tokat yedim...

Bütün bağlarını derhal kes...
Elbet içimizde eşinden tokat yiyip devam edenler olmuştur. Ama o tür bir evliliklerin kaçı hala mutlu mesut sürüyor. Birgün bir yerde tıkanır. Arada kahır çekerek geçen yıllara yazık.

bence seni annen kadır gecesınde dogurmus bole bı adama tamamen baglanmadan kurtulmussun ıste daha ne ıstıyosun bugun bunu yapan yarın neler yapar dusun okadar ınsan varkı sevıyorum dıyen ama boyle adamları sevıpte sonra mutlu olanlarını hıc gormedım bence sukret kurtulduguna senın karsına daha nelerı cıkar ve emın ol bırımız yanlıs solese bıle bu kadar ınsan sana bunu soluyosa ve sen bıze guvenıp bu soruyu sorduysan kulak ver derımm

takma ondan ayrıldığını aklına canım önünde uzun bir ömür var bence arkana bakmadan yoluna devam et hayatta başarılar dilerim sana bitanem sevgiler

dua etki gerçek yüzünü evlenmeden önce görebilmişsin.. hangi cürretle sana bunu yapabiliyor lütfen biraz mantıklı ol sevgi olmaz bu ..

o sana tokat atmış,sen ona karşı nötr hissetmişsin,sonradan aynen aşkın devam etmiş ama o seni aramıyor?
napmayı düşünüyorsun arkadaşım?
ben "sanki o beni hem aramıyor hem de tokat attı ama ben onu seviyorum ona dönmek istiyorum" gibi algıladım olayı...
eğer öyleyse arayıp "senin vurduğun yerdce gül biter aşkım,istersen gel kaşımı gözümü patlat" deseydin bi de...
aklını başına topla bence,sonra çok üzülürsün..

ben ilk basta kendimi ona karsı tamamen nötr hissettim bitti hersey dedim ama bi süre sonra aynı aşkla son sürat devam ama görüşmüoruz şimdi aramıo bile beni...

ne üzücüüü..sen şimdi keşke arasada bi
tokat daha atsa..onun vurduğu yerde güll biterr modundasındır..ne diyimm sizin gibiler erkekleri pohpohladıkça onlardan daha çokkkkk çekeceğimiz var...kendine saygın olsun birazzklava:

Canım eğer segilim bana tokat atsın aşkındanda ölsem çeker giderim ne demek vuruyo bana zarar veriyo.Bana saygısı olmayan bir insanla benim işim olmaz.İnsan sevdiği kişinin saçının bi teline bile zarar vermez.Hem size tokat atmış hem de aramıyormuş hem suçlu hem güçlü.kaydirigubbakcemile

kaç tane kadının kızın hayatı bu mantık yada mantıksızlık yüzünden altüst oluyo işte..toplum bilinci oturmaya başlıyo diye umutlanırken hala bu kadar gözü karalık,görmemezlik devam ediyo..
mutsuz evlilikler,psikolojisi bozuk çocuklar gençler,ortada kalan bebeler..kırılan onur..daha neler neler..neyse Allah mutlu etsin bu arkadaşı inşallahhh

yediğiniz tokat aklınızı başınıza getirmediyse biz ne söylesek boş.daha kötülerine hazırsanız devam edebilirsiniz.pardon.aramıyordu değilmi.ama siz seviyorsunuz hala.aşkından ölsem yollarıma güller dökse yine affetmem.kocanda değilki hadi bir şans ver diyeyim.cnm erkeğe kıranmı girdi.körü körüne sevmeyin şu adamları.değsin aşkınıza sevginize emeğinize.daha kibar bir insanla tanışıp çok daha mutlu olma şansını kaçırmayın

bugün tokat yersin
ertesi gün tekme tokat dalar
sonraki gün kafana silah dayar
sonrada ......................

tecrübeyle sabittir

bu adama sonuna kadar güvenebilirsin
helal olsun,erkek adammış-tatlicadiarzu-
ilahiiiiii:roflol::roflol::roflol:

güvenilir mi demişsin bırakılır mı terkedilir mi değil

güvenilmez arkadaşım, sevilmez, düşünülmez böyleleri...benden söylemesi

bende bir tokatla yuva yıkarım diyen kadınlara şaşırıyorum vede inanmıyorum nedense aa

herşey olacağına varır.sen kendini şimdiden alçaltırsan ooo sonu malumm.dayyak olsun tokat olsun kimlere atılır.sende ona onu bırakmakla tekme at.anlasın ne olduğunu

hala sevmekmii??? sana tokat atan bir erkek arkadaşın var ve hala ilerisi için nekadar güvenebilirim diyorsun...pardon ma senin elin armutmu topluyorduu?? o kimkii ne sıfatla sana tokat atabiliyorkii ekmeğini suyunu omu veriyor pardon ama sende ne gururu nede onur var tokat yedim ama seviyorum bu nasıl bir sözdür yaa nasıl bir mantıkdır yaaa??aynı şeyi babandan yada annenden yesen görürdüm ben seni böle pısıp kalıcakmıydın acaba?? kesin şimdi seninde suçun vardır sende haksızsındır haketmişssindir böle diceksin dimii ama bunun hiçbir açıklaması yok arkadaşım hiç kimse hiçkimseye tokat atamz heleki bu erkek arkadaşsa başlarım onun sevgisine

ilk tokatindan sonra zaten evliligimi bitirmis insan degilim iki tane cocugumuz vardi. ilk tokatina göz yummakti benim hatam en sonkini de eve ondan yarim saat sonra geldigim icin yedim ve bu tokatlada kalmadi anlarsin artik. evet haklisin bak pisman oldum simdi ayrildigima hakketmisim ben tokati.

bir tokat atti diye kadinlarin evliligini hemen bitirecegini sanmiyorum, oyle konusanlar da baslarina gelince bakalim ne yaparlar merak ediyorum

iki tanede sen çaksaydın ağzına..zaten tokat atabilicek cüreti varsa o beraberlik baştan bitmş demktir..benim ablamda evli ve ölesiye dayak yedi şerefsiz hem vuruyo 2 gün sonrada yatağına alabilicek kadar şerefsiz..bana böyle bö şey yapılsa allah korusun zor bi durum çünkü hiç affetmem iki tanede ben çakarım ağzına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…