Tokatmı yoksa ağır sözmü??

bazı laflar sözler vardır ki adamı dövmekten beter eder
o an keşke tonlarca dayak yeseydim dediğiniz anlar olur
bence ağır laflar ve sözler

Her ikisi de aynı benim gözümde!
Benim ağzımdan nasıl ağır sözler çıkmıyorsa,tokat atmıyorsam hiç kimse de bana bunları yapamaz efendim.. Bu konularda çok katıyımdır. Bile bile yapılan saygısızlığın affı yoktur benim gözümde..
Bugün imkanım olmasa,hırs yaparım,kendimi toparlarım,arkama bile bakmam dönüp giderken. Eninde sonunda boşanırım..:1closedeyes:

ikisini de kabul etmem:1closedeyes: ben söylemiyor yapmıyorsam karşı taraf ta bana yapamaz..

Tokat: fiziksel siddet

Agir söz: psilolojik siddet

Her ikiside siddet, her ikiside olmamasi gerek.

eğer o buyuta gelmişse zaten birşeyleri uzatmanın anlamı yok..ikiside ağır yaralar açar ve yara dediğimiz zamanla geçerken kişide açılan yara uzun zaman iyileşmiyor maalesef..onun için ayrım yapmaksızın ikiside diyorum...

Her ikiside aynidir benim için
agir soz yutulmaz
tokat yutulmaz
ikiside unutulmaz
sadece saygiyi ve sevgiyi bitirir
ikisinin de affi yoktur bende...

Tokat: fiziksel siddet

Agir söz: psilolojik siddet

Her ikiside siddet, her ikiside olmamasi gerek.

Evet kesinlile katılıyorum. Biri sözle dövmek diğeri fiziken dövmek. İkisi de güç gösterisi, kaba kuvvet. Beğenmiyen çeker gider kardeşim kimsenin kimseye ağır söz söylemeye ya da fiziksel şiddet uygulamaya hakkı yoktur.

her ikiside yanlış benim gözümde karşılıklı ilişkide herşeydn önce saygı olmalı saygının oldugu yerde bunlar olmaz

sana katılıyorum canım ................................

her ikisinde agirligi aynidir ama birini secmeye mecbur olsam sanirim tokati secerim.Allah kimseye ne tokati nede agir sözu göstermesin.

duruma göre bakmak gerekiyor...
hak etmediğimiz bir durumda üsgünüm hiçbir bayan bunu kaldırmaz..yaptırmaz da..
fakat hakedilmiş bir durumda tokatın acısı 2 dk sözün acısı ömür boyu kalır....
tabi anlayana...

• canim siddet kimseye yakizmaz havana bile derlerya dogru.siddet derken nitelendirdigim sozlu yada filen sittet ikiside aciz insanlarin savunma mekanizmasi bence.ben sekiz senedir esimle beraberim nisanlilikla beraber neyse benim icimi sozlu siddet dahabi acitti.hale aklima gelince uzuluyurum.hz ali demisya insanin agzindan cikan soz ok gibidir geri gelmez bu bi dogru o ok insanin direk yureyine saplaniyo

Böyle bir seçim yapmak istemem...İkisi de birbirinden berbat ve geri dönüşü olmayan hatalar...

benim icinde ikiside aynidir.....
ben hayatimda her ikisinide yasadim ve o yasadiklarim bana yetiyor.....hic birini bile affetmek istemiyorum ve affetmiycemde.....isterimki her hanki bir kimse agir söz söylemek istediginde agzini tutup söylemesin, ve tokata sira gelince ayni, o tokati atip da eline ne gecirecegini iyice düsünmeli o insan....
yani ben ikisinide cok agir buluyorum....

İkiside yenilir yutulur birşey değil benim için
ALLAH kimseye yaşatmasın
İkisinide affedemem,unutamam :mymeka:
Bu haltı eden beni gözden çıkarsın

tokat fiziksel olarak canını acıtır
söz ise ruhunu acıtır
sonuç olarak ikisindede kalbin sızlar için acır
ikiside eşittir benim gözümde hiçkimseye yakışmaz:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…