Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikizler erkeği kadar nefret ettiğim bir burç erkeği yok,Boğa ile ortaya Karışık olmuşİkizler erkeği deyince aklıma beceriksizlik kelimesi geliyor.
Evet tam olarak bu.
Niyetleri iyi bile olsa büyük bir beceriksizlik söz konusu.
Mutlu musun şimdi bilmem ne (sanki kendisi durumdan mutsuz)
ama davranışlara bakınız bu evliliği uçurumdan yuvarlayan kendisi.
Kadının sevgisinden faydalanıp yolundan döndürmek istese döndürebilir bile!
Kadın milletini kandırması kolay :S
Ancak evdeki tavırlarına bakın bir de taşınmaya yardım için izin alacağım demesi..
Buram buram her köşedeki beceriksizliği görüyor musunuz?
Ahhh neden bu kadar tanıdık?!![]()
Aslında bende patlama yapan şey şu oldu: Bir yandan böyle davranıyor diğer yandan sevgililer Günü'nde canlı çiçek getiriyor ve bi iki Sevdiğim yiyecek.O yiyecekleri uzatmıştı bana o anda,bunlar senin için alınmıştı yemiyorsan atayım.Bir öyle bir böyle Kafamı karıştırıyorBoşanmayı hak etmiş bu insan, üzülmemeye çalışın böyle tavırları olan bir adam için yazık o gözyaşlarına
Çok iyi düşünüp doğru karara vermeniz gerekiyor, vereceğiniz karar hakkınızda en hayırlısı olur insallahAslında bende patlama yapan şey şu oldu: Bir yandan böyle davranıyor diğer yandan sevgililer Günü'nde canlı çiçek getiriyor ve bi iki Sevdiğim yiyecek.O yiyecekleri uzatmıştı bana o anda,bunlar senin için alınmıştı yemiyorsan atayım.Bir öyle bir böyle Kafamı karıştırıyor
Amin inşallah.Yola girdim artık dönüş yok zaten döndürmeye çabalamıyor da sadece suçluyo inşallah pişman olmazsın dedi bugün.Suçlamak yerine döndürmeye bile çalışsa bana genel tavrını ve şüphelerimi düşününce bizden bişey olnaz srtık diyorum.İnşsllah kolay atlatırımÇok iyi düşünüp doğru karara vermeniz gerekiyor, vereceğiniz karar hakkınızda en hayırlısı olur insallah
Güzel bir örnek oldu sadece sıradan bir evi (insani değil) terkederken bile üzülüyo insan.Bu adamla yaşamak isteyip yaşayamadıklarıma üzülüyorum aslında aynenÜzülmeniz gayet doğal. Ben evli değilim yaşadığım şehirde bir kaç ev değiştirdim evlerde uzun sürede kalmadım ama çıkarken hüzünlendim hep. Kalsam olmuyor mümkün değil giderken ama üzülüyorum. Ki bu bir insan değil ev yani bildiğin dört duvar ama orada geçen yıllarım içindeki anılar hüzünlendiriyor belki. Bu da gayet doğal sen onu değil geçen yıllarını, sevinçlerini üzüntülerini belki onunla ilgili hayallerini heyecanlarını özlüyorsun. Yıllar geçiyor ve ne yazık ki aynı kalmıyoruz. O yer değişti, o adam değişti, geçmiş yılları da geri getiremeyiz ama artık yenilere doğru gitmemiz de gerek. O limanda vaktin doldu kalan kaldı şimdi sen yeni limanlara doğru yelken açıyorsun. Merak etme 3 sene sonra yaşanmış bitmiş dersin. Hayatını bundan sonra öyle güzel yaşa ki şu an bu ilgisizliği, değersizliği yaşatan adamı özleme.
sana hayatinin tokatini esin vurmuss kendineee gel. kimseye muhtac degilsin guclusun annesin calisan tutugunu koparan kadinsin boyle bir adama uzulme .zinaya bulasan biriyle asllaaa onun icin uzulme. allah yar yardimcin olsun allah var unutma ona sigin simdi kendi dussunsun bu tarafin diger tarafifa var hesab gunu gorecmmm . kibirliligi. boswerrr cannnnÖnceki konularımda da yazmıştım.2 yıllık evliyim,5 aylık bebeğim var.Eşimden Boşanıyorum.
sebepleri:
Hamilelikte aldatıldığıma dair şeylere rastlamak.evde saç telleri,yabancı toka,cüzdanında prezervatif,telinde önce silip sonra erkek adıyla kaydettiği bayan numarası,o bayanı facede aratmaları ben gizlice engelledikten sonra engeli kaldırması ve benimle 1 Yıldır cinsellik istememesi.Hamilrlikten bu Yana sürekli en ufak şeyleri kavgaya dönüştürüp hakaret etmeleri,evden kovmaları(hamileyken özellikle),beni ve ailemi aşağılamaları,eve istememesi,kaç şehir öteden 1-2 defa geldiklerinde soğuk davranıp muhatap olmamasıyla onları rahatsız etmesi..
Bu son 1 yılda ayni masaya oturduğumuz çok nadirdir.Yemek beğenmez dışardan atıştırmalık alır yer,cani istediği vakitte istediği yerde uyur,bir yere gitse ya da işten Erkrn gelse niye diye sorduğumda Yüksek tepki gösterir sana hesap mi vericem der.
Titizliklerinden de bıktım.Veremli muamelesi görüyorum.Saçımı görse bir yerde ıyyyy kılın düşmüş al şunu der,kolu koluma değmez,evde koltuğu bellidir orda otursam o gider masada oturur.Babam geldi gitti kumandayı streçledi babam dokunduğu için.örnekler böyle uzat gider...çok da uzatmayayım.
Ev Arkadaşı gibiyiz böyle bir Evliliği kabul etmediğimi boşanacağımı söyledim kere,bebek küçük diye de acele etmedim ilk başta.Boşanma fikrimi söylediğimden beri salonda yatıyor.Akşamları tv Çay kahve keyfi aynen devsm.Çocukla şarkılar Açıyor oynuyor.
Eşyalarımı topladım tayin istedim çıktı.yeni okulun yakınında bir ev tuttum bikaç güne yerleşeceğim inş.Dün evi tuttuktan sonra eve geldiğimde birden bir duygusallaştım gözyaşlarımı tutamadım ve daha kötüsü o bunu farketmiştir çünkü yaşlar gözümdeykrn gitti geldi bişey sordu.
Size Yazdığım sebepler boşanmak için size göre de yeterli sebepler biliyorum önceki konularımda yorumlarınızdsn biliyorum.Yalnızlık korkutuyor,oysaki Evlrnmeden önce 10 yıl yalnız yaşamış biriyim.Benim evlenişim zor oldu ama boşanmak sadece 2 yıl.Bunlar mi üzüyor beni bilmem.Ben şimdi napıcam modundayım.Bu moddan Çıkarın beni arkadaşlar !
Elimde güçlü kanıtlar yok,saç teli prezervatif işe yaramazmış uğraşasın da gelmiyorYalnızlık korkutuyor demişsiniz ama yalnız değilsiniz, bir bebeğiniz var. İşiniz var, kendi ayaklarınızın üzerinde durabiliyorsunuz.
Ayrıca sizi aldatan biriyle niye anlaşmalı boşanıyorsunuz ki?
Cok guzel bir hayata merhaba diyeceksin su sacma sapan duygusalligi birakirsanÖnceki konularımda da yazmıştım.2 yıllık evliyim,5 aylık bebeğim var.Eşimden Boşanıyorum.
sebepleri:
Hamilelikte aldatıldığıma dair şeylere rastlamak.evde saç telleri,yabancı toka,cüzdanında prezervatif,telinde önce silip sonra erkek adıyla kaydettiği bayan numarası,o bayanı facede aratmaları ben gizlice engelledikten sonra engeli kaldırması ve benimle 1 Yıldır cinsellik istememesi.Hamilrlikten bu Yana sürekli en ufak şeyleri kavgaya dönüştürüp hakaret etmeleri,evden kovmaları(hamileyken özellikle),beni ve ailemi aşağılamaları,eve istememesi,kaç şehir öteden 1-2 defa geldiklerinde soğuk davranıp muhatap olmamasıyla onları rahatsız etmesi..
Bu son 1 yılda ayni masaya oturduğumuz çok nadirdir.Yemek beğenmez dışardan atıştırmalık alır yer,cani istediği vakitte istediği yerde uyur,bir yere gitse ya da işten Erkrn gelse niye diye sorduğumda Yüksek tepki gösterir sana hesap mi vericem der.
Titizliklerinden de bıktım.Veremli muamelesi görüyorum.Saçımı görse bir yerde ıyyyy kılın düşmüş al şunu der,kolu koluma değmez,evde koltuğu bellidir orda otursam o gider masada oturur.Babam geldi gitti kumandayı streçledi babam dokunduğu için.örnekler böyle uzat gider...çok da uzatmayayım.
Ev Arkadaşı gibiyiz böyle bir Evliliği kabul etmediğimi boşanacağımı söyledim kere,bebek küçük diye de acele etmedim ilk başta.Boşanma fikrimi söylediğimden beri salonda yatıyor.Akşamları tv Çay kahve keyfi aynen devsm.Çocukla şarkılar Açıyor oynuyor.
Eşyalarımı topladım tayin istedim çıktı.yeni okulun yakınında bir ev tuttum bikaç güne yerleşeceğim inş.Dün evi tuttuktan sonra eve geldiğimde birden bir duygusallaştım gözyaşlarımı tutamadım ve daha kötüsü o bunu farketmiştir çünkü yaşlar gözümdeykrn gitti geldi bişey sordu.
Size Yazdığım sebepler boşanmak için size göre de yeterli sebepler biliyorum önceki konularımda yorumlarınızdsn biliyorum.Yalnızlık korkutuyor,oysaki Evlrnmeden önce 10 yıl yalnız yaşamış biriyim.Benim evlenişim zor oldu ama boşanmak sadece 2 yıl.Bunlar mi üzüyor beni bilmem.Ben şimdi napıcam modundayım.Bu moddan Çıkarın beni arkadaşlar !
Elimde güçlü kanıtlar yok,saç teli prezervatif işe yaramazmış uğraşasın da gelmiyor
Beceriksizlik değil nankörlük gaddarlık ve umursamazlık bana da çok tanıdık geliyo maalesefİkizler erkeği deyince aklıma beceriksizlik kelimesi geliyor.
Evet tam olarak bu.
Niyetleri iyi bile olsa büyük bir beceriksizlik söz konusu.
Mutlu musun şimdi bilmem ne (sanki kendisi durumdan mutsuz)
ama davranışlara bakınız bu evliliği uçurumdan yuvarlayan kendisi.
Kadının sevgisinden faydalanıp yolundan döndürmek istese döndürebilir bile!
Kadın milletini kandırması kolay :S
Ancak evdeki tavırlarına bakın bir de taşınmaya yardım için izin alacağım demesi..
Buram buram her köşedeki beceriksizliği görüyor musunuz?
Ahhh neden bu kadar tanıdık?!![]()
Aynen öyleCok guzel bir hayata merhaba diyeceksin su sacma sapan duygusalligi birakirsan