kusura bakmasın bi tokat içinde kimse evliliğini bozmaz yada sevdiğinden ayrılmaz bunu yaparım diyenler bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?