Doğuma Hazırlık Tombalak kuzumun odası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

DoraGizem

DORApaşanınANNESİ
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
5.921
17
358
39
DORA BEBEĞİMİN odası :asigim: sağlıkla gelsin kullansın kuzumm :hulya:

elbiselerimiz az almışız ama idare edin artıkın iri bebek sığmıcak aldıklarıma diye korkuyom :)

battaniyelerimizz

tulumlarımız ayaklı (askı almayı unutmuşum hala asılamadılar :)

perdemiz

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ay ay ayyyyyy....her seyi cok guzel,cok hevesle,sevgiyle alinmis belli.daha bebegimiz gelmedi dogru anladim degilmi?sizin gibi anne babasi oldugu icin cok sansli.Rabbim korusun onu,nazarlardan saklasin....:nazar:

güle güle kullansın cıcilerını annesi opuyorumnanaktan

çok güzel iyi günlerde kullansın

cok guzel olmus canim allah anali babali buyutsun

sağlıkla gelsinnn çok şirin olmuş odası dora bebeğin maşallah

ay ay ayyyyyy....her seyi cok guzel,cok hevesle,sevgiyle alinmis belli.daha bebegimiz gelmedi dogru anladim degilmi?sizin gibi anne babasi oldugu icin cok sansli.Rabbim korusun onu,nazarlardan saklasin....:nazar:

teşekkür ederim kıslarr nacizane yorumlarınız için opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Leylacım evet canım henüz daha gelmedi nasipse ekimin ilk haftası gelecek paşam geldimi zaten etejerinin üstündeki çiçeği doktor teyzemize götürcezz allah bi nasip etse kuzmu almayı kucağıma opuyorumnanaktan

Leylacım evet canım henüz daha gelmedi nasipse ekimin ilk haftası gelecek paşam geldimi zaten etejerinin üstündeki çiçeği doktor teyzemize götürcezz allah bi nasip etse kuzmu almayı kucağıma opuyorumnanaktan

amin canim,saglikla gelir insallah....guzel haberlerni bekliyoruz.cok az zaman kalmis....

allahın izniyle inş. tombalağım içindeyken çeker gösteririm teyzeleri kuzumu

canım güzel gğnlerde inşallah
bu modeli bende beğendim bi arkadaşım kızı için aldı
fakat erkek mobilyası olurmu diye düşünmüştüm
sen yapmışsın
aslında güzelde olmuş :lepi:

maşallah allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

heyecan doruktadır şimdi aklıma benim ahmileliğim geldi süper bi duygu gerçekten herşey mükemmeldi:))

az kıyafet almakla çok iyi etmişsiniz zira ben önümüzdeki yaz dahil bişey almadım hiç diyeb,ilirim ufak tefek şeyler dışında çünkü inanılmaz hediye geliyo çok kısmetli oluyorlar:)

birde erkekler hep eşofman takılıyo:))

Back
X