Tokatmı yoksa ağır sözmü??

biri fiziksel,diğeri psikolojik şiddet.ikiside bir ilişkinin bitmesi sağlar benim gözümde.şiddetin olduğu yerde sevgi saygı biter........

ikisini de affetmem.
ağır bir söze sinirlenirim üzülürüm ama zamanla unutabilirim dert etmem kendime.
ama tokatı yanına bırakmam, ne yapar ne eder ödetirim! benim annem babam 1 kere vurmadıysa bana başka hiç kimse vuramaz :mymeka:

ikisinin de bende bırakacağı hasar tamir edilemez olur :1no2: ha ikisinin de altında kalırmıyım, hayır kalmam, daha kötüsünü yaparım, öfff allah yaşatmasın böyle şeyler

Son düzenleme:
2 si de kötü ama illa ki hangisi kötü diye soruluyorsa ağır söz tabi ki..

çünkü tokatın fiziksel acısı 5-10 dakika sonra geçer..ama ağır söz yıllarca kulağınızdan çıkmaz ve unutulmaz...affedip barışsanız bile unutamazsınız...

Bir de ikisine birden aynı anda maruz kaldığınızı düşünün... işte o zaman "etkilenmek" çok yetersiz bir kelime kalıyor maalesef. benneyaptımki

ikiside çok ağır ikiside unutulmaz... tokatın acısı geçer derler ama geçmez zaman geçtikce hatırlandıkca o an atılmış gibi canını acıtır insanın... lafında ondan aşağı kalır yanı yok o da incitir insanı...

ikiside çok kötü çünkü ikiside şiddetdir
ve şiddetin her türlüsü karşıyım
ama şu bir gerçekki bazı laflar öyle yaralar açarki o yaralar ölene dek kapanmaz
vücüta yapılan yani tokat ise daha kolay geçer gider iz bile birakmaz çoğu zaman ama insanın ruhuna yapılan şiddet çok büyük izler birakır

Bazı sözler vardır adamı dayak yemişten betere çevirir
ama sevdiğin insandan ha ağır söz duymuşsun ha tokat yemişsin her ikiside kabul edilemez kaldırılamaz hazmedilemez şeyler her ikisinide kaldırmaz bu sevda
gerçekten sevse zaten seni incitmeye kıyamaz diye düşünüyorum:enbuyukkk:

birbirinden hç farkı yok tokat yada söz hepsi şiddet dayağın fiziksel yarası geçebilir ama kalpte açılan yara geçmez ve ağır sözler en büyük darbedir özelliklede kadın için bunların olduğu yerde sevgi ,saygı bitiktir şiddetin her türüne karşıyım:enbuyukkk:

ne tokat nede ağır söz ikiside aşağılayıcı kırıcı encide edici...

öyle ağır sözler vardır ki adamı tokattan beter eder..

şahsen karşımdaki
insan bana tokat atmış olsa benim canım acımaz yani benden bişey götürmez isterse on tokat atsın atma demem çünkü o an içinde öyle bir şey koparki canının acıması adamın vurması zoruna gitmez içinden bişeyler kopar gider yani ha tokat ha ağır söz ikiside insanın içinden bişeyleri alıp götürür.a.s.

Her ikisinide kabul etmezdim...
Hayatımda kullandığım en çok cümlelerden biri...
Kendine yapılmasını istemediğin şeyi asla başkasın yapma...
Kim böyle bir şeyi kabul edebilir ki?
Büyük konuşmak istemem ama bu konularda bende çok katıyımdır bilerek yapılmış bir hata benim hayatımda geri dönüşü olmayan kararlar almama sebep olabilir...Çevremdeki herkesde bunu bilir...Sevdiğim kişide dahil...

idam edileceksin;iplemi assınlar,kurşunamı dizsinler gibi bi soru bu:1closedeyes:
asılmayı acı söze,vurulmayı fiziksel şiddete benzetirsek,sonuç değişmiyor.
ikiside benim için ayrılma sebebidirKötü Kazen

ikisi de çok kötü ya insan seçim yapamıyor:uhm:
ama bir keresinde babam bana ağır bir laf etmiştisenağlama
o zaman içimden keşke dövseydi de bu lafları etmeseydi dediğimi hatırlıyorum:bbo:
ağır söz daha aşağılayıcı sanırım
:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…