Tokatmı yoksa ağır sözmü??

yazdıklarınızı okudum ve size birşey anlatayım ben eşimi çok severek evlendim ve ertesi gün kavga etmeye başladık ve birgün durum bi ana geldiki eşim bana vurdu çocuğumu emzirirken hiç sesimi çıkarmadım karşılık dahi vermedim çünkü onun kadar bende aşağılık olmayım o an diye sonra çok pişman oldu peşimde gezdi ama ne fayda ben ikisinede karşıyım her ikiside ruhen insani yıkıyor ama benim yaptığım onun seviyesine düşmemem baktım ki devam ediyor boşarım olur biterrr

bence her ikiside.ama ağır söz daha çok koyar bana tokatın acısı geçer belki ama ağır sözün acısı hiç geçmez hep hatırlar aynı acıyı tekrar yaşarım.
sonuç olarak ikiside olmamalı hem fiziksel hem psikolojik şiddete karşıyım.

tokatı yuzune vurursun kızarır acır ama bı sure sonra yuzdekı ızı gecer
ama oyle bı soz soylenırkı tokat gıbı ınsanın yuzune vurulur..ve onun acısı yuregıne ısler ve hıc gecmez..
eger bı secım yapmam gerekıyorsa tokat acıtmaz ama soylenen soz ınsanın canını cok acıtır

Ağır sözler daha çok etkiler gibi geliyor ama insanın sevdiği birinden tokat yemesi de o an duyduğunuz fiziki acıdan daha çok, ruhunda yara açabilir insanın... Yani seçim yapmak çok zor... İkisi de...

tokat veya başka şeylerin izi geçer ama söylenen şey unutulmuyor yani ben böyleyim biri bişey söylesin takarım kafama kötü bir huy ama öleyim...

Her ikiside olmasın tabi ama bi seçim yapmamız gerektiğini varsayarsak tokata razıyım yani:mymeka:

ağır söz dilin kemiği yok arkadaşım söylenen sz yılar geçsede unutulmuyor ben hep sölerim özür dilesede boş o sözün yarası hep kanar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…