tokat yedim...

Arkadaşlar bi tokatka boşanmak istiyicek hanımların yetiştirilme tarzları hayat görüşleri ,yaşam biçimleri ve seçtikleride eşlerde kendi çizgilerinde oldukalrı için ,onlara çok büyük bi darbe gibi geliyo tokat dayak mevzusu..yani şaşırmayın,kınamayın..ben çok kadın bilyoırum bi tokatla boşanan..bu tamamen yetiştirildiği doğrularla ilgili..tekme tokat dayak yiyen kadın nasıl kocamdır döverde severde diyosa,e bi tokatla da boşanıcak kadınlarımız olucak tabi...Şiddetin her şekline HAYIR!!!!

bence o tokadı yediğin anda bitirmem lazımdı.tamam seviyorsun ama ilerde evlenseniz sana daha neler yapar birde bunu düşün istersen.hiç güvenme bence..........

Hem tokat atmış hem arayıp sormuyor.Hani özür dileyip affet falan dese bir şans ver derdim ama unut gitsin,değmez!..

tokat atacak kadar neden sinirlendi bu adam bunu anlamadım ben...ortada ne var yani ne bileyim aldattın mı büyük bi yalan mı söyledin ve seni terke tmiş bi de, hem tokat atmış hem arayıp sormamış seni...en azından özür dileyebilirdi..hak etmedinse bırak tabi ama bazen hak eden de olmuyor değil...insanlar sinirlerine hakim olmalı bi tartışma sırasında ama halam ölen anneme bi laf etmişti ve nasıl oldugunu anlamadan ona bi tokat atmıştım aniden plansızca...pişman değilim asla...

ananız babanız bi tokat atsa
yeri göğü inletirsiniz
elin adamı tokat atsa
aşka!!! kaldığı yerden son sürat devam edersiniz
bravo sizeee

tokat dayak dedın mı duracaksın...

bu dunyada en degerlı benım canımdır

canımı kımsenın yakmasına ızın vermem...

bugun sıze bır tokat atan yarın ıtıkler .yumruk atar duser sakat falan kalırsınız..

bız kadınlar boyle sevmeye devam ettıkce erkekler bızım cok daha canımızı acıtır

Ailen seni gözlerinden sakınıp büyütecek..

Üstüne titreyecek..

Gözünün içine bakacak kılına zarar gelmesin diye..

Sonra da elin oğlu gelecek onların değerlisine tokat atacak..Yok yaaa Seni ailen sokakta mı buldu..Bu kadar değersiz ve gurursuz musun sen?

şimdiden bunları yaşıyosan ilersini düşünemiyorum seviyosun ama gelceğin şuankii sevginden daha önemli tıkma önünü ve yok ver bende 3.5 senelk evliyim el kaldırdığını hatırlamam böyle birşey gerçekten yıkım ama bi şansın var onu şimdi tanıdın yani kurtulman için geç değil..

ne demek istem dışı tokat atmak,o istem dışı tokatlar evlendiğinde de devam eder aynen.
çocuklarıma tokat atmak mı ASLA.:kötükedihüso

ne demek istem dışı tokat atmak,o istem dışı tokatlar evlendiğinde de devam eder aynen.
çocuklarıma tokat atmak mı ASLA.:kötükedihüso

buna kesinlikle katılıyorum..Bir kere taviz vermeye görün insanoğluna arkası gelir.Bana ailem tek tokat atmamışken elin oğlu da kim oluyor ya.İsterse kocam olsun vız gelir beni ailem elin oğlundan tokat yiyeyim diye bu yaşlara getirmedi

bune cesaret...:uhm:klava:
çok sacma davranması sana..
güzelim bu devride sevgide bir yere kadar sana bu tavırı sergiliyen insan evlendiginde saygı diye bişeyde kalmıcak..
sana saygı duysaydı bunu yapmazdı..
özürde dilese ayaklarınada kapılsa affetme..:dilcikar:
yaptıgı sey sineye cekilicek degil bence ..:mymeka:
benim babam bana tokat atmamış kaldıki elin oglu atıcak..yasakkelime.
annelerimiz bizi albebek gül bebek büyütsün elin oglundan tokat yiyelim miiCADIARZU
iyi düşün gelicegini gör kafanda tasarla projeni kur öyle...adım at canımm..a.s.:1hug:

bu sitede kendisine tecavuz etmeye yeltenmis sevgilisini affetmeye kalkanlar da vardi..

bu kadar ezdirmeyin kendinizi? ne demek yani bi insanin size bu sekilde davranmisini kabul edip bi de buna ask mi diyosunuz?
asktan hakkaten haberiniz yok anlasilan.

basit bir konudan tokat atmak ayrı çok çok çok aşırı felaket bir olaydan dolayı tokat atmak ayrı ...ama herkezin kendi hayatı herşeyi olayları sen biliosun bize fazla laf düşmez canım ama olay nekadar felaket olursa olsun yinede tokat atmaması gerekirdi

Şiddetin hiç bir türü hele aile içi şiddet kabul edilebilir değildir.
İSTİSNA YOKTUR.
Ne aldatma ne yalan,ne de başka bir şey....
Biz bu magandalığa mazeret buldukça, kusuru kendimizde aramaya devam ettikçe kadınlar daha çok dayak yer, sokağa atılır hatta öldürülür. Sevgilisine bile tokat atabilen bu............lar yine bizim gibi kadınlar tarafından yetiştirildi.Keşke bu analar biraz güçlü olabilselerdi de bu insanlara erkekliğin fiziksel güç kullanmaktan ibaret olmadığını anlatabilselerdi.

Başka hiç bir niteliğimiz olmasa bile biz birer insanız, kadınız, anneyiz ya da anne olma potansiyeline sahibiz.
Bu dünyada güzel, doğru ve insanca olan herşeyin ilham kaynağı biziz.
Sevginin her türünde emeğimiz, terimiz, göz yaşımız ve hatta kanımız var. Biz değerli olanız. Kendinize bunu yapamayız Kendinizi hor göremeyiz. "Hatalıydım, tokatı hakettim" diyemeyiz. "Dövdü ama seviyorum" diye birşey olmaz, olamaz

En önemlisi kendimiz ne yaşarsak yaşayalım çocuklarımıza şiddetin çözüm değil acizlik olduğunu öğretelim.....

Son düzenleme:
bırak tokatııı hakrete caracak bir kelam duymadım 7 senelik evliyiz

çok iyi düşün 2 kere tartışmışızdır sadece

hala sevmekmii??? sana tokat atan bir erkek arkadaşın var ve hala ilerisi için nekadar güvenebilirim diyorsun...pardon ma senin elin armutmu topluyorduu?? o kimkii ne sıfatla sana tokat atabiliyorkii ekmeğini suyunu omu veriyor pardon ama sende ne gururu nede onur var tokat yedim ama seviyorum bu nasıl bir sözdür yaa nasıl bir mantıkdır yaaa??aynı şeyi babandan yada annenden yesen görürdüm ben seni böle pısıp kalıcakmıydın acaba?? kesin şimdi seninde suçun vardır sende haksızsındır haketmişssindir böle diceksin dimii ama bunun hiçbir açıklaması yok arkadaşım hiç kimse hiçkimseye tokat atamz heleki bu erkek arkadaşsa başlarım onun sevgisine

sana tamamen katılıyorum çok güzel konuşmuşsun..

Tokat atan bir insanla çok sevsem de devam etmem.Herşeyden önce bana saygı duymalı.Tokat saygının olmadığının göstergelerinden birisidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…