Doğuma Hazırlık Tombalak kuzumun odası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
oh oh odası çok güzel olmuş dora bebeğin iyi günlerde sağlıkla büyüsün içinde inş.
bizde eşimle çok hevesliyiz ama kendi evimiz olmadığı için ayrı bir oda açmayı düşünmüyoruz.
inş 2. bebeğimize kısmet olur teyzeleri kiradayken çok zor oluyor taşınma derdi vs.
birde annesi çok merak ettim neden DORA analmı nedir.Ben moldovyalı bir hanım tanıyorum ,
ismi DORA mutlaka bizde de bir anlamı vardır ama ben bakmadım.sevgiler

naz canım dora dağın en yüksek zirvesi doruk anlamına geliyo tatlım meleğini sağlıkla al kucağına inş. canım

çok güzel olmuş. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin bebişine...

MAŞALLAH DİYELİM ÖNCEE SAGLIKLA GİYSİN CİCİLERİNİ ODASINDA SAGLIKLA BÜYÜSÜN İNŞAHH ÇOK ŞİRİN OLMUŞŞopuyorumnanaktan

üzülme tatlım her bebej nasibiyle gelir inş. herşey yoluna girer ve meleğini sende eşyaya boğarsınn üzülme önemli olana meleklerimizin sağlıkla dünyayay gelmesi :hulya:

İnşallah insan bebeği karnına düştüğü anda kendinden çok onu düşünüyor. Allah senide nazarlardan korusun.Allah her zaman versin sana..

çok güzel olmuş sağlıkla kucağına alırsın inşallah arkadaşım bam başka bir duygu yeni bi anne olarak söyleyebileceğim tek şey bu

canım dadlummmmm yesin teyzesi onun cicilerini:asigim:
daha ne olsun kız zaten bebiş görmeye gelenlerde getirecek benim bebiş büyük biraz büyük alın denaniknanik

çok heyecanlandım bakarkenn fotoğraflara...Allahım herkese yaşatsın bu güzellikleri, inşallah mis kokulu bebeğiniz, çok çok mutlu olsun kucağınızda,odasında inşallah..

küçük beyimiz çok şanslı maşallhhh...yok yok odasında....allah hepsini sağlıkla neşeyle kullanmayı nasip etsin tosununa...:nazar: hepsi birbirinden harika...emeğinize ve ellerinize sağlık...

herşeyi cokgüzel olmuşgüle güle kullansın sağlıkla mutlulukla inşallah hazırlıklarınızı yapmakkıyafetlerini battaniyelerini ellerinizle secmek nekadar büyük bir zevk olmalı allah banada nasip etsin bir bebek cok istiyorum

Back
X