toki 2+1 de oturanlar evinizi nasil dizayn ettiniz?

muhat

kızım geliyorrrr :)
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
6.357
981
398
37
1 aya kadar tokiye tasinacagim ama mutfak amerikan. nasil sekore ettiğinizi gosterir misiniz?

Bende yenı tasındım halılar flan yıkamada suan annemdeyım bebegım oldu bı oda yatak odası bı odayada bebegın oyun parkı oyuncakları mınder falan koydum orda oynayabılsn dye benm kose takımı yemek masası ve konsolum var mecburen hepsnı salona kyduk apartmanda bazıları mutfakla salon arasına koymus masalarını ama bzmkı sıgmadı bazılarıda salon kapısını ıptal edıp oraya koymus masa yada konsolunu mutfaktan gırıp cıkıyorlar eve gıdıcem pazrtsı yada salı resm gnderrm

Bebegım oldu derken yanls anlatmsm bebegm 7aylk suan esım burda olmdgı ıcın annemdeym evı dha tam yerlestrmedk onmzdkı hfta resm gnderrm ama

ben tokide değilim ama ilk evlendiğim zaman 2+1 e taşınmayı düşünmüştüm. baktığım evlerde genelde kapatmışlardı mutfak salon arasını, kapatmasanız bile boncuk perde falan şık durabilir. birde ufak oluyor maalesef, l koltuk en güzeli. her şehirde aynı mı acaba tokiler

Canım ben egekent2 dekı tokılerdeyım ızmırde . Alıagadakı tokılerle aynı snrm aynı bnzr oluyolar

her sehirdeki fatkli oluyor kizlar ama 2 +1 ler de cok bi fark yok. gecen birine oturmaya gittik sadece koltuk takimi ve kosede sehba vardi. bu jadar tv falan da yoktu.tamam benim de cok esyam yok ama ne kadar kullanisli hale getirirsem.o kadar iyidir

resim yukleyemedim.kizlar. vatdaptan size atsam.siz koyar misiniz resimleri. 3 resim var biri tv unitesi mutfagi tamamen kapatir.ama.esim begenmedi. kullanisli olur mu bir de siz soyleyin

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-13-14-34-20.webp
    Screenshot_2015-11-13-14-34-20.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 701
kahverengi olan tv unit. o nutfakla salonu kapatsa hos olmaz mı

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-13-14-30-00.webp
    Screenshot_2015-11-13-14-30-00.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 572
bu da kombinin yanina biraz daha uzun olarak ayarlansa ve bi kat fazla citkin mi olur. birlikte dizayn edelim :)

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-13-01-39-39.webp
    Screenshot_2015-11-13-01-39-39.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 231
Canm kac tane tv unıten var bı tane beyaz bı tane de kahverengı gordum bıde evın resmını atarmsn bı aynı degılmı acb sen hangı sehırdesn bızım kombı sadece mutfaga takılıyo ama duvarda baska hıc yer kalmıyo sennkı nsl anlamadm

Bızım de mutfaktan salona gecıs var ama tavana kadar acık tv unıtesı tamamen kapatmaz kı ustte acıklık kalır eger aynıysa bıde ben onu dusunmemıstım guzel fıkırmıs. Benm konsolla yemek masası vr tv unt.yok duzenlıcez bı sekl bkalm dha gıdemedm eve .eger o sekılde kapatmak ıstersen mutfagı ayırmıs olrsun kendı kapılarndn gırer cıkarsn acık mtfak gıbı olmamıs olur ama koltuk takmn nasıl salon bızım uzunlamasına tvyı o yan duvara koyunca koltuga cok yakın oluyo cok yakndan ızlemıs oluyosn benm kose takımı var tvyı karsıya dusnuyrm eve gecnce atıcam resm duzenleynce smdlk atamyrm

canim bugun gidecektik gidemedik.gittigikizde foto cekip atarim kirikkale toki bizimki

Anladm cnm tmm telefondan gryrm bıraz zor grıyo ksura bakma mesjlrı begenemıyorm gec cvp vryrm

Back
X