Tokyo sokak modası- ilginç!!

dhilek

shizen & senritsu
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2007
1.776
14
116
Çanakkale
20070831_1188513877_0l4e-b.jpg

20070831_1188513879_rsup-b.jpg

20070831_1188513901_x2sc-b.jpg

20070831_1188513903_8uun-b.jpg

gotikimsi emomsu barbie bebekimsi bi tarz ama oyuncak bebeğe benzedikleri için yakışıyo onlara kadınsı olsalar yakışmazdı hiç

american's top model yarışması vardı bi ara.orada yarışmacı mankenleri japonyaya götürüp belli biz süre zarfında değişik kıyafetler bulup sokak modası kombinasyonu yaratmalarını istemişlerdi..

yani bu japonyada ciddi anlamda bir moda akımı... bunun için özel mağazaları var...

çok itici gelmişti bana...

üstteki kızın bacakları çarpık üstteki kızın bacakları çarpık üstteki kızın bacakları çarpık hahahahaha:)))

üstteki kızın bacakları çarpık üstteki kızın bacakları çarpık üstteki kızın bacakları çarpık hahahahaha:)))

onlar birazda mahsus duruyolar öyle çarpık çarpık yapmışlar bacaklarını yaa benimde aslında orda doğmam gerekirmiş bacaklarım çarpık çok tarz olurdum valla:teytey:asıl en sondaki sarı olan bacakları çok kalın nası mini giymiş cesarete bak benim bacaklarım o kadar olsa dar paça kot bile giyemezdim heralde:sm_confused:yada ben takıntılıyım:sm_confused::sm_confused:

felaket...
ben sokak modası almıyım. alanada mani olmıyım:))))
aynen katılıyorum yukarda bir arkadaşa emo ve gotik karşımı bişiy olmuş ama gece görsem korkarım:))))

Manga tarzındaki çizgi film karakteri gibi giyinmiş hepsi.
Tak takıştır sür sürüştür ne bulduysan at üstüne , kardeşinin ayılı mayılı çantası varsa bi de al onu koluna hobaa çık dışarı.
Ayakkabılar çok gotik yalnız :)
Rahat rahat dolaşıyolar en azından ülkelerinde , Türkiyede etek giymek için 10 kere düşünüp vazgeçebiliyoruz bazen..
Kızlar da çok şeker maşşallah lolita gibi hepsi bodur piliç her dem tavuk..

bunların işleri kolay ya:roflol:ne bulduysan al geçir üstüne..yok rengi uymuş yok bu onun altına olmuş mu o bunun üstüne olmuş mu.. hiç dert değil:roflol:

anneeeeeeem! bu ne! gerçekten ilginç yani kızların bacakları da çarpık yalnız :D

senin yüzünden ta en baştaki resime tekrar döndüm baktım, o kadar ilginçlikten orayı nasıl seçtin, helal olsun sana......kaydirigubbakcemile3

Back
X