Toksik İlişkimi En Sonunda Bitirdim.

Valla insanlarda iyi cesaret var. Ben hiç evlenmediğim halde erkeklerden korkuyorum, millet çocuğu olduğu halde elin herifine güvenip ilişki yaşıyor. Müge Anlı'yı izlemiyorsunuz galiba. Ortalık çocuk istismarcısı sapık dolu. :KK20:

Mesele manipülasyon da değil. Sizin tercihiniz, sizin kararınız ama umarım o adamı evinize sokmamışsınızdır. Ben sadece kızınızı düşündüm.
Her erkek çocuk istismarcısı değildir. Konunuzu yeni okudum, bu sizin fobinizmiş,sizi anlıyorum ama bütün erkeklere potansiyel sapık/suçlu/takıntılı muamelesi yapmamalıyız zira babalarımız, arkadaşlarımız, dostlarımız var. Böyle yapmak sağlıklı değil. Üstelik konu sahibi burada çocuk istismarından bahsetmemiş bile. Ayrıca çocuklu kadının sevgilisi olamaz mı? Ömür boyu tek başına mı kalacak bu insanlar? Elbette güvendiği biriyle arkadaşlık, dostluk kuracaklar, hatta evlenecekler. Fazla önyargılısınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çocuğumu düşündüğüm için de ayrıldım zaten hanımefendi. İleride çocuğumun bu insanın kısıtlamalarına despotluklarına maruz kalmasını istemedim. Ama sapıklık bambaşka bir mevzu. Ben burada aşırı kıskançlıktan özgürlüğümün kısıtlanmasından bahsederken sizde dahil bazı kişiler konuyu çocuk istismarına getiremezsiniz.
4 sene boyunca birlikte olduğum bir insanin çocuğuma ne gözle baktığını anlamayacak kadar cahil değilim.
Bu konuda herkes kadar hassasım. Siz burada kalkıp çocuğumla ilgili tek cümle yokken benim çocuğum uzerinden çocuk istismarı duyari kasamazsınız.
Sizin karşınızda müge anlı nın konuğu yok. Siz de müge anlı rollerine girmeyin. Haddinizi bilin.
Çocuğunuz üzerinden duyar kasan yok. Kendinize gelin. Büyük bir risk aldığınızı söyledim sadece ve tek ben demişim gibi bana had bildirmeye falan kalkamazsınız. Karşınızda çocuk yok sizin. Çoğu kişinin aklından artık bu risk geçiyorsa da suçu burada aramayın.

Her erkek çocuk istismarcısı değildir. Konunuzu yeni okudum, bu sizin fobinizmiş,sizi anlıyorum ama bütün erkeklere potansiyel sapık/suçlu/takıntılı muamelesi yapmamalıyız zira babalarımız, arkadaşlarımız, dostlarımız var. Böyle yapmak sağlıklı değil. Üstelik konu sahibi burada çocuk istismarından bahsetmemiş bile. Ayrıca çocuklu kadının sevgilisi olamaz mı? Ömür boyu tek başına mı kalacak bu insanlar? Elbette güvendiği biriyle arkadaşlık, dostluk kuracaklar, hatta evlenecekler. Fazla önyargılısınız.

Bunu bu başlıkta söyleyen tek kişi ben değilim hanımefendi. İnsanlar ne isterlerse onu yaparlar ama çocuğu olan insan çok dikkatli olmalı. Bunu söylüyoruz.

Ayrılalı ne kadar oldu? Rahatsız ediyorsa uzaklaştırma kararı çıkartın. Tedbirinizi alın. Şiddet vakaları çoğaldı. Umarım size bir zarar vermez.

Ayrılalı ne kadar oldu? Rahatsız ediyorsa uzaklaştırma kararı çıkartın. Tedbirinizi alın. Şiddet vakaları çoğaldı. Umarım size bir zarar vermez.
Şuan bana hiçbir yerden ulaşamıyor. En son kapıma özür dilemek için geldi. Tüm ısrarlarıma rağmen evimin önünden gitmeyince polis çağırmak durumunda kaldım. Polisler kendisini gönderdi. Ayrılık daha yeni. Polisler o an tehdit ve herhangi bir vukuat olmadığı için işlem yapamayacaklarını söylediler. Bende umuyorum ki olaylar o noktaya gelmeden o da artık bittiğini kabullenir.

Buradaki bazı kişiler sanırım beni yanlış anlıyor. O kişinin tek derdi bendim. Eğer çocuğuma bir şey yapılmış olsa idi şuan bunları buraya yazıyor olmaz bu olanların hesabını soruyor olurdum.
Burdan okuyan yazan herkes kızınızı sizden daha fazla düşünüyor sanki 😂😂 komik ya..

Burdan okuyan yazan herkes kızınızı sizden daha fazla düşünüyor sanki 😂😂 komik ya..
İnsanları anlıyorum çok oluyor böyle şeyler çok çoğaldı. Israrla böyle bir şey olmadığını söylememe rağmen hala ısrarcı bir şekilde konuyu uzatmaları bana saçma geldi. Birde ders verir tavırda. Sanırım herkesi Müge Hanım a çıkan insanlar gibi zannediyorlar. Çok şükür böyle bir şey yaşamadım. Yaşasaydım eğer ayrılmayı bu kadar bekleyip oturup birde buraya yazmazdım zaten. Programın dozunu fazla kaçırmışlar.

İnsanları anlıyorum çok oluyor böyle şeyler çok çoğaldı. Israrla böyle bir şey olmadığını söylememe rağmen hala ısrarcı bir şekilde konuyu uzatmaları bana saçma geldi. Birde ders verir tavırda. Sanırım herkesi Müge Hanım a çıkan insanlar gibi zannediyorlar. Çok şükür böyle bir şey yaşamadım. Yaşasaydım eğer ayrılmayı bu kadar bekleyip oturup birde buraya yazmazdım zaten. Programın dozunu fazla kaçırmışlar.
Kesinlikle anlamıyorum. Müge anlı izlerken kendi çocuklarının neler yaşadığını kaçıran insanlar ona buna ahkam kesiyor. Kadına saçı uzun aklı kısa diyen anlayışa benziyor bu, sen kadınsın ne zaman hayatına kimi alcağını bilemezsin; sen kadınsın, çocğun tacize uğrar farktmezsin. He sen farkedersin ben edemem he. Bide bunu yapan diğerleri de kadın 🤦‍♀️

Valla insanlarda iyi cesaret var. Ben hiç evlenmediğim halde erkeklerden korkuyorum, millet çocuğu olduğu halde elin herifine güvenip ilişki yaşıyor. Müge Anlı'yı izlemiyorsunuz galiba. Ortalık çocuk istismarcısı sapık dolu. :KK20:

Mesele manipülasyon da değil. Sizin tercihiniz, sizin kararınız ama umarım o adamı evinize sokmamışsınızdır. Ben sadece kızınızı düşündüm.
İyi ve dürüst erkeklerde var konu sahibi yanlış seçim yapmış sadece

Bunu bu başlıkta söyleyen tek kişi ben değilim hanımefendi. İnsanlar ne isterlerse onu yaparlar ama çocuğu olan insan çok dikkatli olmalı. Bunu söylüyoruz.
Söylemek var, söylemek var hanımefendi. "dikkatli olmalısınız, çocuğunuz var" mı demişsiniz siz?
Siz uyarmak yerine direkt olarak kınayıp ayıplamışsınız.

Söylemek var, söylemek var hanımefendi. "dikkatli olmalısınız, çocuğunuz var" mı demişsiniz siz?
Siz uyarmak yerine direkt olarak kınayıp ayıplamışsınız.
Doğrudan kınayıp insanları infaz etmek zaten bu toplumun en büyük sorunlarından biri. Burada yazdıklarımdan doğrudan bu şekilde bir sonuç çıkarmak çok saçma. Kendi konum için yazmıyorum.
Herkesin şartları,kişiliği,o an ki çevre,karşılıklı psikolojiler,yan karakterler,olayların gelişimi vs vs. uzatabilirim. Bunların etkisini göz ardı edip bir konu üzerinden bir insanı linç etmek tam da benim ayrıldığım kişinin kafa yapısını yansıtan türden. Empatiden yoksun alakasız konuları birbirine bağlayıp sapla samanı birbirine karıştırma durumları.
Neyse gerçekten önemli değil bir tek bu hanımefendi değil birçok kişi böyle.
Zaten birazda insanlar bu tip yaklaşımlardan dolayı da sorunlarını halı altına saklıyor. Ve olaylar geri dönülemez tamir edilemez duruma dönüyor.

Doğrudan kınayıp insanları infaz etmek zaten bu toplumun en büyük sorunlarından biri. Burada yazdıklarımdan doğrudan bu şekilde bir sonuç çıkarmak çok saçma. Kendi konum için yazmıyorum.
Herkesin şartları,kişiliği,o an ki çevre,karşılıklı psikolojiler,yan karakterler,olayların gelişimi vs vs. uzatabilirim. Bunların etkisini göz ardı edip bir konu üzerinden bir insanı linç etmek tam da benim ayrıldığım kişinin kafa yapısını yansıtan türden. Empatiden yoksun alakasız konuları birbirine bağlayıp sapla samanı birbirine karıştırma durumları.
Neyse gerçekten önemli değil bir tek bu hanımefendi değil birçok kişi böyle.
Zaten birazda insanlar bu tip yaklaşımlardan dolayı da sorunlarını halı altına saklıyor. Ve olaylar geri dönülemez tamir edilemez duruma dönüyor.
Çok haklısınız. Ön yargı burada çok yaygın. Hayır anlamıyorum, sanki siz çocuğunu taciz etti dediniz, onu ima etmişsiniz gibi olmayan bir ihtimal üzerinden yürümüşler. Sanki hayatınıza hiç kimseyi almamalısınız, bu çok ayıp ve yanlış birşeymiş gibi konuşmuşlar. Bunlar doğru değil. O yüzden boşverin.
Kurtulduğunuza sevindim, umarım kızınızla daha güzel, daha şirin bir hayat kurar, sizi hakeden insanlarla karşılaşırsınız. 🌸

Çok haklısınız. Ön yargı burada çok yaygın. Hayır anlamıyorum, sanki siz çocuğunu taciz etti dediniz, onu ima etmişsiniz gibi olmayan bir ihtimal üzerinden yürümüşler. Sanki hayatınıza hiç kimseyi almamalısınız, bu çok ayıp ve yanlış birşeymiş gibi konuşmuşlar. Bunlar doğru değil. O yüzden boşverin.
Kurtulduğunuza sevindim, umarım kızınızla daha güzel, daha şirin bir hayat kurar, sizi hakeden insanlarla karşılaşırsınız. 🌸
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Insan bitirdikten sonra gozu aciliyo. Ben nasil dayanmisim nasil sabretmisim diyosun zaman gectikce.
Bir daha sakin sakin barisma. Uzulsende aglasanda barisma
Hiç ağlamadım bir damla bile yaş değmedi yüzüme ondan ayrıldığım için. Asla da barışmayı düşünmüyorum. Sadece arada bir çok yalnız hissediyorum kendimi o da çevremde kimseyi bırakmadığı için. Yakında bir aksilik olmazsa okullar açılacak kızım okula baslayacak. Bende hem onunla ilgileneceğim hemde kendime yeni bir çevre edineceğim. Kızımın okul düzeni otursun sonra da bir iş bakacağım burada. Diyete girdim. Evde sporada başlayacağım. Birde ondan bana bir kötülük gelmesinden tedirginim. Bugün nereden bulduysa kuzenimin telefon numarasını bulmuş onu aramış. Hakkımda iftirada bulunmuş. Biran önce kötü şeyler olmadan başımdan gitmesini istiyorum başkaca bir derdim yok.

Yazmazsam icimde kalacak. Biri onyargililar, oteki kinayip infaz ediyorlar, beriki Muge izleyen kendi cocugunun neler yasadigini kaciriyor demis.

Oncelikle elim bos gonlum hos, cevremde ne olup bittigine gozum kapali yasamiyorum, sukur algim acik ve kendi sorumlulugumdan baska birinin sorumlulugu uzerimde degil.

Empatiden yoksun biri olsam konunuza yorum yapmaz, okur gecerdim istedim ki size belki bundan sonrasi icin faydasi olur ya da bir baskasi okursa yeni bir pencereden bakar.

Denileni anlamayip sanki kizima taciz etmis diyorsunuz anlamadiginiz, atladiginiz, isinize gelmeyen noktalari bilal‘ e anlatir gibi anlatiyorum siz de bi bakin.

5 yil once esinden ayrilmis yirmilerinin sonunda genc bir anne, 1 yaslarinda bir kiz cocugu var. Bosanmak cogunlukla bir travma, duzen boz yenisini kur, tasin elinde bir cocuk olsun. Bosluktasiniz belki ve sizi manipule ettigini soylediginiz sagliksiz bir birey, ustune sizin etrafinizda insan birakmamis, paranoya, kiskanclik, tehdit siz bu insani 3-4 yil cekiyorsunuz ve bundan o yavrucak etkilenmiyor.

Tek basiniza olsaniz bi adim attiginizda sizi baglar, cocugunuzla olursaniz ana&evlat bagi ikinizi baglar onu da dusunmek zorundasiniz.

En basinda saglikli karar vermek icin acele etmeseniz belki bunlarla ugrasmak durumunda kalmayacaktiniz ve bu zamana kadar gecen sureyi evladinizla daha saglikli gecirecektiniz.

Kiziniz da sizinle birlikte tedirginligi, dolayli psikolojik siddeti yasamis.
Guncel durumda kuzeninizin numarasini bulmus, caninizi yakmak icin size yakinlarla temas kuruyor. Saglikli karar verebilmek, durup dusunebilmek cok onemli hiz felakettir, birinden bosanir bosanmaz yenisini bulmak bu yuzden benim acimdan dogru adim degil cocuklu bir kisiyse (kadin-erkek farketmez).

Yazmazsam icimde kalacak. Biri onyargililar, oteki kinayip infaz ediyorlar, beriki Muge izleyen kendi cocugunun neler yasadigini kaciriyor demis.

Oncelikle elim bos gonlum hos, cevremde ne olup bittigine gozum kapali yasamiyorum, sukur algim acik ve kendi sorumlulugumdan baska birinin sorumlulugu uzerimde degil.

Empatiden yoksun biri olsam konunuza yorum yapmaz, okur gecerdim istedim ki size belki bundan sonrasi icin faydasi olur ya da bir baskasi okursa yeni bir pencereden bakar.

Denileni anlamayip sanki kizima taciz etmis diyorsunuz anlamadiginiz, atladiginiz, isinize gelmeyen noktalari bilal‘ e anlatir gibi anlatiyorum siz de bi bakin.

5 yil once esinden ayrilmis yirmilerinin sonunda genc bir anne, 1 yaslarinda bir kiz cocugu var. Bosanmak cogunlukla bir travma, duzen boz yenisini kur, tasin elinde bir cocuk olsun. Bosluktasiniz belki ve sizi manipule ettigini soylediginiz sagliksiz bir birey, ustune sizin etrafinizda insan birakmamis, paranoya, kiskanclik, tehdit siz bu insani 3-4 yil cekiyorsunuz ve bundan o yavrucak etkilenmiyor.

Tek basiniza olsaniz bi adim attiginizda sizi baglar, cocugunuzla olursaniz ana&evlat bagi ikinizi baglar onu da dusunmek zorundasiniz.

En basinda saglikli karar vermek icin acele etmeseniz belki bunlarla ugrasmak durumunda kalmayacaktiniz ve bu zamana kadar gecen sureyi evladinizla daha saglikli gecirecektiniz.

Kiziniz da sizinle birlikte tedirginligi, dolayli psikolojik siddeti yasamis.
Guncel durumda kuzeninizin numarasini bulmus, caninizi yakmak icin size yakinlarla temas kuruyor. Saglikli karar verebilmek, durup dusunebilmek cok onemli hiz felakettir, birinden bosanir bosanmaz yenisini bulmak bu yuzden benim acimdan dogru adim degil cocuklu bir kisiyse (kadin-erkek farketmez).
Doğru söylüyorsunuz bir şey demiyorum zaten o kişiyle birlikte olmak yanlış bir karardı. Ben hata yapmadım demiyorum. O insan hayatındaki en büyük pişmanlığım bunu herkese söylerim çekinmeden. Tavrım sadece "şey sevdalısı" "çocuğun istismar edilmiştir" tarzı söylemleri.
Sanki boşandıktan sonra iliskim olsun diye adam aramışım gibi yazılanlar. Ben adam aramadım. Doğal şekilde basladi. İnsanlar kavun değil. İlk başlarda böyle değildi elbette. Herkes kötü yüzünü hemen göstermiyor. Ben kötü yüzünü gördüğümde zaten tehditleri santajlari başlamıştı. Çocuğuma gelince cocugum onunla pek yanyana gelmedi. Ben şimdi burada size hayatımı nasıl yasadigimi tam olarak anlatamam. Evet çocuğum dolaylı yönden elbet hissetmiştir yaşamıştır ben de bunun farkindayim ve pişmanım.
Yaptım bir hata mı desem aptallık mı desem ne desem farketmez. Hayatımın en büyük dersi oldu bana. Bir daha mı tövbe. Görüşleriniz ve güzel anlatımınız için teşekkürler

Hiç ağlamadım bir damla bile yaş değmedi yüzüme ondan ayrıldığım için. Asla da barışmayı düşünmüyorum. Sadece arada bir çok yalnız hissediyorum kendimi o da çevremde kimseyi bırakmadığı için. Yakında bir aksilik olmazsa okullar açılacak kızım okula baslayacak. Bende hem onunla ilgileneceğim hemde kendime yeni bir çevre edineceğim. Kızımın okul düzeni otursun sonra da bir iş bakacağım burada. Diyete girdim. Evde sporada başlayacağım. Birde ondan bana bir kötülük gelmesinden tedirginim. Bugün nereden bulduysa kuzenimin telefon numarasını bulmuş onu aramış. Hakkımda iftirada bulunmuş. Biran önce kötü şeyler olmadan başımdan gitmesini istiyorum başkaca bir derdim yok.
Polise gidin . Ya insAllah bi sıkinti cikmadan defolur gider. Sizin icin dua edecem Rabbim yardimciniz olsun

4 sene boyunca korkunç şeyler yaşadım demişsin. üstelik evlilik gibi bir durum yok. bir kısa mesajla ayrılma şansın varken
kendine bu eziyeti reva görmüşsün. kendini sevmeyen özgüven problemleri olan kadınlar psikopatların radarına girer. ya aşağılanır ya şiddet görür en sonunda da öldürülür. her gün gördüğümüz kadın ölümlerinin bir sebebi de bu zehirli ilişkilerdir. bundan sonra seni bırak aşağılamayı en ufak sesini yükselten adamı hemen hayatından çıkar. sakin merhametli adam bul. allaha şükret. sen ve çocuğun elalemin işe yaramaz pislik üç kuruşluk psikopatının eliyle belki öldürülecekti. (daha yeni müge anlıda üvey baba masum bir çocuğu yakarak öldürdü.) hep derim bir kadın çocukla boşanmaya karar veriyorsa büyük olasılıkla sorun adamdadır diye. senin sevgiliyi karısı çöp diye boşamış atmış. demek ki dövdü sövdü aşağıladı. çocuklu boşanmış adamlar konusunda bir kere değil elli kere düşün. çoğu şiddet yanlısı, kumarbaz, alkolik, aldatan, tembel,psikopat, narsist,dolandırıcı,yalancı ve gaddardır. hangi kadın çocukla boşanmayı göze alabilir türkiye gibi bir toplumda. demek ki DAYANILAMAYACAK KADAR EZİYET EDEN PSİKOPAT YA DA HİÇBİR KADININ ASLA TAHAMMÜL EDEMEYECEĞİ İĞRENÇ HUYLARI VAR ESKİ EŞLERİNİN. boşanma sebebini eski eşten öğrenmeden hiçbir boşanmış ve çocuklu adama güvenme. göreceksin yüzde doksan adam sorunlu çıkacak. kadınlar dünyadaki en merhametli canlılar. çocuğum babasız kalmasın diye eziyeti bile affediyorlar, aldatılmayı bile affediyorlar, dayak yese bile affediyorlar düşün. ama demek ki o kadar çok eziyet etmiş ki eski karısına, kadın canını zor kurtarmış YETERRRRRRRRR demiş. tam bir pislikmiş özetle. sakın affetme. sana da kızdım. 4 yıl boyunca bir pisliğin ağzına baktığın için. kes sesini defol hayatımdan diyemediğin için. güçlü ol kardeşim. boyun eğme. KENDİNİ SEVMEZSEN BU DÖNGÜYÜ HAYATIN BOYUNCA TEKRARLARSIN. SAKIN SANA GADDAR OLAN BİR PSİKOPATA MERHAMET ETME. KESTİR AT.o şimdi yalandan ağlama numarası yapacaktır. yalandan özür dileyecektir. belki aile sorunlarım var diyecektir.İNANMA.

Back
X