Yazmazsam icimde kalacak. Biri onyargililar, oteki kinayip infaz ediyorlar, beriki Muge izleyen kendi cocugunun neler yasadigini kaciriyor demis.
Oncelikle elim bos gonlum hos, cevremde ne olup bittigine gozum kapali yasamiyorum, sukur algim acik ve kendi sorumlulugumdan baska birinin sorumlulugu uzerimde degil.
Empatiden yoksun biri olsam konunuza yorum yapmaz, okur gecerdim istedim ki size belki bundan sonrasi icin faydasi olur ya da bir baskasi okursa yeni bir pencereden bakar.
Denileni anlamayip sanki kizima taciz etmis diyorsunuz anlamadiginiz, atladiginiz, isinize gelmeyen noktalari bilal‘ e anlatir gibi anlatiyorum siz de bi bakin.
5 yil once esinden ayrilmis yirmilerinin sonunda genc bir anne, 1 yaslarinda bir kiz cocugu var. Bosanmak cogunlukla bir travma, duzen boz yenisini kur, tasin elinde bir cocuk olsun. Bosluktasiniz belki ve sizi manipule ettigini soylediginiz sagliksiz bir birey, ustune sizin etrafinizda insan birakmamis, paranoya, kiskanclik, tehdit siz bu insani 3-4 yil cekiyorsunuz ve bundan o yavrucak etkilenmiyor.
Tek basiniza olsaniz bi adim attiginizda sizi baglar, cocugunuzla olursaniz ana&evlat bagi ikinizi baglar onu da dusunmek zorundasiniz.
En basinda saglikli karar vermek icin acele etmeseniz belki bunlarla ugrasmak durumunda kalmayacaktiniz ve bu zamana kadar gecen sureyi evladinizla daha saglikli gecirecektiniz.
Kiziniz da sizinle birlikte tedirginligi, dolayli psikolojik siddeti yasamis.
Guncel durumda kuzeninizin numarasini bulmus, caninizi yakmak icin size yakinlarla temas kuruyor. Saglikli karar verebilmek, durup dusunebilmek cok onemli hiz felakettir, birinden bosanir bosanmaz yenisini bulmak bu yuzden benim acimdan dogru adim degil cocuklu bir kisiyse (kadin-erkek farketmez).