tokat yedim...

sen daha şimdiden tokat yeyip susuyorsan evlendiğinde
ne yapıcaksın benim arkadaşım bir tokat yüzünden 20
yıllık yuvasını yıktı dile kolay 20 yıl aynı yastığa baş
koyduğun insan canım sen bir düşün birdaha düşün

tokat yemenin ne gibi sebebi var acaba sana soruyorum. bir insan ne kadar büyük hata yaparsa yapsin tokat atilirmi biraksin gitsi ozaman.

Offff Offfff allahım ne büyük başım varmış ta böyle insanlar hep beni bulur!
Ya bişi demicem diyorum ama insanı çıldırtıyosunuz yani!
Tokat yemenin bana göre nasıl bi sebebi var biliyomusunuz?
Bi insan aldatıyorsa, çok büyük bi yalan söylediyse öfkeyle tokat attırabilir bu durumlar...
Onaylıyormuyum hayır tabi ki ama böyle durumlarda erkekler kendilerine hakim olamadıkları için böylee kötü bir davranışta bulunabiliyor!
ANLADIN MI? ANLATABİLDİM Mİ AÇIKLAYICI OLABİLMİŞİMDİR UMARIM.. SALDIRMAYA HAZIR PANTER GİBİSİNİZ HA...
BİLGİSAYAR BAŞINDA ASLAN KESİLİRSİNİZ NORMALDE KUZU

hala seviyorsun öyle mi :uhm: şiddetli aşk bu olsa gerek
yol yakınken vazgeç bence hatanın neresinden dönsen kardır...

böyle biriyle nasıl devam ediyorsun anlamak mümkün değil
ama başa gelmeden bilinmes :S

tokat yemenin ne gibi sebebi var acaba sana soruyorum. bir insan ne kadar büyük hata yaparsa yapsin tokat atilirmi biraksin gitsi ozaman.

Katiliyorum!!!

Hep sunu söylemisimdir, hic bir insan dayagi haketmez, ama eger ortada aldatilma gibi bir durum varsa nasilki suratina tükürüp arkamizi dönüp gittigimiz gibi okkali bir tokat atip hayde eyvallah diyebilirizde. Gerci öyle bir insan tokatimi dahi haketmez ama neyse.

Arkadasin yorumunda hic saldirgan veya cirkin birsey yoktu!!

Lakin kendi yorumuna bakarsan kimin panther ve kimin kuzu oldugnu anlarsin bence...

Arkadasin yorumunda hic saldirgan veya cirkin birsey yoktu!!

Lakin kendi yorumuna bakarsan kimin panther ve kimin kuzu oldugnu anlarsin bence...

Al birde burdan yak
bugün hepinizin sorunu var galiba yorumlarıma takmış durumdasınız...
SALDIRMAYA HAZIR PANTER GİBİSİNİZ HA...
BİLGİSAYAR BAŞINDA ASLAN KESİLİRSİNİZ NORMALDE KUZU:1closedeyes:
bu cümle tipik yorum yapan herkese ait tek bi kişiye değil.Savunma yapıcağınıza konu hakkında yorum yapın derim:1closedeyes:

aldatmis olsa bile kimse tokati hakketmez dönersin arkani gidersin. seven insan da zaten aldatmaz, akadasimizda zaten tokata ragmen halen daha sevdigi söylüyor. bende eski kocasindan tokat yemis bir kadinim ( onun icinde eski ya zaten) ama bunu hic icime sindiremedim, gururuma yediremedim bu öyle kolay affedilecek bir sey degil. bence yol yakinken vazgec canim sen ondan

Asla güvenme...sadece arkadaşken bile bu tutumu sergileyen biri sorun ne olursa olsun yanliş bir insandir.gelecekte daha büyük sorular yaşarsin..gerçek yüzünü gördüğüne seviniş olman lazim aslinda..yol çok yakinken şutla gitsin yoluna devam et sende..çok daha iyilerine layik olduğunu asla unutma..

Hayatta başarilar canim..formalri oku genelde evli baynlarin sorunlarini falan neden böyle yazdiğimi anlarsin o zaman...

Yok be güzelim niye senin yorumlarina takayimkiyerimseniben

tartışma konusu, ilişkideki sorun ne olursa olsun oturupta konuşmak varken nasıl şiddet uygulanabilir?bide sevgiliyken daha bu ne cesarettir. malum şuan sevgiliyken el bebek gül bebek tutuluyoruz yaa!! insan sevdiğine kıyamaz ki bırakın tokat atmayı aksine gözünün içine içine bakar sevgiyle ona bişey olmasın hiç bişey zarar vermesin diye

mantıklı düşün sadece.. sevmeyi ve aşkı ertele şu an..
sana vurdu.. sevdiğinden mi vurdu? zaten böle bi erkeğin psikolojisi nasıl bi durumda olabilir?
sen nasıl düşmeyi göze aldın bu kadar..
ayrıl.. kurtul ondan..

balık baştan kokar demişler..
oda şimdiden ilerde eğer evlnirseniz sana nasıl davranacağını belli etmiş...bence hızla uzaklaş erkek
arkadaşından

bisey sorucam size
hicbiriniz siddet gormediniz mi hayatinizda? gorenler mutlaka vardir, peki hemen terk mi ettiniz?
evli olmak mi engelledi peki terketmenizi?

daha öğrencisiniz ,sanırım yaşınız da küçük...
bakın,hayatta hiçkimseye karşı kendinizi ezik hissetmeyin..
güçsüz hissetmeyin...
sevginizin...aklınızın, mantığınızın önüne geçmesine izin vermeyin..
kimseye böyle bir hak vermeyin...
karşınızdaki kim olursa olsun,sizden daha önemli ve değerli değildir,unutmayın...
önce siz kendinize değer verin ki,herkes versin...
sevgiler...

yapmayın Allah aşkına erkekler söz konusu olduğu zaman asıyoruz kesiyoruz yakıp geçiyoruz...tabikide karşı olanlardanım... ama tokat attıracak kadar demekki üstüne gitmişsiniz bu yorumları yazanların çoğu hiç yemedimi sanıyosunuz..kimse şddeti onaylamıyo ama eğer o insan pisikopat diilse dönüp birde hatayı kendimizde aramak lazım yoksa kim kime dururp dururken vurur...altını çizerek sölüyorum şiddete karşıyım asla onaylamıyorum ama kimse kusura bakmasın bi tokat içinde kimse evliliğini bozmaz yada sevdiğinden ayrılmaz bunu yaparım diyenler bile...

bir tokat diyip geçemeyiz bence..
herkesin sindirimiyle alakalı bir durum ama,yeri gelince evlilik de bozulur,sevdiğini de bıraktırır insana tokat.
bir kere her defasında haketme söz konusu değildir,ki kimi erkekler bunu alışkanlık haline gitrmiştir.
cok kolay yaparlar yani..

ahanda buraya yaziyorum____________________ gözünün yasina bakmaz evliligimi yikarim....sen ne kadar eminsen bizim evliligimizi yikmayacagimizdan bende o kadar eminimn yikacagimdan...

sen daha seviyommu diyon yazık çok yazık bi evlendini düşünsene günlük dayak sevgi bi yere kadar biter dayaksız sevgi bile biterken dayaklı sevgi çok kısa sürer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…