tokat yedim...

sakın sakın uzak dur kendini sev kendini düşün ondan önce hem vurmuş hem aramıyor canım bak sen çok değerlisin kimse snein canını acıtamaz ailen bile belki vurmadı bu zamana kadar lütfen hata yapma uzak dur o insan müsvettesinden.

bi tokat yemekle sevgi şak diye kesilmez tamam ama herşeyde sevgi değilki güzelim..ilişkiler evlilikler sadece sevgiyle yürüseydi memleket gül bahçesine dönerdi..boşanma hukuku olmazdı,kadın hakları olmazdı...sevginin yanında saygı,hoşgörü,anlayış,estetik,güven,kibarlık değer bilme,can yakmama,kalp kırmama da olması lazım..tokat bu saydıklarımın çoğunu götürür zaten..geriye kalanlarda mutluluğa yetmez,aç kalırsın...kendine gel arkadaşım..

kırırcı olmak istemem ama bu sevgi değil bence çoktan alışkanlığa dönmüş bir insan bir insanı severken tokat atabiliyosa ben o inanın sevgisinden şüphe ederim yol yakınken bitir derim bence erkek arkadaşınız tartıştığınız konu her neyse haklı dahi olsa size bu durumu tokatla mı anlatması gerekirdi bence arkadaşlığınızı bir daha gözden geçirin....

evlenmeden tokat atıyorsa evlendikten sonra tekme atar canım

hiç düşünme yol yakınken dön....

aynen canım katılıyorumm cok dogru sölemissin..neden sen degerinden kendinden ödün veriyosunkii??? hııı ama dersen kalbime söz geciremiyorum evlenirsin bi güzeldee pişman olursunn.kaydirigubbakcemile

şimdi şöyle birşey var...
aldatırsın yada bunun gibi birşey o sinirle tokat atar tamam derim gerçekten çok büyük bir sebep gözü kararmıştır ama normal bir tartışmada tokat atıyorsa gerisi gelir....
birde üstüne üstük aramıyor yalvarmıyor hata yaptım diye....

ben sevgilimle trtışırken bazen öyle kzıarımki tokat ne kelime tokatlar atarım ama şakayla karışık... ona bile arada karşılık veriyo daaaa kızıyommm benim yaptıgım şaka sonuçta ama sen şakayla bile yapsann tahammül edemiyom diyorum..

sana diyeceğim iyi düşün affedeceksen eğerki öyle görünüyo bari başta tepkini koy...

canım şu kadarını söyleyim bir insan 7'sinde neyse 70'inde de odur.
yani bu gün daha sevgiliyken bu cüreti gösteren yarın bir yuva kurduğunuzda allah bilir neler yapar
sen bugün affedip bağışlarsan(seviyorum diye)ipleri onun eline vermiş olursun her fırsatta seni aşağılar
ne kadar seversen sev (bence seninki sevgi değil alışkanlık) eminimki vazgeçilmez değildir.sonuçta sevgilisiniz aranızda bi resmiyet yok
sultanlar gibi yaşatacak birileri varken kendini köle etmenin alemi yok:enbuyukkk:

ben şiddete kesinlikle karşıyım heleki kadınlara
ama şunada katılmadan geçemeyeceğim ; bazen insanı çıldırtacak şeyler olur
istem dışı tokat atılabilir
anneler çocuklarınıza hiç atmadınızmı?
yada kimsemi eşinden bir tokat yemedi
tabiki şiddet görmeyenler var en güzeli bu
ama bir tokat yedim diye evliliim biter hayır denen yorumlarda bana biraz ütopik geldi
konuya gelirsek;
ben çok şaşırdım sevgiliyken tokat atmasına vee aramamasına
seni aramadıysa seni hak etmiyordur

aklini basina al !
Rabbim sana ne guzel ki ilerde yasayabilecegin sorunlari resmen gozunun onune sergilemis
ardina bile bakma
uzak dur boyle insandan !
bundan hayir gelmez
inan ki pisman olursun, çok pisman olursun
kurtul ondan

bende senin gibi düşünüyorum bazen oluyorki öyle bi sinirlee kardeşimize tokat atıyoruz istem dışı yada anneler çocuklarına.. ama çok büyük bir nedenden ötürü anlık bir sinirle istem dışı..
ama bunlar tartışıyorlar ve tokat atıyor.. aldatma yok.. yada vazgeçilecek bir hata yok ortada.. bu çok fazla..
sevgiliyken bu cirreti kendinde görmemeli bir erkek .. bu cürretide vermemeli bir bayan erkeğe...
evliyken klesinlikle biter deniliyoryaa.. inşallh yaşamazlar böyle birşey.birde çocuk var diyelim ...kolay olacagını sanmıyorum .. büyük konuşmayı ben sevmiyorum büyük konuşanlarında başlarına gelmez inşallah...

şimdiden ses cıkarmazsan ileride daha çak büyük sorunlar yaşarsınız
hadi evlendiniz enufak sorunda takatmı yiyeceksin biz kadınlar aman yanlışlıkla oldun düzelir dersiniz ama düzelen birşay yok
sizingibi kadınlar sesini çıkarmadıkça kadınlarımız şittrde mahruz kalıyorlar
arkadaşım daha yolun başındasın iyidüşün:enbuyukkk:

Bir tek tokat benim evliliğimi bitirir!:mymeka:
İşte bu kadar da büyük konuşuyorum..
Anam babam saçımın teline zarar gelecek diye korkarken elin oğlu sinirlenmiş de gözü kararmış..Adamın kum torbası değilim
Yemem ben bu numaraları...
Güle güle..

zaten kadınlar sevgi uğrana herşeye katlanıyor.
aldatılmaya,dayak yemeye,hor görünmeye,umursanmamasına,itilip kakılmasına..vs.herşeye katlanıyor
neden?
seviyormuş muş ta muş muş
ama nedense hayatınızı adadığınız,hatta dayağına ,aldatmasına razı olduğunuz,hatta hayatınızdan vazgeçtiğiniz o erkek nedense hiç bir konforundan vazgeçmiyor..yine zevkle dövüyor,yine başka kadınlara gidiyor,yine küfür ediyor......
sizde seviyorsunuz onu,o da sizi seviyor...
sevgiye bak.......

Ben yedim tokat bi tane... ama evliliğimi yıkmadım.
Çocuğum küçücüktü daha, gidecek hiçbir yerim yoktu, param yoktu.
Ben de ayrılmadım. Zaten hiç olmayacak, onun kişiliğine çok ters bir hareketti.
Kesinlikle bir buhran anında yapılmıştı. Unuttum gitti.
Bir daha da tekerrür etmedi zaten asla.

Haaa diyeceksiniz ki bre danaaa ...o zaman ayrılmadın ama sonra boşandın işte, madem öyle tokat yediğinde ayrılsaydın da şeklin olaydı baree sırnaşık şey o ayrı konu...karıştırmayın.. :)

Sevgilinizi sevdiğiniz kadar kendinizi sevmeye çalışın. Siz kendinize değer vermez, böyle şeyleri sineye çekerseniz kimsenin size değer vermesini beklememelisiniz bence. Saygı kazanılan birşeydir.

Kimsenin kimseye elini kaldırmaya hakkı yok ayrıca, istiyosa cinnet geçirsin.

bugün bir tokat tatlı gelir (aman beni seviyor hesabı falan yada kıskandığından) ama yarın ise ızdırapdır işgencedir..
şimdiden sana böyle davranan birini hala nasıl sevgi ve güven duyabiliyorsun mantığım kabul etmiyor...

Sana tokat attan adamdan daha ne bekliyorsun, cenneni kirmasini bekliceksin?
Bosver güzelim adamda aramiyormus, sakin sende arama böyle bir hata yapma, salla gitsin.

arkadaşım bırak sevgiyi falan yaa tokat atmış sana.nasıl bir insan olduğunu görmiycek kadar körmüsün.ne hakla sana vurabiliyo anlamadım.şimdi sen bunu unutup devam edersen ilşkine oda cesaret alcak bundan.ben bu kızı dövmekten öldürsemde bu yine beni affedicek diyicek.ve ömür boyu dayak yiyiceksin.böyle bi hayatı istemezsin dimi.bırak gitsin....

Bugün tokat atan yarın büyük dayaklar atmaya kalkacaktır,arama sorma,ararsa da ilgilenme derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…